fbpx

[Video] Moški provociral na veganskem festivalu in tam pojedel surov, krvav zrezek

Mesojedec obkrožen z vznemirjenimi vegankami (vir: youtube)

V Amsterdamu je pred vhodom na veganski festival s svojo prisotnostjo vznemirjal mesojedec, ki je vsem na očeh mirno jedel surov zrezek. Vegani so bili ogorčeni, mesojedec se je najedel, policija pa ni imela razloga za ukrepanje.

Moški z majico, na kateri je pisalo “Postani vegan in umri”, je zbujal nelagodje na avgustovskem veganskem festivalu hrane v Amsterdamu, kjer je po poročanju spletnega portala Lad Bible mirno jedel surov zrezek, od katerega naj bi se še cedila kri.

Vegani so zaradi nelagodja, ki ga je v njih zbujal pogled na sočen zrezek, poklicali policijo, ki se je pogovorila s provokatorskim mesojedcem. A na koncu policija vseeno ni imela razloga za ukrepanje. Neznanec naj bi s svojim dejanjem želel izzivati vegane, a kakor se zdi na videoposnetku, je bil samo zelo lačen. Na neki točki je ena od vegank, ki so ga željno opazovale, nemočno zavpila: “Še vedno je (zrezek)!”

Tiskovni predstavnik veganskega festivala je povedal, da čeprav res ni prepovedano jesti surovega mesa, je pogled na moža s surovim zrezkom, od katerega sta se cedili kri in maščoba, šokiral mimoidoče vegane. “Poleg tega je bilo tam veliko starejših in otrok.”

Ivan Šokić