[Video] Na karnevalu v Toskani na ogled postavili ogromen kip Trumpa v podobi “božanskega imperatorja” iz univerzuma Warhammer 40.000

Skultura ameriškega predsednika "God Emperor Trump" (vir: twitter)

Ko internetni “memi” postanejo resničnost. Na karnevalu v Italiji je osrednje mesto v paradi imel kip ameriškega predsednika Donalda Trumpa v podobi “božanskega imperatorja” iz znanstvenofantastične namizne igre in serije knjig Warhammer 40.000.

V Toskani je v nedeljo potekal Carnevale di Viareggio, občinstvo pa je najbolj presenetila ogromna animatronična skulptura, poimenovana “God Emperor Trump”, ki jo je zgradil Fabrizio Galli.

Velika skulptura prikazuje ameriškega predsednika v oklepu božanskega imperatorja iz serije knjig in namiznih iger Warhammer 40.000. Tako imenovani “God Emperor Trump” je bil že vse od leta 2016 znan spletni meme, ki so ga z veseljem propagirali Trumpovi podporniki.

Galli je povedal, da je na svojo skulpturo ponosen, čeprav je bil njegov namen prikazati Trumpa v negativni luči. Slednje mu namreč ni uspelo, saj je posnetek parade, v kateri nastopa ogromna Trumpova skulptura, ki jo spremljajo pripadniki Adeptus Astartes in pripadnice Adepta Sororitas, na spletu zbudil veliko odobravanja.

Glede na Gallijev tvit so na Infowars zapisali, da se skulptura nanaša tudi na vesoljsko vojaško silo, ki jo želi ustvariti Trump.

Ivan Šokić

 • xtc

  Očitno mu je slab namen spodletel in naredil iz Trumpa junaka.Heh,levi ubožci.

 • se mi je zdelo. da Ivan Šokić, ki se spozna na sci-fi. Samo da ne bo tega Gallija še Gamesworkshop tožil.

 • Rožle

  3 x sem prebral naslov članka …

  UVOD
  JEDRO
  IN ZAKLJUČEK …

 • Hunyađi

  Briga Trumpa. On na priimek in lastno pojavo služi milijone. Očitno želijo ostali del njegove slave.

 • Jožef

  Kritiki Trumpa, pozorno si oglejte in prisluhnite, kaj govori svojemu ljudstvu. Ko bote doumeli njegova sporočila svojim volilcem, primerjate potem govore našega Kučana, Tuerka, Pahorja in naše predsednike vlad. Izjema je, denimo, lahko samo IJJ.
  Toliko o pametovnja o našem zetu.

 • šmentanamuha

  Se pravi, dokler je amriška vojska harala po BV in v Afriki pod vodstvom Obame (Nobelovega nagrajenca za mi), nikogar niso skrbele ameriške imperatorske težnje. Tile levičarji so res prbiti u glavo.

 • pajot

  Fabrizio,zajebu si se.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!