[Video] Na plano prišli videoposnetki, ki prikazujejo neznane leteče predmete?

Foto: Printscreen

Ameriška mornarica po poročanju nekaterih tujih medijev potrdila, da so videoposnetki, ki naj bi po prepičanju nakterih prikazovali srečanja med letali ameriške mornarice in neznanimi letečimi predmeti, resnični. Ob tem pa vztrajajo, da naj bi prikazovali doslej “nepojasnjene letalske pojave” in niso bili nikoli odobreni za javno objavo.

Trije širše razširjeni posnetki, na katerih so prikazani vojaški zrakoplovi, ki naj bi bili v interakciji z NLP-ji, skrivnostni predmeti, ki izvajajo manevre, ki jih ni mogoče izvesti z obstoječo letalsko tehnologijo, nikoli ne bi smeli priti v javnost, je prepričan tiskovni namestnik vodje pomorskih operacij za informacijsko vojskovanje Joseph Gradisher. Zaenkrat je znano, da so posnetki pristni, njihove vsebine pa pri tem ni mogoče razložiti.

Šlo naj bi za neidentificirane zračne pojave
“Ameriška mornarica označuje objekte, ki so vidni na posnetku, kot neidentificirane zračne pojave,” poudarja Gradisher in ob tem poudarja, da se ne ve za kakšne objekte gre in glede izvora dodaja, da pravzaprav ni dokazov, da imajo nezemeljski izvor. Posnetek z naslovom “FLIR1” prikazuje temen objekt v obliki tablete, ki nekaj sekund lebdi, preden se izjemno hitro pomakne v bok. Drugi posnetek z naslovom “GoFast” prikazuje, kako senzor opazovalnega letala locira hitro premikajočo se tarčo, medtem pa se piloti v ozadju navdušeno sprašujejo na kaj točno so naleteli.

Podolgovat predmet, ki se enakomerno premika, preden se ustavi in vrti, medtem ko piloti, ki ga opazujejo, vzkliknejo presenečeno, prikazuje tretji posnetek z naslovom “Gimbal”. Posnetke je po poročanju Russia Today objavil nekdanji vojaški obveščevalec Luis Elizondo, ki vztraja, da je leta 2017 usmerjal raziskovalno enoto v zvezi z neznanimi letečimi predmeti z namenom, da bi se dokopali do podatkov glede letalskih groženj.

Hana Murn

 • McBobo

  Če bi vesoljčki hoteli napasti, bi že zdavnaj napadli. Radovedno si nas ogledujejo. Če bi pa zemljani imeli tako tehnologijo in bili na tujem planetu, bi ga pa verjetno že zdavnaj napadli in zavzeli, domorodce pa poklali. Prokleta zemeljska zabita požrešna pamet.

  • Andrej

   Ja kaj se pa jeziš. Na bi če bi še nihče ni vesoljca ujel. Vesoljci imajo pa ravno čas se z nami ukvarjat. Za njih ni problema. Ene 100.000 let do sem, pa še toliko nazaj. Malo dolgčasa. Da tukaj vojahe hecajo. Res, ni razloga za jezo.

   • McBobo

    Očitno nisi razumel. Jezim se na človeško vrsto, ki smo tako pokvarjeni, da bomo sami sebe uničl, kaj šele, da bi se vesoljcem upiral. In ja, če bi nas hotl likvidirat, bi to že zdavnaj naredili. Ni bojazni za vesoljce. Mi smo sami sebi največji sovražnik.

    • Andrej

     Ja, to imaš pa popolnoma prav. Za samouničenje ne potrebujemo vesoljcev. to znamo samo prav dobro narediti. In kar uspešno tudi delamo.

 • to_mi_delaj

  Ne to ni nlp, to so naši levaki

 • tohuvabohu

  NLP-ji strašijo tudi po Sloveniji. Uleti Janković, pa odleti. Uleti Brajduška, pa odleti. Uleti Cmero, pa odleti. Uleti kamniški kaskader, ni hudič, da bo tudi ta kmalu odletel.

  • Andrej

   Hudič je samo, da z vsakim nekaj milijonov odleti.

 • freedomfighter

  Bullshit…le zakaj bi nas nezemljani s tehnologijo ki jo imajo opazovali na tako primitiven nacin…vsaj nevidni bi bili lahko

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!