[VIDEO] “Ne dovolite, da vas zavedejo z lepimi besedami!”

Foto: YouTube

Na družabnih omrežjih sta pričela krožiti videoposnetka, ki prikazujeta, kako par naroča pico in izbira varuško. Na primeru izbire pice pa tudi varuške lahko vidite, kako vsakdo izmed nas dnevno sprejema odločitve, ki pomembno vplivajo na naše življenje. “Ne dovolite, da vas zavedejo z lepimi besedami,” je osrednje sporočilo posnetkov in je še zlasti aktualno v času pred volitvami, ko so številne stranke polne lepih besed, potem pa, ko je treba nekaj pokazati, je rezultat več kot porazen.

Na prvem posnetku se par pogovarja o naročilu pice. Medtem ko mož ženi razlaga, da je pico naročil pri novih, ki ves čas oglašujejo in obljubljajo najbolj pestro ponudbo, najboljše pice, mu žena odgovarja, da je pico naročila pri teh, ki jih poznata. “Ti imajo picerijo in se lahko pritoživa v primeru, če s hrano kaj ne bo v redu.” Ob tem pa dodaja, da se za nove sploh ne ve, če imajo picerijo.

“Pa kaj pol, če nimajo picerije. Obljubljajo, da imajo najboljše pice in to obljubljajo na televiziji,” razlaga mož. Ko odpreta vrata, se soočita z dvema dostavljavcema, ki ponujata pico. “Kaj zdaj? Od koga naj vzameva?” se sprašuje par. “Mi smo najboljši, naše reklame lahko vidite tudi po televiziji,” odgovarja novi dostavljavec, medtem ko drugi izpostavlja: “Mi vam nudimo kvaliteto, poznate nas.”

Ne dovolite, da vas zavedejo z lepimi besedami. Premislite, preden izberete! #SDSzate

Gepostet von SDS – Slovenska demokratska stranka am Freitag, 25. Mai 2018

Par, ki je nasedel na lepe besede “Naša pica je najboljša. Poglejte embalažo in napis na embalaži”, je kmalu ugotovil, da je storil napako, saj ju je pričakala napol prazna embalaža. Podobno sporočilno noto ima tudi spodnji videoposnetek, ki prikazuje primer izbire varuške.

Izbira varuške
Medtem ko se ena izmed kandidatk hvali s tem, da je prisotna na Facebooku, Instagramu in Twitterju, da ima smisel za humor in je zgovorna, druga navaja, da nje ne pokrivajo mediji. “Ne hvalim se, jaz delam. Besede niso potrebne, delo je pomembno.” A kljub temu, da je mati prepričana, da prva kandidatka ni iskrena, se par vseeno odloči za izbiro prve kandidatke, posledice napačne odločitve pa si lahko ogledate tudi sami.

Premisli, preden izbereš! #SDSzate

Gepostet von SDS – Slovenska demokratska stranka am Montag, 21. Mai 2018

 

Politike sajenja rožic prinašajo še hujše posledice kot v teh dveh konkretnih primerih, zato je prav, da se volivci in volivke tega zavedajo.

N. Ž.

 • xtc

  Ja zelo posrečeni reklami.
  Je pa res ,da Slovenci so edini bebav narod na svetu ,ki voli instant stranke-v 2 tednih,kar pomeni kupovanje mačka v žaklju.Vsi normalni narodi voliji etablirane strenke,če je kaa nova,se lahkoresnejših rezultatov nadeja po dveh treh volitvah.
  Slovenski volilec je pač hujši kot osel-namesto,da bi volil po pameti in etablirano oz. poznano-ne glede na pol,voli neke embalaže,ki nimajo pravzaprav vsebine in vsi se derejo ,da je nekaj novega-da drži parav je da je novo,a novo mora imeti nek rep in glavo tukaj tega ni.
  Definitivno pa bi bilo nekaj novega na levi ,če bi se nova leva stranka ,distancirala od komunistuične ropotije,NOB in NOB zločinov-vsaka ki se bo opirasla na to ni nič novega le reciklirana KPJ.

 • Olga2345

  Slovenski volivci bodo morali temeljito razmisliti, katero “pizzo” oz “varuško” bodo “najeli”, da jih vodi štiri leta! Srecno!

  • Batman

   To je jasno. Tisto ki ima večje joške.

 • Anton

  tale s pico, debeli me na moč spominja na našga Jernejčka iz SD Štromajerja, govori veliko in malo pove, predvsem

  sarkazem press

 • tonite falco

  Poglejte si tale video o globalističnem načrtu kako islamizirati in uničiti Evropo httpswww.youtube.comwat… podnaslovljeno s slovenskimi podnapisi.

  • Batman

   Ja in potem uničiš Evropo. Kaj pa potem?

 • Ta spot s pico me spominja na tisto, ko mulček vpraša očeta kaj so to davki?
  Pa ker ima mulček ravno rojstni dan in ker je na mizi torta, mu oče zelo nazorno razloži davke.
  Kako? Tako da si od rojstno dnevne torte odreže 3/4 nje in ostalo da mulotu za rojstni dan.
  Mulo seveda v jok, češ njegova je cela torta, ampak kaj češ, davki so pač davki. Približno tak kos, si tudi vzame naša država, pa 99% odraslih to mirno sprejma kot nekaj normalnega ….

  Mogoče pa bi nekdo moral posneti še spot po tej zgodbici, da bi odrasli razumeli ….

  • Batman

   Ker odrasli razumemo da imamo na ta račun ceste, bolnice, socialno podporo, zastojn šolstvo, vrtce, … Ti pa si očitno še na nivoju 3 letnega otroka in vidiš samo tisto torto. Preseli se v Ameriko pa boš povedal kako je tam fajn ko ti ostane cela torta.

 • Ali

  Dober video.

  • Batman

   Ni

 • Burek Burecki

  V sds skatli sigurno ni pice ampak kebab z sumljivimi omakicami…

  • Batman

   Bolše kot pol pice.

 • Batman

  Tak video bi otroci iz posebne šole bolše naredil.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!