[Video] Nemec odprl hotel, posvečen klobasam in drugim dobrotam iz svinjine

Foto: Youtube

Claus Böbel je uresničil svoje sanje – odprl je hotel, ki je posvečen klobasi. Blazine so v obliki klobase, stene so poslikane z mesnimi izdelki, na vratih toalete je velika slika prašiča. Vsekakor je hotel nočna mora za vegane in muslimane, če zaidejo vanj. Hotel od odprtja beleži polno zasedenost.

V kamniti hiši, 40 minut vožnje iz Nüremberga v Nemčiji, je hotel, ki je posvečen klobasi. Ima sedem sob in dva velika prostora za poskušanje mesnih jedi.

Vse je v znamenju mesa in mesarije
Družina Böbel izdeluje in prodaja klobase že od 19. stoletja. Toda zaradi politične korektnosti in vse bolj nasilnih veganov ta nemška tradicionalna jed počasi izginja z jedilnikov. Zato se je Claus Böbel odločil, da bo odprl hotel, kamor vegetarijanci in vegani zagotovo ne bodo prišli. Vse je namreč v znaku mesojedcev.

Brisače so obešene na kljuke, ki spominjajo na mesarske nože, posteljnina je porisana z mesnimi izdelki, prav tako stene sob. Na vhodnih vratih v toaleto je velika slika slastnega prašiča, toaletno milo in vzglavniki so v obliki klobase.

Odkar so septembra lani odprli hotel, je ves čas zaseden. Mesojedci tu najdejo svoj mir, da uživajo v mesnih jedeh, ne da bi jim kdo očital, da so morilci živali. Od pogledu na dekoracijo hotela bi vegetarijanci doživeli več zaporednih živčnih zlomov, zato jih preprosto ni.

Demokracija

 • BlackOpsSystem

  Bravo.

 • Zakaj bi vegetarijanci doživeli živčni zlom? Saj ni nujno da so vegetarijanci zaradi skrbi do živali, zdaj ko nam razni goljufivi polaki prodajajo meso bolanih živali, marsikoga prime da postane vegetarijanec zaradi lastne varnosti.

 • Anton

  SUPER, pričakujem orgije s strani omejenih veganov.

  sarkazem press

 • Anton

  Pobiram stave, v kolikem času mu bojo zaprli hotel svinjska klobasa……..

 • Orbit_NG

  Kremšnita bo en dan rešla vegana. Drugače, pa ne rabiš vseh vrst mesa, dovolj je že perutnina.

 • Nšo-či

  grozno

 • Aton

  Veganstvo je še ena bolezen našega časa. Se vidi po nestrpnih reakcijah.

  • Franc Šink

   Veganstvo je znak presitosti.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!