[Video] Nemec odprl hotel, posvečen klobasam in drugim dobrotam iz svinjine

Foto: Youtube

Claus Böbel je uresničil svoje sanje – odprl je hotel, ki je posvečen klobasi. Blazine so v obliki klobase, stene so poslikane z mesnimi izdelki, na vratih toalete je velika slika prašiča. Vsekakor je hotel nočna mora za vegane in muslimane, če zaidejo vanj. Hotel od odprtja beleži polno zasedenost.

V kamniti hiši, 40 minut vožnje iz Nüremberga v Nemčiji, je hotel, ki je posvečen klobasi. Ima sedem sob in dva velika prostora za poskušanje mesnih jedi.

Vse je v znamenju mesa in mesarije
Družina Böbel izdeluje in prodaja klobase že od 19. stoletja. Toda zaradi politične korektnosti in vse bolj nasilnih veganov ta nemška tradicionalna jed počasi izginja z jedilnikov. Zato se je Claus Böbel odločil, da bo odprl hotel, kamor vegetarijanci in vegani zagotovo ne bodo prišli. Vse je namreč v znaku mesojedcev.

Brisače so obešene na kljuke, ki spominjajo na mesarske nože, posteljnina je porisana z mesnimi izdelki, prav tako stene sob. Na vhodnih vratih v toaleto je velika slika slastnega prašiča, toaletno milo in vzglavniki so v obliki klobase.

Odkar so septembra lani odprli hotel, je ves čas zaseden. Mesojedci tu najdejo svoj mir, da uživajo v mesnih jedeh, ne da bi jim kdo očital, da so morilci živali. Od pogledu na dekoracijo hotela bi vegetarijanci doživeli več zaporednih živčnih zlomov, zato jih preprosto ni.

Demokracija