[Video] Neverjetno: Moški, ki živi kot transspolna ženska, se identificira kot srna?!

Foto: Printscreen video V4NA

Splošno znano je, da obstajajo transspolni ljudje, ki niso zadovoljni s svojim biološkim spolom. Sedaj pa je postalo jasno, da obstajajo tudi “otherkin” ljudje, ki se sploh ne identificirajo za ljudi, ampak za viline, vesoljce ali živali. Tako se transspolnik  na primer identificira za srno, v videu pa celo pokaže, kako se pase. 

Dandanes ne obstajajo le preprosti transspolni ljudje, ampak se je pojavila nova subkultura, tako imenovani otherkin ljudje. Sem se uvrščajo ljudje, ki se identificirajo tako, kot da sploh niso ljudje, ampak angeli, demoni, vilini, vesoljci ali v nekaterih primerih celo živali. Transspolnik, ki se na internetu predstavlja kot “Ferociously Steph”, se je rodil kot moški, sedaj pa živi kot transspolna ženska, ki se ima za srno.

V videoposnetku je pokazal, kako se pase na dvorišču in kako zabavno mu je to bilo. Za nekaj sekund pa je pokazal tudi, kako naj bi srna doživljala orgazem, poroča V4NA. Transspolnik se je znašel v središču pozornosti na internetu potem, ko je bil izbran v varnostni svetovalni svet platforme, ki omogoča igralcem, predvajanje igranja video iger širšemu občinstvu. Na ta način je Stephu omogočeno, da zlorablja svojo moč in napada ljudi na podlagi politične pristranskosti. Lahko jim namreč onemogoči dostop do strani.

Steph se sicer dobro zaveda svoje moči na platformi, saj je dejal: “Nekaj je ljudi, ki bi se me morali bati.” Veliko ljudi, zlasti tisti, ki se z objavljanjem na platformi preživljajo, je zaskrbljenih zaradi njegove možnosti zlorabe položaja. Steph pa ni edini, ki se ne počuti kot človek. O tem fenomenu je namreč odprto spregovoril tudi YouTuber Anthony Padilla.

Luis je šel tako daleč, da je se je dal kar tridesetkrat pod kirurški nož
Primer otherkin osebe, ki se je YouTuberju predstavila, je Luis. Ta se ima za vilina. Da bi dosegel želeni videz, je opravil trideset plastičnih operacij, vključno s spremembo oblike oči, vendar pa njegov videz, po njegovo, še ni povsem dovršen: Ena od njegovih idej je bila, da bi bil videti kot Angelina Jolie v Maleficentu. Druga oseba v videu meni, da je delno rdeča lisica, deloma britanska kolumbijska volkulja. Pravi, da njena identiteta temelji na resničnem svetu, saj v nasprotju z vilini, te dve živali najdemo na planetu Zemlja. Pokazala je tudi, kako lahko renči na ljudi. Spomnila je, da je v rani mladosti,  videla televizijsko animacijo o volkovih, zaradi česar se je odločila, da je pravzaprav volk.

Foto: Printscreen

Hana Murn