[VIDEO] Pilot nad Atlantikom opazil skrivnosten predmet – je Ameriko tehnološko prehitela Rusija ali nas preletavajo vesoljci?!

Skrivnostni predmet nad Antlantikom (Foto: Youtube)

Pilot ameriške vojne mornarice je bil šokiran, ko je bil priča skrivnostnemu objektu, ki je prečkal nebo tik nad Atlantskim oceanom. Trenutek je bil ujet na pilotski kameri in ga je objavila zasebna raziskovalna družba Zvezna akademija znanosti in umetnosti. Na posnetku lahko vidimo, kako predmet pluje pod ameriško mornarico F/A 18. Pilot pa je ob tem kričal: “Kaj je ta stvar?”, saj so ga njegovi senzorji zaznali kot neznani predmet.

Pilot mu je sledil, na spodnjem posnetku pa je razvidno, kako se pogovarja s kolegom o tem, kaj bi predmet sploh lahko bil. Video si lahko pogledate tukaj:

Video je bil posnet na vzhodni obali leta 2015, nato pa ga je objavila zvezna akademija. Organizacija ni pojasnila, kako je posnela posnetke, vendar je dejala, da je bil to eden od treh incidentov, ki so bili objavljeni v javnosti in v katerih je vojaško osebje videlo tuje predmete.

Po poročanju, da je Pentagon porabil 22 milijonov dolarjev za raziskave neznanih letečih predmetov, so lani objavili vse tri incidente. Christopher Mellon, nekdanji obveščevalni uradnik, ki je delal v administraciji Clintona in Georgea W. Busha, je napisal opozorilo Washington Postu, da bi vlada morala več pozornosti nameniti tem nebesnim opažanjem. Rekel je, “da videoposnetki kažejo, da obstajajo zrakoplovi, ki so veliko bolj napredni od vsega, kar imajo Združene države ali njeni zavezniki”.

“Ali je mogoče, da sta Ameriko tehnološko preskočili Rusija ali Kitajska?” se sprašuje Mellon. “Ali bi lahko potem, ko so videoposnetke prvič objavili decembra v New York Timesu, dokazali tujo civilizacijo?”

Mellon je za Mail Online še dodal, da vlada ne obravnava teh opažanj kot “resne incidente”, in je to napako primerjal s tem, kako je vlada 9. septembra 2001 obravnavala boj proti terorizmu s strani ameriške obveščevalne agencije CIA in FBI.

Čeprav se ti neznani predmeti morda za zdaj ne pojavljajo kot grožnja, je opozoril, da je treba zagotoviti, da ti primeri ne bi pristali kot “naključni incidenti”.

A. G.

 • samsara

  “…kako predmet pluje pod ameriško mornarico F/A 18.”

  Ker ste kronično podhranjeni glede vojaškega področja, terminologije in opreme vas moram ponovno nekoliko popraviti in dopolniti, v izogib tekstovnim nesmislom, ki jih občasno natrosite.

  Opis se nanaša na letalo ameriške mornarice, katerega poln naziv glasi, “The McDonnell Douglas F/A-18 Hornet” in je po zasnovi in funkciji večnamensko lovsko letalo, ki ga uporablja tudi ameriška mornarica.
  Smiselen prevod bi se glasil približno takole:”Na posnetku lahko vidimo kako predmet pluje (leti) pod ameriškim mornariškim lovcem F/A-18″.
  Kako pa “predmet pluje (po zraku) pod ameriško mornarico F/A 18”, si pa ne zmorem predstavljati.

 • DJURO SUMAR

  Po mojem so tole Severni Korejci, ki so se sedaj pripravljeni pogovarjati z ZDA.

 • samotoje

  To je Jani Modeldorfer. Išče perzijanarskega pralca denarja, da bo še njemu kaj padlo od provizij. Bravo Jani, tako se to dela.

 • domovina mili dom

  Sigurno so Rusi. Karl Rjavec je imel srečanje z njimi 3. stopnje.

 • milanček

  cerar se je napumpal koke!

 • Abc123
 • Franc Šink

  Levičarji se pripravljajo na vnebohod.

 • Božobožo
  • Burek Burecki

   Edino kar je tle ravno so vasi mozgani ce verjamete v take bedarije….

 • freedomfighter

  Sigurno jih je milan poslal xD

 • xtc

  Baje so Kučan in Putin hodo pritisnila na pedale.
  Realno;definitivno nismo sami.