[Video] Smrtonosna tehnologija 5G: škorci v Haagu so mrtvi popadali na tla, krave v Švici se pognale v brezno!

Foto: YouTube

Pred meseci so na streho HS Telecentra v Haagu na Nizozemskem postavili testni oddajnik za 5G tehnologijo. Opravili so test v zvezi s postajo Hollands Spoor, da bi ugotovili širino razpona ter ali se je na postaji in okoli nje pojavilo karkoli nenavadnega.

Test naj bi uspel, toda škorci v bližnjem Huijgensparku so mrtvi popadali na tla. Kot so sporočili iz bolnišnice za živali, so jih našteli 297. Tudi race v ribniku v parku so se čudno odzvale. Glavo so potapljale pod gladino, da bi se izognile sevanju, kot to ni pomagalo, so poskusile odleteti, a so že kmalu popadale na ulico in vodni kanal. To se je dogajalo istočasno s testiranjem radijskega stolpa 5G ob postaji Hollands Spoor.

Že nekaj časa poteka intenzivna kampanja prepričevanja, da tehnologija 5G ni škodljiva in da bo ljudem olajšala življenje, saj bo omogočala hitrejše prenose od 4G LTE. Tehnologija 5G, ki naj bi zaživela prihodnje leto (ne bo delovala na sedanjih pametnih telefonih, saj potrebuje posebne antene in celična mesta), bo omogočala hitrosti do 1000 Mbps, sam odzivni čas pa naj bi bil zanemarljiv.

Nove antene in celična mesta bodo povečala radijske frekvence, kar pomeni večjo izpostavljenost radijskim valovom. Proizvajalci trdijo, da je tehnologija povsem varna, da ne povzroča zdravstvenih težav, da ni bojazni, da bi 5G ljudem scvrl možgane. Toda primer iz Nizozemske je skrb vzbujajoč.

Škorci so padli v smrt, ko je bilo testirano radiofrekvenčno sevanje z največjo frekvenco 7.4 GHz. Ni sicer dokazano, da je smrt ptic res povzročila tehnologija 5G, toda za zdaj vse kaže, da je bila najverjetnejši vzrok. To potrjuje tudi primera s kravami v Loppersumu v Groningenu in v Švici, kjer se je manjša čreda pri testiranju 5G pognala v brezno.

Zanimivo je, da so novico povzele spletne strani, ki se ukvarjajo s preverjanjem dejstev. Novico o smrti škorcev so označile za lažno novico. No, dejstva so preverjale pri oblasteh (po njihovo naj bi bile ptice zastrupljene), ne pri pričah ali bolnišnici za živali. Bralec naj sam presodi, komu bo verjel.

Demokracija

 • Andrej

  Vse gre po načrtih. Opremiti Zemljo s to tehnologijo, da je povsod prisotna. Potem pa samo prevzet gumb za kontrolo.

  • Marija

   To je cilj od druga svet.vijne naprej.Sedaj imajo vsa orodja ljudi in trapaste narode,kateri ne vedo kaj jim preti.Danes so na predzadnji stopnici do cilja.

 • šmentanamuha

  samomorilna človeška rasa na poti svojega uničenja …

  • Bobrock

   Popravek….samo morilna rasa je poskrbela za običajno raso (ko bo depopulacija končana, bodo “samo” morilci prišli iz lukenj in izključili “mikrovalovko” za cvrtje možganov!

 • Drago

  “Zanimivo je, da so novico povzele spletne strani, ki se ukvarjajo s
  preverjanjem dejstev. Novico o smrti škorcev so označile za lažno
  novico. No, dejstva so preverjale pri oblasteh (po njihovo naj bi bile
  ptice zastrupljene), ne pri pričah ali bolnišnici za živali. Bralec naj
  sam presodi, komu bo verjel.”

  Lepo, da priznate, da objavljate fake news. Vsak naj se sam odloči ali je ovca in verjame nekakšnim neimenovanim “pričam” in “živalskim bolnicam” ali dejstvom

  https://www.snopes.com/fact-check/5g-cellular-test-birds/

  • Steiermark

   Ovce ste takšni primerki , brez možganov, ki niste sposobni kritičnega razmišljanja ter sprejemanja dejstev, ki ne gredo v prid tistim, ki prisilno “zmanjšujejo človeštvo” – nekoč z vojnami in povojnim klanjem, danes pa z “napreedno tehnologijo”!

   • Daniel Čavničar

    A si lahko še večji bedak? Kakšne so tvoje reference iz poznavanja frekvenc in omrežij? Ker bolj lažne novice še nisem videl.

    • Steiermark

     Da si največji bedak ti, je jasno, in to si zaradi svoje ignorance, kot večina levaških ovac……Sicer pa, tebi res nemorejo tele nove tehnologije “skuriti možganov”, ker si brez njih, Vsekakor pa ti lahko povzroči rast rakastih tumorjev v t voji prazni glavi, kar bo ta nova tehnologija tudi povzročala.Pozdravi svojega gospodarja, zločinca soroša in ostalo drhal, ki se trudi, da nas uničii , takih bedakov, kot:si ti, rabi veliko. Ali si kaj plačan za svoje bedaste izjave?

     • Daniel Čavničar

      No včeraj so me na FB označili za desničarja, tukaj sem zate levičar, dejansko pa sem neopredeljen a verjamem, da ko ni argumentov se pa pač pričnejo zmerljivke levi desni, ker kaj drugega pač ne veš napisati čeprav si po tvoje ti tisti z neskurjenimi možgani. Predvidevam, da živiš v jami brez elektrike in mobilnega signala, nimaš WiFija v hiši in podobno, pa vseeno ne vem, če komentarje morda posreduješ preko poštnih golobov.

     • Steiermark

      Imaš probleme z golobi? Izgleda da so se ti ponemarili v glavo….

 • Franc Šink

  Ni več vprašanje časa da bomo vsi, čipirani kot psi.

 • mona lisa

  Tehnologija nas bo ubila. Še malo pa bomo čipirani kot psi.

  • Vojvoda Šarec.

   Čipiran si preko interneta.

 • Estrim Rolls

  čar kapitalizma. v imenu profita se uničuje ljudi, živali in naravo. čakte k niste vi desničarji ki podpirate kapitalizem? zakaj niste srečni?

  • Darth Vader

   vsi tehnološki velikani iz silicijve doline so močno nagnjeni v lgtbq levo

   • Vojvoda Šarec.

    Pazi na vnuka da bo držal miško z desnico.

  • šrauf

   Čar KOMUNIZMA. V imenu IDEOLOGIJE se uničuje ljudi, živali in naravo…

   černobil.mežiška dolina,PCB v Krupi ….press

   • Estrim Rolls

    bravo vidim da si pogruntal. če smo odkriti je še veliko več tega. mogoče bi bilo fino da bi obe plati medalje preučil. obe vodita v propad

    • pajot

     Ena in druga v propad? Se pravi,da bo človeštvo propadlo. Ti najbrž veš za tretjo pot. Razsvetli nas.

     • Estrim Rolls

      kaže kako drugače kot to da bo vse propadlo če bo šlo tako naprej? tretja pot? pobiti vse tajkune, politike, višje bankirje, lobiste, raznorazne parazite itd. narediti tak šolski sistem da bo proizvajal genije in ne potrošniške ovce brez pameti kot do sedaj. ustvarjati tako tehnologijo ki ni škodljiva itd. in na vodilna mesta postaviti sposobne in plemenite ljudi. samo škoda ker so neumni ljudje v večini in podpirajo trenutno sranje ki ga imamo kot človeštvo

  • Steiermark

   Poglobi se malo v marxizem in morda boš spoznal, da so včasih klali (od oktoberske reevolucije dalje) ter uničevali človeštvo s prisilnim odvzemom hrane ter tako pustili umreti od lakote, več kot 20.000.000 Ukrajincem, ki so nekoč predstavljali evropsko žitnico, po 45 letu so množično klali ljudi, ki se niso strinjali z njihovimi uničevalnimi in iztrebljevalnimi metodami – klali so tudi otroke, cigane itd., in to ni bil kapitalizem ampak komunizem – marxizem! Sedaj je pač “tehnologija” toliko napredovala, da komunisti ne rabijo več klati z nožki, kot so to počele jugotitoistične horde, po Sloveniji, ampak delujejo kar na daljavo – popadali bomo kot “škorci”, ker ta satanistična NWO drhal, tako hoče!

   • Estrim Rolls

    drugače ne razumem zakaj nekateri mislijo da sem levičar, ampak ok. ja, komunizem je sranje. sem se poglobil nč bati. ne vem pa če si se ti dovolj poglobil v zločine evropskih kraljevin, evropskih kolonij in vatikana. ti res vrjameš da to kar imamo da je resnična demokracija? kateri naš politik je narod nagovarjal da naj preučimo finančni sistem? misliš da se desni politiki ne zbirajo v raznih clubih za bogate in da hodijo na neke rituale?

    • Steiermark

     Da je levaška – marxistična ideologija navadno sranje in da je pod in iz njene “filozofije” nastalo vsaj 200.000 000 žrtev, to je pa dejstvo. Zato nehaj klobasat in primerjat od vatikana do evropskih kraljevin, zločine, ki ne sežejo komunističnim, niti do gležnjev! Pa ne mešaj klobas s halal pečenko!

     • Estrim Rolls

      kaj je narobe s tabo? ene teroristične ustanove grajaš druge pa podpiraš? veš koliko matij gubc je bilo in podobnih kmečkih uporih? na tisoče mučenih in umorjenih domnevnih čarovnic, templarji, jezuiti itd.? očitno je da nimaš pojma o zgodovini

     • Steiermark

      Si mordda mislil, matij gubcev?

     • Estrim Rolls

      ja teh ja lol

   • Estrim Rolls

    tako za komunizmom kot kapitalizmom stojijo isti centri moči. tisti ki dominirajo v bančništvu in finančnemu sistemu, tisti dominirajo svetu. kateri veroizpovedi pripadajo naj pa vsak sam raziskuje. v glavnem če izjaviš kaj proti njim te raja obsodi za antis…

 • Darth Vader

  5G je katastrofa….v ZDA so jih (oddajnike) nekaj namestili v bližine šol…..in glej ga zlomka…..nenavadno visoke stopnje rakavih obolenj pri šolarjih na teh šolah…..

  • Estrim Rolls

   pri nas so števce za elektriko menjavali pred parimi leti z digitalnimi. elektro delavec ne rabi več do omarice hodit, ampak skenera stvar iz avta na cesti. govori se da ti števci tudi odajajo škodljive frekvence. če imaš ključ od omarice, potem števec zavij v folijo

   • Daniel Čavničar

    Seveda, pameten kot si lahko števec zaviješ v 6 folij, ker on tako ali tako komunicira po žicah do transformatorja in ne preko brezžične tehnologije. Ampak kdo si ti, da bi to vedel kajne…

    • Estrim Rolls

     kateri ogaben osebek briše moj post o tem kako škodljivi so pametni števci. ta portal je isto uperjen proti človeku. prekriva in zavaja ljudi. sramota

     • Daniel Čavničar

      Opa, kako si hud :) Še dobro, da si linkal ameriške števce, ki z našimi nimajo nobene veze, tako da takrat, ko boš v ameriki si malo alu folije okrog glave ovij pa bo. Drugače imaš pa še zmeraj opcijo, da si daš izklopiti elektriko, nihče ne te sili, da jo uporabljaš.

     • Estrim Rolls

      si nepismen? ti števci so nameščeni v domovih po vsej državi. pred parimi leti so jih menjavali. kako to da tega ne veš ti super elektomehanik ti

     • Daniel Čavničar

      Pokaži mi, kje piše, da naši števci komunicirajo preko brezžičnega omrežja. Ker to nikjer ne piše, števci komunicirajo preko žic s transformatorjem, tam pa se odbira podatke preko mobilnega omrežja. Ampak ti pač veš kajne…

     • Estrim Rolls
     • Daniel Čavničar

      Seveda…

      “…Ogromno ljudi v Ameriki, Avstraliji in drugih državah…” Spet, se ponavljam, pri nas nimamo takih števcev. Naši števci komunicirajo preko PLC oziroma žic. Tudi ne vidiš nikoli električarjev, da bi se vozili naokrog in popisovali števce, ker deluje tako kot sem opisal zgoraj. In ta komunikacija ni nič drugega kot neke vrste internetno omrežje preko elektrike.

      “….in po informacijah na youtube, ti števci oddajajo sevanje 24 ur na dan” A bolj nekredibilnega vira pa ni moč najti?

     • Estrim Rolls

      bom omarico odprl in preučil zadevo. do takrat pa Lp.

     • Estrim Rolls

      google: Prihajajoča nevarnost pametnih merilcev električne energije.. v primeru če bo link izbrisan

    • Estrim Rolls

     ti praznoglavec pa v google vtipkaj: Pametni števci porabe električne energije motijo ​​in poškodujejo živčni sistem ….zato ker mi nek izmeček briše poste. kdo sem jaz da bi to vedel? hvala bogu jaz nisem ti

 • xtc

  Dejstvo je nekaj,da živali veliko bolje slišijo od nas in zaznavajo frekvence,ki jih mi ne zato take reakcije nido čudne treba pa je vedeti,da so elektro magnetna valovanja problem bolj so zgoščena škdljivejša so.

 • dare326

  #fakenews

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Tudi avtomobili so smrtonosni, saj vsak dan na cestah umre več tisoč ljudi, pa noben ne protestira proti njim.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Danes je vse škodljivo. Kar čez noč je vse rakotvorno, pa naj bo Nutella, Barilla, črne čokolade, 5g tehnologija in še in še.

 • Janka Kranjka

  5G je na zalost izjemno invazivna in nevarna tehnologija vsem živim bitjem in naravi.

  • Vojvoda Šarec.

   Kaj pa 4G?

   • Janka Kranjka

    Pa tudi 3G, vendar občutno manj od 5G.
    Namreč 5-ka je od 4G-ja za kar 50x hitrejša in močnejša. Torej je tudi veliko večja verjetnost, da je vsaj 5x bolj škodljiva.

    • Vojvoda Šarec.

     No vidiš. 5G bodo grajali tisti, ki nimajo mošnička poleg pri postavlanju baz. Hitrejši internet, hitreje do zaslužja. Čas je denar, vse ostalo je za multikorporacije potrošni material in čipirana živina.

     • Janka Kranjka

      Na takšen način, “plitvega” razmišljanja, je pač vsak odgovor odveč. In vsaka nadaljna napisana beseda vam, popolna zguba časa. ;D

     • Vojvoda Šarec.

      Ja dokler ti ne ponudi ZDA 5G. Kajneda hlapčić.

    • večni srb

     Če bom res lahko potegnil dol cel pornič, v HD kvaliteti, v par sekundah, upam da bo čim prej povsod.

     • Janka Kranjka

      Ko vam bo spodnja “glava” ob uporabi 5g nenavadno zatekla, zraven pa še zgornja. Me zanima kako boste takrat aplavdiral tehnologijo. ;))

    • Daniel Čavničar

     Verjetnost? A res? Zelo dokazljivo, ni kaj. Sploh ker je edina razlika v višini frekvence in dokler nimate pojma kaj frekvenčni spekter sploh je je težko podati na to kakršnokoli konstruktivno debato.

     • Janka Kranjka

      V tem primeru verjetnost pomeni zagotovost. Ne glede na frekvenčni spekter, ta 5g tehnologija bo kurila vse povprek od ljudi, do živali in rastlin. Dajte raje malo raziskat preden zagovarjate. Ali se pač prepustite toku užitka v 5g-ju, posledice učinkov tehnologije pa prepustite potem času in lastnemu presenečenju. Verjamem in brez skrbi, da boste še kako “navdušeni”! ;)

 • Vojvoda Šarec.

  Potem naj petđi ubija zveri.

 • hle

  Je pač treba razširit epidemijo zombijev kot jaz imenujem današnjo predvsem mlado generacijo ki jim je stik z realnim svetom prek praskanja po ekranu

 • Daniel Čavničar

  Prej sem kdaj pa kdaj še prebral kakšen članek, sedaj pa vidim, da objavite vsako sranje, ki ga najdete, brez kakršnihkoli referenc, da ne bi človek celo pričakoval kakšne slike. Res poden od podna, kar se članka tiče. Mislim, v videu tip najde mrtvega ptiča in kar naenkrat je kriva tehnologija. To, da sem jaz v času 4G našel že mrtvega goloba in vrano pač nima veze, ker ptiči v naravnem okolju pač nimajo pravice umirati in je smrt ptiča zagotovo vzrok velike zarote… brez nadaljnega komentarja na vse te bedarije.

 • Tedo Medo

  5G ima frekvenco, ki je enaka kot frekvence človeških duš (torej, po tej frekvenci gredo podatki iz možganov po živcih in krvi naprej). Če bomo to sranje imeli tudi mi, nas bodo predelali v robote, npr. ljudje ne bomo več vzeli zastonj android aplikacij, ampak bomo hoteli samo kupiti. Enako drugje. Zaradi preveč dragega kupovanje bomo brez razmišljanja jemali kredite…. Ta svet gre v p. m.

 • Novakec1

  Bo treba tele svetilnike ki rasejo na hribih razstrelit.

 • Janez Pavel Kanc

  Fašistom ne verjamem.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!