[Video] Srbska policija zasegla lamborghinija sinu Vućićevega botra

Foto: Instagram

Nekaj ​​dni po tem, ko je po družbenih omrežjih začel krožiti posnetek z grožnjo pripadnikom Ministrstva za notranje zadeve Republike Srbije, so Urošu Paniću, sinu botra srbskega predsednika Aleksandra Vučića, zasegli avto znamke Lamborghini. Zoper njega bodo podali ustrezen prekrškovni predlog na pristojno sodišče, pišejo srbski mediji.

Policisti so luksuzni superšportnik odvzeli vozniku Urošu Paniću, ki je videoposnetek svoje predrzne vožnje objavil na družbenih omrežjih. Zoper njega bo podana ustrezna prijava o prekršku na pristojno sodišče. Posnetek zadnja dva dni kroži po spletu, pripadniki Ministrstva za notranje zadeve Srbije pa so avtomobil izsledili in zasegli.

!

Uroš Panić je sin Petra Panića Pane, botra srbskega predsednika Aleksandra Vučića. Panič in njegovi prijatelji so znani po tem, da jim ni mar za prometna pravila ali vljudno obnašanje. Poleg tega, da arogantneži ogrožajo varnost državljanov in celo življenja drugih, promovirajo nasilno vožnjo in očitno doslej brez posledic, saj ima po poročanju Informerja Panić v kartoteki že na desetine prijav za različne prekrške. Njegov zadnji posnetek je le eden od številnih drugih, v tem pa ponovno s prehitro vožnjo ne le krši cestne predpise in zakone, v posnetku tudi žali policiste in jih izziva, naj ga ulovijo.

“Naj me pridejo s partnerji lovit, tukaj je Cara Dušana, Dorćol, da jim pokažem, kaj je beograjski fantom,” je slišati Panića v enem od svojih videoposnetkov, ki jih stalno objavlja na družbena omrežja. Na kršitev predpisov in zakona se je burno odzvala tudi javnost, ki je zahtevala, naj se Panića skladno z zakonom kaznuje tako kot druge. Panić, sin kontroverznega Petra Panića Pane in botra Aleksandra Vučića, je širši javnosti postal znan po prav po kršitvi zakona, izzivanju in žaljenju policistov, vendar doslej nihče preudarno ni reagiral. Očitno je bila to kaplja čez rob.

Policija je Panića izsledila in mu zasegla avto, na Instagramu pa so zapisali, da “na ulicah ni prostora za arogantne, predrzne in nasilne voznike. Ministrstvo za notranje zadeve zakonito, odločno in dosledno v boju proti vsakršnemu ogrožanju varnosti državljanov,” so zapisali na uradnem Instagramovem profilu.

Ana Horvat