fbpx

[Video] Ta 15-letnica je idealna kandidatka za poslanko Levice! Poglejte, zakaj!

Foto: YouTube

Videoposnetek, ki je zaokrožil po družabnih omrežjih, prikazuje razvajeno 15-letno Nicolette, ki v pogovorni oddaji s slavnim TV-psihologom dr. Philom ogorčeno razlaga, kako ji mati iz rok poskuša odvzeti razkošen način življenja, ki ga je bila sicer vajena do sedaj.

Povsem v resnem tonu 15-letnica toži, ker ji je mati zmanjšala žepnino, ki ji je omogočala brezskrben način življenja. Ob tem poudarja, da je že od nekdaj navajena na določen življenjski stil in da zato ne more kar čez noč ostati brez zajetnega kupčka denarja.

Poleg tega se je najstnica obregnila ob darilo, ki si ga želi ob prihajajočem 16. rojstnem dnevu. Namreč, ne more razumeti, kako ji je lahko mati obljublja avto znamke Mercedes-Benz razreda C, če pa si sama želi avto Mercedes-Benz razreda G, tako imenovan G-Wagen. Sicer pa nadaljuje, da bo sprejela ponujeni avto, a si sama želi G-Wagen. Kmalu zatem pa pade v jok, ko dr. Phil njeni materi predlaga, da je napočil čas, da najstnica preneha samo nekaj zahtevati, ampak prične delati in s tem prispevati k družbi. Več kot očitno ji služba ne diši.

Marsikdo na družabnem omrežju je njen način obnašanja nemudoma povezal s pripadniki Levice, ki jim je ustvarjanje denarja povsem tuje. Denar namreč veliko raje črpajo iz državnega proračuna in živijo kot ptički na veji. Ko pa se pipica zapre, nastane panika, kot jo lahko vidimo v primeru Nicolette.

H. M.