fbpx

[Video] Tako grdo se je Šarec norčeval iz policistov!

Marjan Šarec (Foto: posnetek zaslona)

V zadnjem času, ko na dan prihajajo sumi, da bi lahko bile varnostne in obveščevalne službe zlorabljene v politične namene, je po družbenih omrežjih zaokrožil videoposnetek izpred let. Na njem se Marjan Šarec v vlogi komika grdo norčuje iz policistov, kar pokaže njegov pravi odnos do državnih institucij. Iz videoposnetka je opazno to, da z bistveno pametnejšimi izjavami ni sposoben postreči niti nekaj let kasneje.

V teh dneh dan prihajajo številni sumi, da so bili varnostne in obveščevalne službe v Sloveniji zlorabljene v politične namene s strani Marjana Šarca in njegovega oprode Damirja Črnčeca. Sume je še okrepilo to, da je direktorica policije Tatjana Bobnar KNOVS-u blokirala zakonit nadzor. Na družbenih omrežjih zaokrožil videoposnetek Šarca izpred nekaj let, ki nazorno prikazuje njegov odnos do državnih institucij.

Šarec se je kot komik grdo norčeval iz policistov, ki pri ohranjanju reda in miru tvegajo svoja življenja
V videoposnetku se v vlogi komika grdo norčuje iz policistov, ki tvegajo svoja življenja da v državi ohranjajo red in mir. Šarec uvodoma postreže s tipičnim šarcizmom, kakršnih smo se v letu in pol že dobro navadili: “Kaj točno bom delal ne vem, kako bo ratalo tudi ne vem, tako da kaj dosti res ne vem.”

Bistveno več Šarec ni znal povedati niti v vlogi predsednika vlade
V nadaljevanju ga novinar vpraša: “Pa priporočate gledalcem in gledalkam naj ostanejo pred televizijskimi sprejemniki?” Šarec mu odgovori v svojem slogu: “Vsekakor priporočam, naj ostanejo pred televizijskimi sprejemniki, ker če bodo za televizijskimi sprejemniki, ne bodo nič videli.” Če primerjamo Šarčeve izjave iz njegovega obdobja, ko je bil komik in po tem, ko je vstopil v politiko, bistvenih razlik pravzaprav ne najdemo. Tudi kot predsednik vlade je na vprašanja odgovarjal z butastimi prispodobami, sam ni bil sposoben oblikovati nobenega stališča, temu primerno pa vlada ni bila sposobna izvesti nobene resnične reforme.

Rok Krajnc