[Video] Tako izgleda, ko motorist pri skoraj 100 kilometrih na uro poleti čez streho avtomobila

Foto: Youtube

Kamere v vozilih posnamejo marsikatero situacijo v prometu, ki bi sicer ostala le v spominu prisotnih. Tokrat objavljamo posnetek prometne nesreče, v kateri nepazljivi motorist spregleda kolono vozil, zaradi česar poleti preko avtomobila pri skoraj 100 kilometrih na uro.

Na posnetku se jasno vidi, da motorist ni bil osredotočen na promet pred njim, temveč je gledal v drugo smer, zaradi česar ni mogel zavirati. Trk z avtomobilom pred njim je bil tako silovit, da je poletel preko njega. K sreči se je motorist iz ZDA takoj po padcu brez poškodb pobral.

C. Š.

  • lado

    se zgodi,si v mislih drugje in je nesreča tu !!!! zato se grem pelat ,da se sprostim in uživam v naravi ,vozim v koloni ,če normalno gre po magistralkah in NE DIVJAM ,čeprav sedim da 150 konjih SREČNO MOTORISTI !!!!!!!!!!!!!!

  • Miran Pavličič

    Zavajate, hitrost je bila max 30-35 milj /uro,kar je krepko manj kot recimo 66 milj /uro (99 km/h)Če bi resnično priletgel v zadek avtomobila s to hitrostjo bi poletel malo dalje, verjetno na naslednji avto ,pa tudi poškodbe motorja, bi bile dosti večje kot je videti

  • Gr Enze

    JAZ Z MOJIM NI PROBLEMA TUDI DODVESTOOSEMDESET