[Video] To morate videti: Na veliki petek, dva dni pred krvavim napadom islamistov, so iz Marijinega kipa na Šrilanki tekle solze!

Foto: Youtube

Na spletu je zaokrožil posnetek Marijinega kipa s Šrilanke, v cerkvi sv. Sebastiana v Colombu – na veliki petek so namreč iz kipa začele teči solze. To je bilo dva dni pred krvavim napadom islamistov na več cerkva in hotelov v tej otoški državi. Napad se je zgodil na sámo veliko noč.

Pojav Marijinih solz v zgodovini ni tako redek – obstaja več podobnih pričevanj iz zadnjih let, da so zabeležili solzenje kipov iz nepojasnjenih razlogov. In večinoma pred tragičnimi dogodki, ki so sledili …

Demokracija

 • Valter BraniSlav

  Ce bi Mariji bilo kaj do otrok ne bi tocila solz, pac pa bi:
  Obvestila policijo.
  Povedala teroristom da jih caka pekel.
  Sporocila Tanji Fajon da jo caka zlodej…
  JEBES TAKO MARIJO KI SE CMERI, NAREDI PA NIC….

  • Andrej

   Marija ima svoj način. Če ne razumeš se ni treba norčevat.

   • Franc Vidrih

    Valter veruje edino v diktatorja in zločinca tita.

   • freedomfighter

    Ja ce bi povedala na drug nacin bil lahko resila nekaj sto zivljenj kaj ne…ampak tega ji ne smemo zameriti ker ima pac svoj nacin…pa ne vem zakaj se sploh sekirate za ubite v napadih…oni so menda sedaj v nebesih tako da bi se mi mogli smilit sami sebi ker smo ostali na zemlji

    • Andrej

     Nekajkrat preberi, kar si napisal. Pa potoči kako solzo nad samim seboj.

   • Valter BraniSlav

    Povejte to mrtvim otrokom.

    • Andrej

     Še ti za njimi potoči kako solzo, namesto da se norčuješ.

     • Valter BraniSlav

      Čuden bog, joka, namesto da bi rešil svoje vernike.

      Allah je očitno zmagovita karta…

  • šmentanamuha

   Ne zdaj Marije obtoževat. Zlodej pa bo vse tele , ki si jih naštel, pričakal za vogalom, ko bodo najmanj pričakovali.

   • Valter BraniSlav

    Moral bi jih pokoncati predno so ubili otroke.

  • Friderik Peršič

   Psihiatrov in norišnic nam manjka …vsi , ki verjamejo , da lahko kip joče so zreli za zaprti oddelek …

 • Stajerka

  …ne vem no……verjamem v nepojasnjene pojave – zemeljske, duhovne ali vesoljske……ampak tukaj imam občutek, da so s kamerami čakali dogodek za snemanje…….

  • Orbit_NG

   Saj so tudi pri dvojčkih WTC čakal. Se prav spomnim, kot bi gledal pred uro ta zalet letal. Slučajn obrnem na CNN, novinarček je neki mučkal cele minute, zadaj dvojčka… pol pa bum, kot da so presenečeni… pajade. Njih so miniral in še ubili vse, ki so bli noter, letala pa računalniško predpripravljena. Krilo izgine (zadaj stolp en drug), krilo bi moralo kljub vsemu bit vidno, ampak ne ..izgine. Zunaj pa holivudska scena igralcev ja…

   • soc

    Izvrstno. Res že pogrešam ljudi, ki vedo, da svizci pod Alpami zavijajo čokolado. In da CIA hrani ET-ja v prepovedani puščavski coni v ZDA. Hvala Bogu, še so taki kleni verniki, ko tercijalke že počasi pobira…

    • Andrej

     Če si mislil na Area51, tercialke o tem nimajo najmanjšega pojma. Pa drugi tudi ne, na netu je pa vse sorte. Za neke vesoljske vernike.

  • Andrej

   Če te kdaj slučajno pot zanese v Međugorje – tam je menda en kip, ki se stalno solzi. Pravijo, da so vse preiskali, pa ne najdejo vzroka. Kipar je menda dal uradno izjavo, da ni nobenih skrivnih kanalov, vodovodov ali česa podobnega delal, pa tudi sicer kip ni nikamor “priključen”.

   • janko

    Ja, res je. Vsakdo lahko gre tja in vidi.

   • wert

    Res je.
    Iz Jezusa na križu polzi tekočina.
    Štajerska pojdi pogledat in se prepričaj in ne bodi neverna ampak verna.

    • Andrej

     Kemiki so ugotovili, da je tekočina po sestavi enaka človeškim solzam.

   • cosmosjasnovidec

    Za tisti kip je že dolgo pojasnjeno,da je šlo za goljufijo z katero so nepridipravi gulili radoveden folk kateri je na to nasedel.
    Nekje na netu je opisana resnica o tem ne vem več točno katero foro so imeli za to in na katerem linku sem to čital,ker je to objavljeno že pred časom.Če te bo zanimalo natipkaj za ta kip v Međugorju pa najdeš.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • Andrej

     Pojasnilo, ki ga lahko vidi vsak in se na lastne oči prepriča kadarkoli je:
     https://www.medjugorje-info.com/hr/kip-uskrslog-isusa-krista-u-medugorju/kip-uskrslog-isusa-krista-u-medugorju
     Čakam na tvoje pojasnilo.

     • cosmosjasnovidec

      Glej Andrej ne se smešit,ker sam veš,da nekaj takega ni pristnega niti možnega ampak so pri takih zadevah vpleteni garantirano drugi faktorji.
      Meni ni pomembno kako mišljenje ima kdo o takih zadevah saj je to njegova stvar in naj verjame kar hoče.
      Na kratko ti pa še enkrat obrazložim,da so take zadeve večinoma nameščene prevare goljufov,potem so ostali faktorji kot so vremenske spremembe katere vplivajo primer na les,kamen itd.
      V Međugorju so goljufi mazali kip z raznimi preparati in na linku katerega si dodal tudi ni nobene logike,da Jezusu iz kolena tečejo solze.
      Nikoli nisem zasledil,da bi se kdo jokal iz kolena namesto oči.
      Če kaj iz kipa kjerkoli teče je to zaradi tega ker je les prepojen z vlago ali preparati z katerim so ga prepojile človeške roke za zavajanje folka predvsem pa seveda privabljanja turistov in tako je tudi v Međugorju.
      Nikakršen kip na svetu se ni zmožen jokati,če ga nekdo tako ne pripravi kar sploh ni težko.Poglej si samo kake zadeve krvavenja jokanja in podobno se dodajajo v filmih pa ti bo v trenutku vse jasno kaj je dandanes možnega in to povsem na enostaven način.
      Jaz o tem ne mislim razpravljati,ker vem,da je tako kot sem napisal in to vedo bilijoni ljudi na svetu razen tega je vsaka vera katera koli je bila izmišljena predvsem za tolažbo revežev z upanjem na boljše čase.
      Nisem komunist ne verjamem pa več v nobeno vero kajti kot sam vidiš nobena ni pozitivna.
      V krščanski se dogajajo razne manipulacije duhovnikov od kraj posilstev,zlorabe otrok pa,da ne naštevam naprej in,če bi obstajal bog se vprašaj kaj bi se zgodilo po smrti le teh,ko bi prišli pred njega torej nebeška vrata.
      Po logiki bi jih bog poslal v pekel.
      Razen tega jaz osebno nikoli nisem videl ne boga ne angelov niti kaj sličnega kar se v veri opisuje nisem pa človek,da bi verjel v nekaj za kar nimam podlage oziroma v nekaj na slepo pa še sam papež Frančišek mi je z njegovim načelom povsem odprl oči saj smatram,da ga je namestila na mesto papeža muslimanska golazen kar se tudi zadnji čas povsem vidi.
      Torej,če nek papež predstavnik katoliške vere namesto svoje katoliške hoče na vsak način vsiliti izprijeno muslimansko je nekaj hudo narobe in to tudi dokazuje,da niti sam ne verjame v katoliškega boga in kako bi torej naj drugi navadni ljudje.
      No za razliko katoliške je pa islamistična muslimanska povsem iztirjena.V njej je pa razen tega kar sem naštel še standardni sistem prirojene pedofilije,umorov,bolanih fanatikov itd. še toliko slabša,ker so muslimani že od rojstva po značaju kulturno nerazviti ter zaostali fanatiki kateri pa resnično verjamejo v tisto kar nima ne glave ne repa.
      O tem bi lahko bila še velika debata ampak ni smisla.Kdor je veren naj pač verjame v tisto kar hoče kdor pa ni pa tako ali tako ne bo v nič.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

     • Andrej

      Nekaj predpostavk, ki jih morava sprejeti, če se hočeva pogovarjati:

      – Božje misli niso človeške misli in človek Boga nikoli ne bo mogel v polnosti razumeti.
      – Če kdo že v naprej vse ve je pogovor nemogoč.
      – Človek se mora pustiti presenetiti, mora biti dojemljiv za drugačnost.
      – Pri sprejemanju drugačnosti je najbolje, da ima človek filtre, da ne “nasede”. Zame so ta filter 10 zapovedi. Če je drugačnost v skladu s temi zapovedmi je zame sprejemljiva, drugače ne.

      Pri raznih solzenjih in drugem podobnem je treba biti zelo previden. Raznih Kureščkov, Međugorij in podobnega je po svetu kolikor hočeš. Tudi Cerkev je pri tem zelo, zelo previdna. Zlepa česa ne prizna. Marsikaj je nepojasnljivega, morda bodo pojasnili v prihodnosti. V Međugorje me je pot nekoč slučajno zanesla in tisti kip sem videl na lastne oči. Je bronast in nikamor priključen. Pri njem so vedno, ponoči in podnevi ljudje in nemogoče bi bilo kaj na skrivnem “mazati”. Ampak, jaz prepuščam posamezniku, da se odloči. Cerkev tukaj molči. Zakaj koleno? Pojma nimam in mi to sploh ni pomembno. To na mojo vero prav nič ne vpliva.
      V krščanstvu se dogaja marsikaj, tako slabega kot dobrega. Moram pa reči, da je dobrega bistveno več, le da se o tem ne poroča. Do neba pa se povzdiguje vsaka najmanjša slabost. Tako je bilo od vedno in tako bo tudi v prihodnosti.
      Jaz osebno, pa kdo drug tudi ne, še nikoli ni videl Boga in kakega angela. Ampak, ali jih s svojimi očmi sploh lahko vidimo? Niso tako narejene. Poznam pa mnogo ljudi, ki smo na lastni koži občutili njihovo delovanje. In, verjemi, to človeka zelo pretrese.
      Lurd, recimo, me nikoli ni nagovoril, pa sem bil nekajkrat tam. Preveč skomercializirano. Me je pa zelo nagovorila tale knjiga:
      https://www.mohorjeva.org/werfel-franz/pesem-o-bernardki
      Ampak, osebna odločitev je, kako dojemaš nepojasnjeno. In v Lurdu imaš tega kolikor hočeš. Če hočeš.

      Glede na vse lahko vsak zamahne z roko in reče: nakladanje. Naj pa drugim, ki to dojamejo, pusti in se ne norčuje.
      Če je debata smiselna ali ne je odvisno od odprtosti sogovornikov.

     • cosmosjasnovidec

      Imaš popolnoma prav,da se o tem ne moreva pogovarjati,ker imam jaz svoje mišljenje ti pa svoje.
      Jaz vem in sem prepričan,da je vse to izmišljeno ti pa pač obratno tako,da naj kar ostane pri tem.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

  • janko

   Ni treba dvomiti, stvar je avtentična. Kot vedno v preteklosti.

  • Dada

   ZATO … Sodišče v Barceloni je danes nekdanjega učitelja telovadbe v tamkajšnji katoliški šoli zaradi spolnega zlorabljanja učencev obsodilo na skoraj 22 let zapora. Sodbo so izrekli v času, ko v Španiji na plan prihaja vse več navedb o zlorabah v Cerkvi in cerkvenih šolah.

 • bisabre

  Men so tud, ko sem hrem jedu.

  • Andrej

   Verjetno misliš, da si smešen. Pa nisi.

   • Friderik Peršič

    Ne , da je on smešen , ti si patetičen …

   • bisabre

    Nisem smešen, sam zgolj realist. Sicer pa stara ljudska modrost pravi, da je po toči prepozno zvoniti. Jaz bom zgolj parafraziral. Po moriji je prepozno solze točiti.

    • Andrej

     Seveda si smešen. Tukaj poročajo o solzah PRED morijo. Nekaterim je resno opozirilo, nekateri v take štorije ne verjamejo, stvar odločitve. Ni pa tega treba mešat s hrenom.

 • garfi

  vsi napadi so sumljivi in del gLobaLističnih načrtov in zločinov
  kućanovi val202 presstuti iz bosne vlačijo poleg bosanĆerosov sedaj še tam nakopičene islamske teroriste
  organizirana zamenjava načrtno izumiranega civiliziranega prebivalstva s primitivci, neizobraženimi in nasilneži
  OZN SCENARIJI https://www.un.org/en/development/desa/population/publications/ageing/replacement-migration.asp
  replacement migration agenda https://www.youtube.com/results?search_query=replacement+migration+agenda

  • Friderik Peršič

   Jap , Kučan je kriv …

   • garfi

    Jap tvoj kućan, ki je odlikoval sorosa

   • cosmosjasnovidec

    Čudno že ne bi bilo,če bi se Marija res razjikala nad to izdajalsko komunajzersko nesnago.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • Friderik Peršič

     Ej , vidva …če bi bil Kučan moj bi ga imel doma na vrtu , namesto vrtnega palčka …

     • cosmosjasnovidec

      Kot izdajalca Slovenije bi ga jaz imel na vrtu obešenega za primer dugim izdajalcev kateri so sedaj na predsedstvu oziroma vladi.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

 • trumpet2018

  jok ne bo dovolj, treba bo radikalno ukrepati, porušiti vse džamije, izvesti deportacije, sicer bomo kmalu vsi pod šeriatskim pravom in geji bodo vsak teden leteli z nebotičnikov

  • Valter BraniSlav

   Spanija je leta 1492 izgnala vse muslije.
   SLEDILO JE POL TISOCLETJA MIRU…

 • Miro

  sevedaj je vse res, sploh če vemo,da je “brezmadežna” spočela otroka…..

 • Artur

  NWO satanistična elita že ve kako je treba vraževerne in naivne goyime psihološko preparirat. Oni imajo navado na takšen in drugačen način goyimom napovedati kaj nameravajo kje z njimi storiti.
  Razni ritopiki, Makarončiči, frau Merkelce, Fajonarji, pijani Junkerji, murgeljčani, musliči levajzli ipd. so samo njihove oprode.
  ’95 Illuminati Card Game Predictions Every The Event Our Future And Past
  https://www.youtube.com/watch?v=mE5End3KM9A

 • Janka Kranjka

  To je lušna pravljica za male otročiče in dobra zgodbica za tiste že bolj odrasle bumbarje in bumbarke.
  Verjamem, da obstaja neka višja sila, seveda. Zagotovo pa ta ni v obliki Marice in Jezusa ali alaha – vsi ti so samo prvovrstno izpiljena vloženka za nateg in “vožnjo” črede dvonožnih ovac.

  • freedomfighter

   Lepo povedano

 • Jožef

  Znanost je vedno skeptična do nadnaravnih pojavov. Vedno se trudijo za vsako ceno pojave označiti kot
  goljufivo dejenje verujočih aktivistov.
  V Medžugorju se že desetletja pojavlja Marija, pa do danes še ni uspelo ateistom in dugim borcem proti krščanstvu, da bi narodu dokazali sleparijo.
  Enako velja za Lurd, Fatimo in še mnogo prizorišč, kjer se je pojavila Sv. Marija.
  Malo nanj skepticizma in več vere v nadnaravne pojave, ki jih znanost ne zna priznati ali demantirati.

 • freedomfighter

  Hahaha samo to lahko recem

  • Imperial Commando

   Sevede, če si pa patetik ;)

   • freedomfighter

    Ja kaj pa ti poreces na “jokajoc” kip marije hahaha oprosti ne morem ostati resen ko vidim da v 21.stoletju v evropi kdo vrjame v prerokbe in zgodbice o jokajocih kipih…to pricakujem od barbarov v tretjem svetu ki nimajo dostopa do izobrazbe

    • wert

     Tako si nerazgledan, da se niti ne zavedaš pa hočeš verujočim ” solit ” pamet. Če si prepričan v “svoj prav”, ga dokaži in ne samo nekaj bluzit in misliti sam o sebi, kako si ti pameten.

     • freedomfighter

      Verujocim se ne da soliti pameti ker je v vecini nimajo…in zaenkrat vsi znanstveni dokazi kazejo da boga ni…ampak vernikom je za to povsem vseeno ker bistvo vere je da vrjames in ne da ves…na tak nacin tudi preprecis raziskovanje moznosti neobstoja boga ker je sam dvom v boga bogokleten…vse kar lahko recem za verovanje v pravljicne.like.je…what a bunch of bullshit

     • Imperial Commando

      DOkazano je tudi , da komunizem ne deluje pa evo, še kar vsi rdečuhi zanj navijate :)

     • freedomfighter

      A ti si spet eden tistih belih komunistov ki vsakega drugace mislecega oznaci za komunista…me prav zanima kje si prisel do ideje da sem jaz levicar…ce se bos posluzeval komunisticnih prijemov se z mano ne pogovarjaj ker jaz se s komunisti ne ukvarjam…komunizem pa absolutno ne deluje zato ne tako neumno ko ga nekateri opevajo spet drugi pa povsot vidite komuniste ceprav je sistem mrtev ze 30 let

    • Ros

     V tem primeru si barbar, ki nima dostopa do znanja in izobrazbe kar ti.
     Ne verjameš v čudeže? Kako žalostno. V kaj pa verjameš? V bankomat?
     Kaj boš naredil, tisto uro, ko pride Jezus ponovno na zemljo..?
     Iz tvoje objave je razbrati, da imaš rs slabo splošno izobrazbo. O cerkvi pa, tako izgleda, ne veš nič. In govoris in sodiš o njej.
     Na tvojem mestu bi si kupil biblijo, rožni venec. Vsaj 2 krat na teden bi šel v cerkev, ki bi si jo izbral. Poskusi vsaj za pol leta. Pa nam takrat sporoči, kaj si misliš o tem. Resursov je veliko tudi na internetu. Če ne drugega, boš dobil splošno izobrazbo.
     Resnično izgleda, da ti je manjka.

     • freedomfighter

      Kaj bom naredil ko pride jezus na zemljo? Res ti ne znam odgovoriti na to vprasanje…kaj bos pa ti naredil ko ozivijo smrkci? Pa kaj ti ves mogoce je moj bog krava in nimam nic z jezusom

     • Perkele

      V bankomat ti ni treba verjet, ker je stvaren, za razliko od pravljicnega stvarnika.

      Verujejo ljudje, ki ne mislijo, namesto možganov imajo vero in upanje.

  • slosin

   men tud solze tečejo…od smeha…

   • wert

    Kje ti tečejo ? Po kolenih ? ;)

   • freedomfighter

    Ja nisi edini

 • Janšek Orbanšek

  Kot kaže jim streha zamače.

  • Andrej

   Ta se ti ni posrečila. Še enkrat poskusi.

   • Janšek Orbanšek

    Ni potrebe.

 • Perkele

  Čuden bog, joka, namesto da bi rešil svoje vernike.

  Allah je očitno zmagovita karta.

  • Imperial Commando

   Jih je allah rešil v Christchurchu? Ni ;)

   • Perkele

    Vsaj ni patetično jokal.

    • Friderik Peršič

     Allah se ne upodablja , prepovedano …kar je logično , nečesa kar ne obstaja menda ne boš upodabljal …

     • cosmosjasnovidec

      Alahu ni potrebe po upodabljanju,ker prašič ostane prašič in se ne spreminja.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

    • cosmosjasnovidec

     Ni.
     Je pa cvilil kot prašič cvili in roflal rov,rov,rov.
     Razen tega je tukaj Marije in ne bog teslo zaribano ne oglašaj se več in se spravi nazaj v svojo bosanđerovsko čobansko selo gnojščina.
     ——————————————————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     —————————————————————————————-

  • Black_hawk

   Kako ste pogumni :)

  • cosmosjasnovidec

   Alah je zmagovita karta samo zato,ker je navaden prašič iz tega razloga pa muslimanska golazen ne žere svinjskega mesa,da ga ne bi po pomoti požrli.
   ——————————————————————————————–
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

 • Valter BraniSlav

  Ce bi Mariji bilo kaj do otrok ne bi tocila solz, pac pa bi:
  Obvestila policijo.
  Povedala teroristom da jih caka pekel.
  Sporocila Tanji Fajon da jo caka zlodej…
  JEBES TAKO MARIJO KI SE CMERI, NAREDI PA NIC……

  • Black_hawk

   Tepček ste že slišali za božjo previdnost, Bog včasih dopusti žrtve, ne boste verjeli.

  • Andrej

   Preden kvasiš neumnosti preberi 10 Božjih zapovedi. Saj je čisto kratko. Potem si odgovori na preprosto vprašanje: za koga je dobro, da se jih držimo: za Boga ali za človeka? Če se jih človek ne drži, s kakšno pravico Boga kličeš na odgovornost?

 • Black_hawk

  Jaz verjamem v Marijo kot so verjeli slovenski pošteni predniki, koliko njenih cerkva imamo, kot malo kdo!

  • marta

   Imaš prav. Marija se že vrsto let pojavlja na raznih krajih zemlje in opozarja, prosi molitve Rožnega venca, spreobrnjenja….., ampak žal jo mnogi ne poslušajo in se iz tega celo norčujejo – posledice greha zdaj čutimo vsi.
   Priporočam tale video:

   https://www.youtube.com/watch?v=e8om7RBzg_E

   • Friderik Peršič

    Priporočam obisk pri psihiatru …

    • wert

     Čimprej ga poišči, znaki utegnejo biti pravi.

 • cosmosjasnovidec

  Verjamem,da je mariji iz oči teklo vendar to niso njene solze ampak preparat oziroma tekočina sodeč po njeni barvi je prozorna podobna sladkornemu preparatu možno pa je,da je katera druga in ne ravno ta saj jih obstaja ogromno različnih.To je le eden enostaven od cirka stotih primerov.
  Goljufi v tem primeru (verjetno sam župnik ali kdo drug) so čez noč marijine oči premazali z snovjo.
  Zaradi spreminjanja temperature se snov prične taliti in se spreminja v tekoče stanje kar izgleda v tem primeru kot,da mariji tečejo solze.
  Na take načine nepridipravi privabljajo ogromna števila vernikov kateri seveda ne vedo za prevaro od njih pa izpulijo dober denar katerega dajejo v lesene škatle ali podobno za donacije in podobno kar jim pač goljufi nakladajo.
  Ne mislim nič napačnega z tem pojasnilom vendar so to na žalost navadne goljufije in ogromno jim nasede.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • marta

   Glede na posledice, ki so temu sledile, bi rekla, da so bile to prave solze. Prav gotovo jih je kdo tudi prestregel in jih bodo dali v analizo, ali gre res za človeške solze, ali za prevaro.

   • cosmosjasnovidec

    Marta veš,da je o takih zadevah debata več kot težka,ker so nekateri prepričani,da tako je in jaz ne nameravam niti nisem mislil izpodbijati tega v kaj kdo verjame.
    Jaz sem pač pojasnil dejansko stanje kakršno je oziroma v kakršnega sem jaz prepričan,ker vem,da nekaj takega kot je opisano v tem članku ni mogočega brez pripomočkov ali naravnih vremenskih sprememb saj nobeden kip ni živ in je torej nemogoče,da bi jokal.
    Nekateri verjamejo v boga nekateri pač ne in to je svobodna odločitev vsakega posameznika kako se odloči in to je pač njegova stvar.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • marta

     cosmosjasnovidec, vem, da si dober človek, čeprav se včasih napihuješ, kot žaba, ampak spoštujem tvoje mnenje, do katerega ima vsak človek pravico, kot tudi, da ga izrazi. Nikogar nočem prepričevati o tem, ampak samo povem, kar vem, ker mislim, da je tako prav in pošteno, potem pa naj se vsak sam odloči. Vem, da je težko kar nekaj verjeti – tudi jaz ne bi. Mi je pa zelo hudo za vsakega, ki Jezusa ne more sprejeti, kot Odrešenika.
     Na zemlji smo vsi grešniki, veš – eni večji, drugi manjši.
     Resnica o teh solzah se bo zagotovo razčistila in spoznala, ker ko se takšne stvari pojavijo, gredo vedno v več laboratorijev v analize, da se preveri resničnost, ali gre za sestavo, kot jo imajo resnično človeške solze, ali pa za neko kemično prevaro.

     • cosmosjasnovidec

      Se strinjam.Kot si napisala ima vsak svoje mnenje glede takih zadev.
      Kaj je res in kaj ni je pa en velik vprašaj pa tudi odvisno kaj kdo verjame.

      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

  • Andrej

   Kdor noče videti ne bo nikoli videl. Pa če mu v oči posvetiš.

  • pupa

   Samo nekaj vprašam? Ali bi tisti multimilijonar, ki je v tem pokolu izgubil tri otroke, težje prenesel izgubo vsega bogatstva ali teh treh nedolžnih otrok. Kljub temu, da misli človek, da je on tisti, ki odloča o življenju in smrti ima vedno zadnjo besedo Bog. Slepec ne vidi, gluhi ne sliši, neumen ne razume……………

   • cosmosjasnovidec

    Pupa
    O tem kaj bi on težje prenesel pa jaz res ne morem dati zaključka,ker ga ne poznam.
    Je pa tako,da ko so taki multimilijonarji že z denarjem zasvojeni jim največ pomeni denar,ker ne bi mogli sprejeti,da ostanejo brez njega.
    Torej kaj bi on težje prenesel ve samo on in nihče drug.
    Pa tudi o tem kdo ima zadnjo besedo in kdo ne jaz ne bom komentiral,ker osebno mislim,da nihče in je to pač usoda kateri se ni moč izogniti.
    Na žalost moram navesti,da jaz nikoli nisem videl nikakršnega boga,angelov in kljub vsem grozotam katere so se zgodile in se še dogajajo na svetu ni popolnoma nikjer pomagal nikakršen bog izmed vseh ver katere obstajajo ne glede na kateri celini.
    Mar ni to čudno,če imajo vsi bogovi nadnaravno moč,da nobeden ne posreduje?
    Razlaga,da bo primer meni oziroma bilo komu po smrti bolje meni ne koristi apsolutno nič.
    Kaj mi bo tisto po smrti,če sem primer sedaj v kurcu saj mi,ko bom mrtev ne bo koristilo več nič in tudi ničesar ne rabim.Razumeš kaj hočem povedati.
    Se pa strinjam,da nekakšna vera mora obstajati saj bi brez nje bil popolen kaus na zemlji sicer pa osebno nisem proti nobeni veri katera je normalna za razliko muslimanske katera dovoljuje pedofilsko dejavnost nad otroki v kateri so predvsem sami pedofilski pederajsi.

    • janko

     Stavim, da bi bogataša neprimerno manj prizadelo obubožanje. Zakaj gorje, zakaj se dogajajo hude stvari, to je stalno vprašanje ljudi.
     Nedavno je Marija v Medžugorju, kjer že preko 30 let daje sporočila svetu dvakrat mesečno, dejala, da če bi živeli po navodilih vere, bi ponovno ŽE imeli raj na zemlji. Namesto tega pa prihajajo kazni. Bilo je prerokovano: tisoč let in nič več tisoč in še in še. Okrog leta 2000 je karizmatik James Manjackal (ima svoj internetni naslov in vrsto knjig. Vekrat je bil v Sloveniji, na Kureščku – našem Medžugorju, vedno sem bil tam, tja mora iti vsak Slovenec Tu se je prikazovala Marija, je za vedno kraj izrednih milosti za vsakogar) imel videnje, da je Bog vstal s prestola in dejal angelom: pojdimo in požanjimo. Nato pa je dejal: kamorkoli pogledam, vidim kri svojega sina (darovana na oltarjih pri svetih mašah vsak dan); ne, ne morem tega narediti. Sledijo pa kazni. Sedem kazni za svet. Mariji je uspelo odpraviti, s pomočjo molitev poboljšanja vernikov (kajti sama ni mogla narediti nič), eno kazen omiliti, ostale prihajajo. Te pa samo zato, “ker ni za pričakovati, da bi se poboljšal ves svet.” Oprosti, dragi Cosmo, nočem se delat pametnega, rad bi vsakemu povedal: TU je zlata jama brez dna! Sem od otroštva praktičen vernik, duhovno področje mi je enako realno in uporabljano kot materialno – takoj bi lahko spisal debelo fascinantno knjigo. Samo tole iz SP: “Še las vam ne pade z glave brez Očetove dopustitve”.
     Vse si je skuhal človek sam, kot vedno v zgodovini, ker trmoglavi s svojo ubogo pametjo. Tokrat, po mojem mišljenju, so to komunizem, nacizem, ateizem, lopovščine, izrojenosti, vojne.

     • marta

      janko zelo lepo si tole povedal in še posebej, da si povabil na Kurešček,
      na ta milostni kraj.

     • cosmosjasnovidec

      Kot sem že napisal.če kdo verjame v take zadeve kot si napisal ter ostale podobne jaz nimam popolnoma nič proti in tako naj ostane saj je to osebna odločitev vsakega posameznika.
      Jaz ne verjamem,ker vem,da je vse skupaj izmišljeno pa naj gre za katerokoli vero in vse napisano v Svetem pismu ter karkoli kdo piše in je so sestavili pač ljudje kateri so in kateri imajo korist od tega.
      Če pogledamo stoletja nazaj v zgodovino so že takrat križari masovno pobijali civilni narod in krščanska cerkev je na garmadi kurila ženske ter vse kateri se niso strinjali z njo tako,da jih je obdolžila čarovništva čeprav so vedeli,da nekaj takega ne obstaja.Ljudi so mučili na take zverinske načine,da so raje čarovništvo priznali samo,da so se rešili mučenja in jim je smrt bila rešitev.
      Potem,če pogledamo spletke,razne kraje,poneverbe,masovno pedofilstvo duhovnikov nad otroki,nekateri imajo celo izven cerkve naokrog otroke pa tudi sodelovanja nekaterih duhovnikov z fašisti med vojno in še in še se,da našteti jaz osebno ne morem verjeti v tako vero,ker sem popolnoma prepričan,da je izmišljena.
      Ti ljudje katere sem omenil so namreč navadni lopovi,pedofili,posiljevalci skratka izprijenci in to je resnica.Sicer ne popolnoma vsi in enako je v vsaki veri katera obstaja.
      Ne more namreč meni neki duhovnik nakladati,da se naj sprijaznim z nečim za kar vem,da ni prav in,da mi bo po smrti bolje,ko bom stopil pred boga.
      On bo pa na zemlji na moj in drug račun užival.Takemu kretenu lahko samo razbijem gobec in nič drugega.
      Če bi namreč obstajal bog in bi tudi oni verjeli v njega kar ne takih zadev na zemlji ne bi počeli,ker bi se po smrti bali stopiti pred njega kot je navedeno v Svetem pismu “Nebeška vrata”.
      To je sicer moja osebna odločitev,ker vem,da je točna nimam pa apsolutno nič proti kdor v tako vero verjame in je to njegova stvar.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

     • janko

      Saj te razumem, celo povsem. Tudi sam sem po šolanju pred pol stoletja v marx – vzdušju pozabil na sicer doživeto vero – in kmalu zabluzil – kot vidim lajfe naših levuharjev.
      Imaš pravi poklic, oficir, si pa bojevit. Taki tipi premikamo gore.
      Ja, vse to je bilo v zgodovini; vsi smo samo ljudje.
      Samo eno stvar naj si še drznem sugerirat: ne biti “prepričan” v neobstoj duhovnega – kdo si ne bi želel in kdo ne bi potreboval zlate jame in to zlate jame brez dna, kjer zajemaš vsak dan, v obilju, vse potrebno??? To daje katoliška vera, res.
      Pa mi lahko rečeš kar češ, nisem občutljiv.

     • cosmosjasnovidec

      Razumem jaz tebe Janko kaj praviš in tudi pravilno je,da veruješ v katoliško vero in tudi ostalo imaš prav.
      Jaz bi še nekako verjel v vero ampak ne verjamem tistim kateri jo predstavljajo.
      Poglej samo kaj dela papež Frančišek kateri je glaven predstavnik katoliške vere ampak vsiljuje povsem nasprotno muslimansko kar je več kot sramota in kako naj potem krščani še naprej verujejo kaj jim naklada,ko vidijo,da jih počasi hoče islamizirati.
      Tega bedaka bi morali odstaviti ter nagnati iz cerkvenih vrst že zdavnaj.
      A o teh zadevah ni smiselna debata saj se ne bi končala nikoli.
      Dejstvo katero sem jaz predstavil je to,da noben Marijin kip ni zmožen,da bi se jokal,ker to ni mogoče in so to ali prevare goljufov ali pa vremenski ter drugi faktorji.
      Kip namreč ni živo bitje in nikakor ni mogoče,da bi se jokal niti,da bi se zgodil takšen čudež,ker je to enostavno nemogoče in to mora biti jasno vsakemu še tako velikemu verniku.
      Tudi to kar teče na tem Marijinem kipu iz njenih oči je prej raztopina barve ali česa drugega saj vleče skoraj na ton čokolade ne pa na prozorne solze kakršne dejansko so in to garantirano niso nikakršne solze.
      ——————————————————————————————–
      Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
      DR.Cosmosjasnovidec
      —————————————————————————————-

     • janko

      Ampak če sklepajomo po današnjem znanju človeštva. To pa je mogoče 2% od vsega kar obstaja…

     • marta

      Ko si že omenil tule karizmatika p. Jamesa Manjackla po čigar molitvah so že mnogi trajno ozdraveli, neplodni zakonci dobili otroka …..če samo enkrat prisostvuješ njegovi maši, ne moreš ostati ravnodušen do vsega tega, kar si videl in doživel pri maši, ki jo je on daroval.
      Ko sem malo brskala po strani od Kureščka, sem našla tale zanimiv intervju :
      http://www.kurescek.org/index.php?option=com_content&view=article&id=66%3Aintervju-z-o-francetom-peliem&catid=43%3Ao-vidcu&Itemid=71&lang=sl
      ki ga je opravil zdaj že pokojni g. Alojz Rebula s slovenskim vidcem – tudi že pokojnim očetom Francem Špeličem, ki je do svoje smrti nosil tudi Kristusove rane – (vseh pet ) na nogah, rokah in glavi ter še ( eno ) šesto na rami, od nošenja križa.
      Naj samo na kratko o očetu Špeliču za tiste, ki ga niso poznali :
      bil je partizan, komunist, učitelj na policijski šoli – po spreobrnjenju pa vratar, ker je izstopil iz partije, bogoslovec, duhovnik ter mož in oče svojim trem otrokom in krušni oče otroku, čigar oče je padel med VV

  • janko

   To so resnice, dragi moj Cosmo, res. Dušo imamo, obstajamo večno.

 • marta

  Res je, da moramo biti ob takih pojavih previdni, ker gre lahko tudi za prevaro za to prepoznati pa mora imeti oseba dar razločevanja duhov, ampak tule mislim, da ni šlo za prevaro, ampak resno OPOZORILO Matere božje, kar se je zgodilo v naslednjih dneh.

  Naj tule omenim eno takšno prevaro, ki jo je rešil papež Sikst V. in sicer:
  Nekega dne so papeža Siksta V. povabili, naj bo priča “čudežu” v eni izmed rimskih cerkva: krvavečemu križu.
  Ko je prispel, je ugotovil, da se v cerkvi ne dogaja prav nič čudežnega in je prosil za sekiro.
  Ko je stal pred križem, je rekel: “Kot Kristusa te častim; kot les te sekam.” In zares je odkril prevaro; znotraj križa so bile gobe, napojene s krvjo.
  Zaradi svoje intuicije je papež med Rimljani pridobil še večji ugled.
  O njem so govorili: “Papež Sikst še Jezusu ne odpusti!”

 • Valter BraniSlav

  Čuden bog, joka, namesto da bi rešil svoje vernike.

  Allah je očitno zmagovita karta..

  • Andrej

   Be bog, ampak Bog je jasno naročil: ne ubijaj in še marsikaj. Človek to zapoved in druge zapovedi krši in potem pričakuje od Boga, da bo prevzel odgovornost. Otročje.

   • Valter BraniSlav

    Otroci so ubijali, Sato he bog nad njih poslal seriatarje.

 • Tratovc

  Izgnati nebo dovolj na žalost bo potrebno bolj agresivno metodo

 • bisabre

  Lepo vas prosim no. Samo ne mi s temi “čudeži” ven prihajat. Ker, če bi
  imela Marija vsaj 10% tolikšne moči kot jo ji pripisujejo, ne bi bilo
  toliko bolezni in gorja na svetu. Zakaj pa zadnje morije na Sri Lanki ni
  preprečila? Da bo vse skupaj še abotneje govori dejstvo, da muslimani in
  kristjani verujejo v istega boga, ki pa mirno dopušča tovrstna grozodejstva. Vera je popolnoma enak strup za človeške možgane kot komunistična
  ideologija. Razlika je zgolj v tem, da pri kristjanih Marijini kipci
  domnevno točijo solze, komunistični (Stalinovi, Maozedongovi, Titovi,
  Kidričevi itd.) pa ne.

 • Get Smart

  Drugi steber PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zaznamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in njihovi otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno … LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«
  Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske in otroke. Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz. kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
  1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
  2. DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš Milan KUćAN,
  3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA – ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.
   Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM = KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi za pranje možganov.

   • Get Smart

    En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ. Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:
    – USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo presegla);
    – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in si prisvojijo njegovo imetje.
    FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI – KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

 • cosmosjasnovidec

  Dobro.
  Je res,da si napisal humor kateremu se jih veliko smeji vendar bi vseeno malo lahko pomislil na tiste kateri so verniki in jim to ni smešno bumbar.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Beličič

  Naj joče!Drugega dela nima!

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Bravo buxel.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Se mi zdi, da ti sploh ne bi smel biti tu. Si zelo zgrešil portal teslo.

 • Hribouc

  PROTESTIRAM, NOVA 24 !

  g.UREDNIK, kdo pri vaši hiši
  je tako kulturen / sprijeno pokvarjen , da sliko Svete Matere Božje
  daje na ogled v naslovnici skupaj s porno sliko golih moških !

  Kako boste ravnali z drugimi Satanizmi, če delate to kar delate pri “enostavnih “zadevah, ki bijejo v nebo ??????????????????????????????????????????????????????????????????????

  TAKOJ UREDITE IN SE OPRAVIČITE VSEM, KI NAM NI VSEENO !

 • Dada

  Zato je jokala… Sodišče v Barceloni je danes nekdanjega učitelja telovadbe v tamkajšnji katoliški šoli zaradi spolnega zlorabljanja učencev obsodilo na skoraj 22 let zapora. Sodbo so izrekli v času, ko v Španiji na plan prihaja vse več navedb o zlorabah v Cerkvi in cerkvenih šolah.

 • Dada

  Vatikan je pred nekaj leti “zaprl” kot božje dogajanje……. Včasih mi pri čebuli solzi, čeprav nočem.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!