fbpx

[Video] Voznike šokiral morski pes, ki je sredi prometne avtoceste “bingljal” iz vozila

Foto: printscreen

Po družbenih omrežjih je zaokrožil posnetek 2,4 metra velikega morskega psa vrste mako, težkega kar 165 kilogramov, kako binglja z vozila – medtem ko se ta pelje po nadvse prometni avtocesti v Avstraliji! 

Video prikazuje, da je morski pes mako privezan na ribiški čoln, le tega pa po avtocesti pelje večje vozilo. Dogodku so bili priča očividci v Sydneyju, spletna stran Daily Mail pa razkriva, da je bil ta morski pes cenjen ulov skupine ribičev – ujeli so ga v Botany Bayju, nato pa ga prepeljali kar 40 kilometrov do svojega doma v predmestju Cecil Park. Kapitan Nathan Struck je za omenjeni medij potrdil, da bo morski pes kmalu končal na krožniku. “Bistvo tega je, da gremo na lov in da ujamemo enega na 3 do 4 mesece,” je dejal. “Potem gremo domov, ‘procesiramo’ in vakuumsko zapečatimo vse. Običajno to delamo ponoči, ker je hladneje. Ko je to končano, ulov razdelimo med 4 različne družine.”

V Avstraliji se v zadnjem času pogosto soočajo z morskimi psi. V začetku letošnjega leta so plavalce evakuirali iz morja – med njimi so bili večinoma otroci, saj je morski pes zaplaval na plažo Le Sands, kjer so v vodi večinoma uživali prav najmlajši. 

“Kot da bi morski pes užival v vožnji”
Kaj pa si o posnetku morskega psa mako mislijo uporabniki Facebooka? Mnenja so zelo deljena. Medtem ko se nekaterim morski pes smili, pa so drugi navdušeni: “Absolutne legende in mako dejansko izgleda, kot da uživa v vožnji.” Za konec pa še odgovor, zakaj so morskega psa mako pustili na čolnu: kapitan Struck pravi, da je bil absolutno prevelik, da bi ga spravili v notranjosti avtomobila.

Posnetek te nenavadne vožnje poglejte tukaj:

Hey followers,We have had multiple people contacting us in regards to how we transported the shark back home and well thanks to one of our followers Alex Mastoris he has kindly sent us his snapchat video of us driving down the highway.Thanks again Alex for the footageTight lines

Gepostet von TeamBaitcatcher am Montag, 21. Januar 2019

M. S.

Komentarji so onemogočeni.