fbpx

[VIDEO] Znanstveniki razkrili, kateremu bitju pripadajo “vesoljske” mumije iz Peruja

Mumija iz Peruja (Foto: youtube)

Ruski raziskovalci so lani analizirali vzorce tkiv skrivnostnih bitij, odkritih v Peruju. Mumija s podolgovato lobanjo in samo tremi prsti je vznemirila ufologe. Prvotna analiza vzorcev tkiva je pokazala, da je mumija, ki so jo poimenovali Maria, “humanoidno bitje” s 23 pari kromosomov – za zdaj, človeška. Medtem ko struktura telesa ne sovpada z našo. Mumija je iz petega stoletja, kar je tisočletje preden so Evropejci odkrili Ameriko.

Profesor Nacionalne raziskovalne univerze v St. Petersburgu, Konstantin Korotkov verjame, “da bi bila Maria lahko predstavnik določene rase, ki se je razvijala precej prej kot mi, morda na tisoče let prej”, je dejal. Profesor domneva, da je rasa morda propadla zaradi poplave ali padca kometa.

Raziskovalci sedaj želijo ugotoviti, na kakšen način se sestava Marie ujema z ljudmi iz Južne Amerike, Afrike ali od drugod. “Zdaj natančno analiziramo, kako kromosomi, aminokisline sovpadajo z našimi,” poroča RT. Rentgenska in računalniška tomografija je pokazala, da ima Maria zelo drugačno strukturo reber, kot je pri ljudeh, in da se jasno vidijo obrisi sapnika, srca, jetra in vranice. Ugotovili so še, da je bila Maria balzamirana z belim praškom kadmijevega klorida, ki ima antibakterijski učinek, zato je tudi ohranil Mario do danes.

Struktura najdene mumije (Foto: youtube)

To pa ni edini primer
Profesor Korotkov je poleg Marie priča še štirim mumijam v Peruju, vse so moške z DNK 23 parov kromosomov. “Izgledajo človeško, vendar niso,  njihova anatomska struktura je drugačna”. Dodaja še, da bi “lahko bili Nezemljani ali bio-roboti”.

A. G.