[VIDEO] Znanstveniki razkrili, kateremu bitju pripadajo “vesoljske” mumije iz Peruja

Mumija iz Peruja (Foto: youtube)

Ruski raziskovalci so lani analizirali vzorce tkiv skrivnostnih bitij, odkritih v Peruju. Mumija s podolgovato lobanjo in samo tremi prsti je vznemirila ufologe. Prvotna analiza vzorcev tkiva je pokazala, da je mumija, ki so jo poimenovali Maria, “humanoidno bitje” s 23 pari kromosomov – za zdaj, človeška. Medtem ko struktura telesa ne sovpada z našo. Mumija je iz petega stoletja, kar je tisočletje preden so Evropejci odkrili Ameriko.

Profesor Nacionalne raziskovalne univerze v St. Petersburgu, Konstantin Korotkov verjame, “da bi bila Maria lahko predstavnik določene rase, ki se je razvijala precej prej kot mi, morda na tisoče let prej”, je dejal. Profesor domneva, da je rasa morda propadla zaradi poplave ali padca kometa.

Raziskovalci sedaj želijo ugotoviti, na kakšen način se sestava Marie ujema z ljudmi iz Južne Amerike, Afrike ali od drugod. “Zdaj natančno analiziramo, kako kromosomi, aminokisline sovpadajo z našimi,” poroča RT. Rentgenska in računalniška tomografija je pokazala, da ima Maria zelo drugačno strukturo reber, kot je pri ljudeh, in da se jasno vidijo obrisi sapnika, srca, jetra in vranice. Ugotovili so še, da je bila Maria balzamirana z belim praškom kadmijevega klorida, ki ima antibakterijski učinek, zato je tudi ohranil Mario do danes.

Struktura najdene mumije (Foto: youtube)

To pa ni edini primer
Profesor Korotkov je poleg Marie priča še štirim mumijam v Peruju, vse so moške z DNK 23 parov kromosomov. “Izgledajo človeško, vendar niso,  njihova anatomska struktura je drugačna”. Dodaja še, da bi “lahko bili Nezemljani ali bio-roboti”.

A. G.

 • Soave

  No, vidiš. Od tu torej izhajajo slike, oz. predstave o vesoljcih.
  Ja, ljudska fantazija nima meja.

  • Tone

   Tudi Miki Miška in Pluton imata samo po tri prste, morda so kaj v sorodu.

   • Soave

    Hja? Mojster Disney je že vedel, no. .

 • večni srb

  Najprej je treba razumeti, da so samo na našem planetu pogoji taki kot so, verjetno nikjer drugje v vesolju, torej vesoljci zagotovo ne morejo zgledati tako kot mi. Že tu se vse neha, ampak gremo naprej.
  Gaia.com je neka zasebna stran, ki nima veze z nobeno znanstveno ustanovo, naredil jo je novinar, ki je znan po podtikanju spačkov, ki jih prikazuje kot nezemeljska bitja. Stran prodaja tudi razne turistične programe, organizirajo oglede raznih arheoloških ostankov, ki zgledajo čudno, vendar niso nič posebnega.
  Ta arheološki eksponat ne spada med mumije zato, ker naj bi se videli notranji organi, ki jih mumijam odstranijo, da bi preprečili razkroj. Ostanke je prekril tisti beli prah, ki se je nalagal stoletja, mogoče zato zgleda posebej popačena. Pri raziskavi ne sodeluje noben resen inštitut, torej je zelo verjetno samo še ena potegavščina, še ena razstava spak, ki zgleda privabljajo isto publiko kot ljubitelje nezemljanov.

 • rubec

  Do prednikov bi veljalo biti malce bolj spoštljiv in zapisati še njen priimek Mödörndörför.

 • šmentanamuha

  Hudo. Nujno moramo raziskati preteklost našega planeta, ker tele slabo skomponirane pravljice, ki jih prodajajo v šolah, so samo še v posmeh zgodovinski “stroki”.
  Fenomenalno! Hvala za ta članek.

  • Igor Karlić

   A to resno?

  • Tone

   Pozdravljeni v vrlem novem svetu, kjer bodo šmentane muhe strokovnjaki.

  • večni srb

   Če ne smejo biti več za vse krivi Večni judi, so pa zadaj zagotovo Anunakiji, iz antične Sumerije oziroma iz Babilona, če smo bolj točni. Saj ni važno za kakšne pravljice gre, samo za so judi, to je posledica nacional socialistične vzgoje.

 • Valter BraniSlav

  V mumijo se je preoblekel zelo zelo zelo zlobni zvepleni 171cm !!!

 • AlojzZ

  “samo tremi prsti”

  To je dokaz, da je to bitje uporabljalo mobitelčke!!! In je sledeča razvojna stopnja današnje mladine, ki ji bosta dva prsta izumrla.

 • Matt von Glanz

  Kaj, Kirlian? KIrlian ni Korotkov.
  Drugače pa še ena mumija daje delovna mesta, v Kremlju. Tisto bi bilo treba enkrat z vodo vred, v kateri jo čofotajo, kar zliti na smetišče.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!