fbpx

Višek predrznosti ali svetovni izum? Podjetje izdelalo lutko, ki govori več jezikov, ima “možgane” in človeško telesno temperaturo

Foto: instagram

Je novi izum podjetja Tech – lutka za seks, ki je videti kot prava ženska in ima celo nekatere človeške “funkcije” – najboljše darilo za valentinovo vseh časov ali razdiralka domov?

Človeška toplina, ljubezen in odnosi so v 21. stoletju postali res zapletena stvar. Vsi smo tako zelo zaposleni s svojimi računalniki in tehnološkimi pripomočki, nekateri pa tudi z lahko dostopnimi filmi za odrasle, da imamo še komaj kdaj čas za svoje najbližje.

Foto: Instagram

Zdaj pa se je pojavila še lutka RealDoll, ki je videti kot prava ženska. Podjetje, ki se ukvarja z izdelavo t. i. lutk za seks že od devetdesetih letih prejšnjega stoletja, je pred kratkim objavilo najnovejši model lutke, za katero je spletna stran Realcoolnation predrzno zapisala, da je tako podobna resnični ženski, da sploh ne potrebujete več prave partnerice.

Foto: Instagram

Ta najnovejši visokotehnološki model RealDoll je najnaprednejši robot za spolne odnose, ki je bil kadarkoli ustvarjen. Ko boste spoznali vse njene funkcije in zmogljivosti, boste menda ostali brez besed.

Foto: Instagram

Ta najnovejša lutka za odrasle tekoče govori več tujih jezikov, ima vgrajen spomin, da si zapomni več o vas, ima običajno človeško temperaturo in celo zmožnost, da se vzburi “tam spodaj”. So šli predaleč?

Foto: Instagram

Pojavlja pa se tudi vprašanje, ali je ta robot ženska žalitev za prave predstavnice nežnejšega spola. Je njeno sporočilo, da se dejanskih žensk ne potrebuje več ali pa da niso več potrebne za zadovoljitev moških želja?

Foto: Instagram

Stvaritelj te lutke je Matt McMullen, ki že več kot 20 let dopolnjuje svoj model. Zaposlil je celo ljudi, ki skrbijo le za oblikovanje oči in drugih telesnih podrobnosti lutke.

Foto: Instagram

Najnovejši lutki je ime Harmony. Lutka ima celo “kožo”, ki je narejena iz skrbno izdelanega silikona. Tako njen videz kot tudi občutek  zelo spominjata na človeško kožo. Harmonyjina koža pa je združena še s tehnologijo, ki ji omogoča, da je ves čas topla in vlažna. Njene genitalije se lahko operejo celo v pomivalnem stroju.

Foto: Instagram

Kako pa je vam všeč najnovejši izum McMullena? Je v roke prevzel Gospodovo delo ali pa bo prispeval k razpadu romantičnih odnosov?

J. G.