Z nakupom dobrega noža lahko pomagate žrtvam poplav in neurij

Poplave in neurja, ki so prizadele Slovenijo, so ganile tudi slovenske nožarje. Deset jih je združilo moči in doniralo trinajst nožev za dobrodelno dražbo. Zbran denar od dražbe bo šel pomoči potrebnim v občini Črna in občini Mežica.

Organizatorji dražbe izpostavljajo vse, ki so donirali nože (po abecednem vrstnem redu): Doliška Aleš, Eniko Jaka, Fevžer Andrej, Grajš Jože, Jereb Robert, Justin Simon, Kruška Timotei, Lepuvšček Klemen, Pikš Klemen, Šumah Tilen, Tičar Franci. Pri izvedbi dražbe pomaga LD Diana iz Murske Sobote in predvsem g. Ljubo Drobič, so zapisali organizatorji.

Humanitarno naravnani dražitelji bodo imeli na voljo 13 različnih kuhinjskih in lovskih nožev, ki bodo krasili vaša gospodinjstva, kakšen pa bo tudi v pomoč lovskemu navdušencu.

Licitacija bo potekala do prihajajočega petka do 12.00 na osebnem Facebook profilu Ljuba Drobiča. Kot sam pojasnjuje, lahko ponudniki zapišejo številko noža in ponudbo v komentarje pod objavo, kjer so tudi slike in opisi nožev. Dražba je že v teku.

Vir: Facebook

Vsi, ki bi si radi ogledali nože ter licitirali, dražba je dosegljiva na naslednjih dveh povezavah: https://www.facebook.com/ljubo.drobic.39 ali  https://www.facebook.com/groups/huntinginslovenia/permalink/5988847364552715

Ž. K.