Znani so rezultati laboratorijskih testov na truplih “nezemljanov” – so res nečloveška bitja?

Datum:

Leta 2017 naj bi novinar in navdušenec nad nenaravnimi pojavi Jaime Maussan v Peruju našel mumificirane ostanke dveh “nečloveških” bitij s človeku podobno obliko telesa. Dogodek je na družbenih omrežjih sprožil presenečenje in posmehljive odzive, trupla pa so celo odnesli v sejno dvorano mehiškega kongresa, kjer so poslanci razpravljali o nezemljanih.

Kontroverzna 1000 let stara “telesa nezemljanov” so prestala laboratorijske teste. Preiskava je pokazala, da so bile mumije “narejene pred kratkim”. “Narejene so bili iz živalskih in človeških kosti, povezanih s sintetičnim lepilom. Kosti pa so bile prekrite z mešanico rastlinskih vlaken in sintetičnega lepila za simulacijo kože,” je zapisano v poročilu Inštituta za pravno medicino in forenzične znanosti v Peruju.

Tako so se mnogim razblinile sanje o zgodovinski najdbi nezemljanov. Še bolj bizarno pa je dejstvo, da se je o tem razpravljalo na zasedanju kongresa, saj naj bi bilo v interesu javnosti. “Gre za nečloveška bitja. Ne želimo jih imenovati nezemljani, ker tega ne vemo,” je takrat dejal Maussan. Kot domneven dokaz za to, da ne gre za človeška bitja, je navedel tudi analizo starosti ostankov z metodologijo radiometričnega datiranja, ki jo je opravila Nacionalna avtonomna univerza v Mehiki in je po njegovih besedah pokazala, da so “ta bitja stara približno 1000 let”.

Prisotnim politikom je Maussan povedal, da so mali trupli, ki sta bila razstavljeni v improviziranih krstah s satenom, leta 2017 našli v mestu Cusco v Peruju. Pod prisego je ta v mehiškem kongresu izjavil, da je skoraj tretjina njihove DNK “neznana” in da primerka nista bila del “naše zemeljske evolucije”. “To je prvič, da je zunajzemeljsko življenje predstavljeno v takšni obliki in mislim, da je jasen dokaz, da imamo opravka z nečloveškima primerkoma, ki nista povezana z nobeno drugo vrsto na našem svetu in da jih lahko razišče katera koli znanstvena ustanova,” je izjavil.

Tudi znan fizik Brian Cox je prek družabnega omrežja X izpostavil, da se mu zdijo ostanki preveč humanoidni. “Zelo malo verjetno je, da bi inteligentna vrsta, ki se je razvila na drugem planetu, izgledala kot mi,” je navedel.

Sara Kovač

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...