fbpx

Zaradi trpinčenja ni šla na svoj maturantski ples – sedaj so ji ga organizirali motoristi

16-letnico iz mesta Hampshire v Veliki Britaniji so vrstniki že več kot 18 mesecev ustrahovali in trpinčili zaradi zdravstvenih težav. Shannon Purcifer se je tako odločila, da ne bo šla na maturantski ples, kljub temu da si je že kupila obleko. Zabavo, na kateri je lahko končno nosilo 460 funtov vredno belo čipkasto obleko, so ji tako priredili kar prijatelji in motoristi. 

Njena mama Claire Carstens je na omrežju Facebook objavila sliko svoje hčere v nikoli nošeni maturantski obleki skupaj s čustvenim napisom, ki je Britance zadel v srce. Za to se je odločila, potem ko je videla, da je njena hči na večer maturantskega plesa oblekla svojo obleko, kljub temu da se je odločila, da se plesa ne bo udeležila.

      

Shannon, ki trpi za artritisom in črevesno boleznijo, je že prej spregovorila o trpinčenju, ki ga mora trpeti v šoli, po tem ko je dve leti nazaj preživela dva tedna v bolnišnici.

Sedaj pa je končno dočakala svoj trenutek – prijatelji in okoli 120 motoristov so ji je organizirali lastni maturantski ples in tako si je končno lahko nadela maturantko obleko, ki jo je prej čakala v omari. Na pomoč ji je priskočila skupina motoristov iz kluba Gosport Scooter Club, ki ji je ponudila tudi spremstvo od njenega doma do St. Vincent Collegea, kjer je potekala zabava.

        

Več kot 100 prijateljev in družinskih članov je prišlo in zaplesalo s Shannon na zabavi, prirejeni v njeno čast v njenem domačem kraju. “Bilo je bolje, kot bi si kdajkoli lahko predstavljala. Bilo je še veliko bolje, kot če bi šla na svoj maturantski ples,” je povedala po plesu.

U. V.