fbpx

Ženska je morala moškemu vrniti 15,40 evra, ko je proti njej vložil tožbo zaradi slabega zmenka

Foto: iStock

Moški, ki je trdil, da bo tožil žensko iz Teksasa, ker je ves čas njunega prvega zmenka “previsela” na telefonu in pošiljala SMS-sporočila, je umaknil odškodninski zahtevek, ki ga je že vložil na sodišče.

Brandon Vezmar je vzpostavil prvi stik s Crystal Cruz prek spletne strani za zmenke Bumble in jo v soboto zvečer povabil v kino v Austinu v Teksasu, da bi si skupaj ogledala Varuhe galaksije Vol.2. Vendar pa je trdil, da je Crystal v kinu ves čas pošiljala kratka sporočila, on pa se je naveličal njenega obnašanja. “Morda lahko s tem nadaljuješ zunaj,” naj bi ji rekel in se spraševal, kdo sploh je ona. Nato mu je rekla, da bo takoj prišla nazaj, vendar se ni več vrnila.

Najprej ga je odslovila, da je nor in da denarja od nje že ne bo dobil
Brandon pa je nato od Crystal zahteval, naj mu vrne 15,40 evra oziroma 17,31 dolarja, kolikor je stala vstopnica za kino. “Crystal, tvoje obnašanje v soboto ni bilo samo nesramno, ampak me je tudi stalo denarja. Hočem, da mi vrneš 15,40 evra za vstopnico za ogled filma. Boš to storila ali pa bova morala na sodišče zaradi spora glede manjše vsote?” ji je poslal sporočilo. Ona mu je odgovorila, da je nor in da mu že ne bo vrnila denarja za vstopnico. Crystal je še rekla, da se je smejala njegovi zahtevi in si nikoli ni mislila, da bo takšno nadaljevanje, kot je sledilo.

V tožbi trdil, da je pisanje SMS-ov “nevarnost za civilizirano družbo”
Spletni portal Wishtv piše, da je Brandon res vložil odškodninsko tožbo na sodišču, kjer je pojasnil, da ga je ta stvar stala 15,40 evra in da je pisanje SMS-ov med zmenkom “nevarnost za civilizirano družbo”. Nato se je bila Crystal le pripravljena srečati z njim, kjer mu je priznala, da se njun zmenek enostavno ni izšel. Prav tako se mu je opravičila, mu izročila denar in ga prosila, naj jo pusti pri miru. Brandon pa je, kako kavalirsko, sprejel njen denar in še dodal, da bo umaknil tožbo.

M. S.