fbpx

Cindy Crawford in George Clooney skupaj v postelji

Cindy, Rande in George so se zgodbi pošteno nasmejali. (Foto: Twitter)

Nekdanji supermodel Cindy Crawford je po pijani noči pristala v postelji z zvezdnikom iz Hollywooda Georgom Clooneyjem. A šlo je za nerodni pripetljaj. Zvezdnika sta dobra prijatelja, imata pa tudi skupno blagovno znamko.

Cindy Crawford, njen mož podjetnik Rande Gerber  in George Clooney so preživeli zabavni večer ob pitju tekile. V Daily Telegraph newspaper je Rande opisal »nerodno noč« in povedal, da je sam prespal v sobi svojih otrok, medtem ko se je Clooney vtihotapil v njegovo posteljo, Cindy pa je prijatelja zamenjala za moža, poroča mirror.co.uk.

»Okoli treh ponoči mi je žena dejala: o moj Bog, pravkar sem bila v postelji z Georgom,« je povedal Rande. Clooney naj bi po besedah Cindy skočil iz postelje in se opravičil za nesporazum. Nerodna situacija ni zamajala odnosa med prijatelji. Nasprotno, ob tem dogodku so se prav dobro nasmejali. Cindy in George pa sta po “neljubem” dogodku ustanovila novo blagovno znamko.

Cindy in Rande sta srečno poročena in s svojima otrokoma Preslyem in Kaio živijo v Malibuju. George Clooney pa uživa v svežem zakonu z odvetnico Amal, s katero je poročen dobro leto dni. Cindy in Rande sta bila posebna gosta na njuni poroki.

J. F.