fbpx

[FOTO] Melania v središču pozornosti kot gejša: Tako je očarala na Kitajskem

Melania in Donald Trump na obisku na Kitajskem (foto: epa).

Prva dama Melania Trump je na Kitajskem, v Pekingu, naravnost blestela, kar so opazili številni. Najprej je s svojim stilom navdušila in osupnila na obisku v Južni Koreji, zdaj je sledila še Kitajska. Odprtih ust so jo lahko spremljali v modnih kreacijah največjih modnih oblikovalcev iz Pariza, Italije in Velike Britanije.

Verjetno je najbolj navdušila z obleko znamke Gucci z azijskim pridihom. Rokavi s krznom na koncu in velik stranski razporek, ki je poudaril Melaniine dolge noge. Številni menijo, da je bila to najboljša obleka visoke mode, ki jo je Melania oblekla na svojem potovanju po Aziji.

Foto: epa

Le nekaj ur preden je nadela omenjeno obleko, pa je prav tako navdušila z obleko oblikovalca Dolce & Gabbana. Črna, po meri izdelana obleka s simetričnim rožnatim potiskom. Obleko je dopolnila s črnimi nizkimi čevlji.

Foto: epa

Foto: epa

Melania in glavni oblikovalec pri Dolce & Gabbana Stefano Gabbana odlično sodelujeta že dlje časa, italijanski modni guru pa jo je označil za “DG žensko”. Omenimo še eno osupljivo opravo prve dame. Ob prihodu na Kitajsko, z možem Donaldom, je namreč očarala v črni obleki iz kašmirja Alexandra McQueena, ki jo je odlično dopolnjeval črn pas.

Foto: Instagram/melaniatrump.style

B. O.