fbpx

[Foto] Tako živi razvajeni otrok arabskega milijarderja

Rashed Saif Belhasa (Foto: Twitter)

Dubajski zvezdnik družbenih omrežij, 16-letni Rashed Saif Belhasa navdušuje svoje oboževalce s kolekcijo omejenih izdaj športnih copat priznanih blagovnih znamk, z zasebnim živalskim vrtom, polnih eksotičnih živali, njegov nenavaden dom pa so med drugim predstavili tudi v tujih televizijskih programih. Dobro znan pa je tudi njegov neomejen vir denarja: njegov oče je dobro znani tajkun, “težak” več kot milijardo ameriških dolarjev!

Razvajeni 16-letni dubajski najstnik Rashed Saif Belhasa že dalj časa vzbuja pozornost na Instagramu, kjer se pojavlja pod psevdonimom Money Kicks, sledi pa mu že prek 1,5 milijona uporabnikov tega družbenega omrežja. Kot poroča Daily Mail, je njegovo posestvo tako veliko, da po njem razdalje premaguje kar z vozilom za golf, njegovo domovanje pa so predstavili tudi v oddaji World’s Weirdest Homes na britanskem Channel 4. Kot je že povedal za medije, namerava slediti svojemu očetu in se tudi sam podati v poslovne vode. Po Dubaju se najstnik prevaža v Ferrariju, odetem v logotipe znamk Supreme in Louis Vuitton.

Rashed Saif Belhasa z rojstnodnevno torto (Foto: Twitter)

Njegov oče je znani emiratski gradbeni tajkun!
Oče najstnika Saif Ahmed Belhasa je znani emiratski gradbeni tajkun in predsednik holdinga Saif Belhasa Group, ki vključuje široko mrežo podjetij s področja gradbeništva, nepremičnin, tehnologije, turizma in avtomobilske industrije. Vrednost njegovega premoženja ocenjujejo na 1,5 milijarde ameriških dolarjev, po študiju poslovnega menedžmenta na univerzi Al Ain pa je nadaljeval še s podiplomskim študijem v ZDA. V enem izmed intervjujev je med drugim izjavil, da je skrivnost njegovega uspeha zgodnje vstajanje, v pisarno namreč vsako jutro pride že pred 6. uro.

Rashed Saif Belhasa (Foto: Twitter)

Njegova kolekcija športnih copat vredna kar milijon ameriških dolarjev!
Vrednost zasebne kolekcije športnih copat naj bi bila vredna kar milijon dolarjev, med njimi pa so znamke, kot so Yeezy, Bape, Air Jordan. Vsi pari obutve so skrbno pospravljeni v za to namenjenih škatlah.

Rashed Saif Belhasa (Foto: Twitter)

Njegov zasebni živalski vrt obiskujejo številni znani zvezdniki!
Verjetno najpomembnejši element njegovega doma pa je zasebni živalski vrt, poln eksotičnih živali, pogosto pa ga obiščejo tudi znani zvezdniki, po katerih je tudi poimenoval nekatere izmed 500 živali. Med drugim so živalski vrt obiskali Mariah Carey, Ronaldo, Paris Hilton in Jackie Chan, ogledali pa so si lahko orangutane, šimpanze, žirafe, leve, tigre, panterje, leoparde in medvede. V preteklosti je ljubitelj živali imel v lasti tudi kolekcijo 60 konjev, počitniški dom pa ima tudi v Évian-les-Bains v Franciji.

Rashed Saif Belhasa (Foto: Twitter)

J. Ž.