[Foto] Vse večja seksualiziranost zabavne industrije: Na rdečo preprogo prikorakala s tremi privezanimi moškimi!

Nikita Dragun (Foto: Twitter)

Da je zabavna industrija vse bolj seksualizirana in pri tem presega že vse meje dobrega okusa, je pokazal tudi nedavni prihod youtuberke Dragunove na MTV Music Awards, kamor je vkorakala kar s tremi priklenjenimi moškimi. Tako je požela številne kritike, ne nazadnje pa ideja sploh ni njena, pač pa jo je ukradla raperju Snoop Doggu, ki je leta 2003 na podelitev nagrade VMA prišel s tako vklenjenima ženskama.

Zabavna industrija je očitno vse bolj seksualizirana, s tem pa počasi presega že vse meje dobrega okusa. Ker en moški prvič ni “vžgal”, je youtuberka Nikita Dragun na prireditev MTV Music Awards na rdečo preprogo vkorakala s kar tremi privezanimi moškimi. “Najem enega fanta prvič ni ‘vžgal’. Zato sem tokrat najela kar tri,” je pod fotografijo, ki jo je delila na družbenih omrežjih, zapisala Dragunova. Moške je uporabila zgolj kot modni dodatek, kar je sprožilo številne kritike. Nekateri menijo, da bi bilo bolje, če bi se namesto najema treh neznanih moških odločila poiskati pravega moškega, poroča 24Sata.

Nikita Dragun (Foto: Twitter)

Ideja sploh ni originalna
Ne nazadnje pa pri tem sploh ne gre za originalno idejo, na podelitev nagrade VMA je z dvema privezanima ženskama prišel že raper Snoop Dogg.

Rok Krajnc

 • RATATA

  Kje pa je bila ta prireditev, a na pomurskem sejmu?

 • FORT WORTH

  Plastik-fantastik popravljene ustnice, nos, usesa, napeta koza, pobarvana v blond s crnimi ocmi.
  Kaksna bo tale frajla cez 10 let ??!

  • xtc

   Kot Chulky v zadnji fazi razpadanja.

 • xtc

  Še ena plastična spaka,”pošpohtlana” z devmi kilami kita-pardon pudra,da sloh vidiš kako ta plastični čudež v resnici izgleda znucaš pa 30 literski karnister nitra,da spraviš vse namazano,napacano,nalimanoin narisano dol.

 • Franci Pušenjak

  Če nimaš nič v glavi in si brez vsebine, se pač zatečeš k bizarnostim! Ni težko razumet, kje pa težko vse to prenašat! Se bo pa treba navadit, takih ljudi je vse več okoli nas!

 • Nata

  Oprostite , no !! Kjer je povpraševanje je seveda tudi ponudba !

 • Andrej

  Ko je človek na voljo za denar se dogaja vse mogoče. Koliko so dobili najemniki?