fbpx

[Foto] Vse večja seksualiziranost zabavne industrije: Na rdečo preprogo prikorakala s tremi privezanimi moškimi!

Nikita Dragun (Foto: Twitter)

Da je zabavna industrija vse bolj seksualizirana in pri tem presega že vse meje dobrega okusa, je pokazal tudi nedavni prihod youtuberke Dragunove na MTV Music Awards, kamor je vkorakala kar s tremi priklenjenimi moškimi. Tako je požela številne kritike, ne nazadnje pa ideja sploh ni njena, pač pa jo je ukradla raperju Snoop Doggu, ki je leta 2003 na podelitev nagrade VMA prišel s tako vklenjenima ženskama.

Zabavna industrija je očitno vse bolj seksualizirana, s tem pa počasi presega že vse meje dobrega okusa. Ker en moški prvič ni “vžgal”, je youtuberka Nikita Dragun na prireditev MTV Music Awards na rdečo preprogo vkorakala s kar tremi privezanimi moškimi. “Najem enega fanta prvič ni ‘vžgal’. Zato sem tokrat najela kar tri,” je pod fotografijo, ki jo je delila na družbenih omrežjih, zapisala Dragunova. Moške je uporabila zgolj kot modni dodatek, kar je sprožilo številne kritike. Nekateri menijo, da bi bilo bolje, če bi se namesto najema treh neznanih moških odločila poiskati pravega moškega, poroča 24Sata.

Nikita Dragun (Foto: Twitter)

Ideja sploh ni originalna
Ne nazadnje pa pri tem sploh ne gre za originalno idejo, na podelitev nagrade VMA je z dvema privezanima ženskama prišel že raper Snoop Dogg.

Rok Krajnc