fbpx

[Foto] Zaročenca Jennifer Lopez in Alex Rodriguez skupaj uživala na plaži in tako odvrnila pozornost od govoric o varanju!

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez (Foto: Twitter)

Nedavno zaročena pevka Jennifer Lopez je bila nedavno opažena na rajski bahamski plaži, kjer je uživala s svojim zaročencem Alexom Rodriguezom. Zaljubljenca sta tako pokazala, da jima ni mar za govorice o domnevnem varanju.

Znana 49-letna pevka Jennifer Lopez in njen zaročenec Alex Rodriguez sta bila nedavno opažena med uživanjem na sanjski plaži na Bahamih. Pevka je tam v modrem bikiniju ponosno nosila 15-karatni smaragdni prstan, par pa se je pod žgočim soncem sproščal na ležalnikih, poroča Daily Mail. Z Rodrieguezom je Lopezova začela hoditi februarja 2017, a par ni želel hiteti z zaroko, saj sta želela pred tem uživati v svojem odnosu in sta tako počakala vse do prejšnjega tedna.

Nista se pustila motiti govoricam
Par se tako očitno ni pustil motiti govoricam, ki so se hitro širile prek Twitterja. Mnogi so namreč zapisali, da jo je prevaral, nekdanji košarkarski zvezdnik Jose Canseco je med drugim zapisal, da se J. Lo ne zaveda, da jo Rodriguez vara z njegovo bivšo ženo Jessico.

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez (Foto: Twitter)

Lopezovo za roko zaprosili šestkrat, zavrnila le enkrat
J. Lo so za roko zaprosili kar šestkrat, zavrnila je le enkrat. Pred tem je bila poročena z Marcom Anthonyjem, plesalcem Crisom Juddom in igralcem Ohanijem Noo. Zaročena je bila z Benom Affleckom in Casperjem Smartom.

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez (Foto: Twitter)

J. Ž.