fbpx

Hud moralni zdrs ameriške pevke Miley Cyrus, ki jo obožujejo predvsem otroci: Ta odreka pravico do življenja svojim še nerojenim oboževalcem!?

Foto: Twitter

Zakon o varovanju pravic nerojenih otrok, ki so ga nedavno sprejeli v zvezni državi Alabama, je ponovno vrnil veselje do življenja v Ameriko, hkrati pa pri zagovornikih kulture smrti povzročil objestno in obsedeno napadanje ustavno zajamčene pravice do življenja vsakega človeka. Nerazumni histeriji so zapadli tudi nekateri znani zvezdniki, med njimi Miley Cyrus, ki je s provokativnimi in nedostojnimi slikami ponovno dokazala, da se ne zaveda zvezdniške odgovornosti in vpliva, ki ga ima na svoje oboževalce, ki so predvsem otroci. In prav njim odreka pravico do rojstva!?

Na svojem Instagram profilu je namreč objavila svoje napol gole in žaljive fotografije, s katerimi pljuva po zagovornikih življenja nerojenih otrok in po vseh starših, ki so v lastni nepremišljenosti ob podobnih zgledih končali nerojeno življenje, sedaj pa morajo do konca življenja nositi grozljive posledice takšne odločitve. Žalostno je, da v 21. stoletju, ko je medicinska znanost tako napredovala, neka pevka še vedno zagovarja zlagane mite o tem, da je njeno telo in njena odločitev, kaj bo počela z njim, “uravnavanje rojstev” in “skrb za zdravje žensk”.

Ob izdaji novega albuma je na primer delila kondome. Glasbenica in igralka Miley Cyrus je nedavno izdala nov album z naslovom She Is Coming (Ona prihaja), album pa je umazala z nepričakovanim dodatkom: kondomi. Zapakirani v črno, z napisom v beli barvi ‘Ona prihaja-1-833-Ona-je-MC‘. Starostne omejitve za nakup albuma ni bilo, kar pomeni, da ga bodo kupovali tudi otroci, kar je za znano pevko, ob vsem drugem sramotnem početju, grd moralni zdrs.

 

Franci Donko