Hud moralni zdrs ameriške pevke Miley Cyrus, ki jo obožujejo predvsem otroci: Ta odreka pravico do življenja svojim še nerojenim oboževalcem!?

Foto: Twitter

Zakon o varovanju pravic nerojenih otrok, ki so ga nedavno sprejeli v zvezni državi Alabama, je ponovno vrnil veselje do življenja v Ameriko, hkrati pa pri zagovornikih kulture smrti povzročil objestno in obsedeno napadanje ustavno zajamčene pravice do življenja vsakega človeka. Nerazumni histeriji so zapadli tudi nekateri znani zvezdniki, med njimi Miley Cyrus, ki je s provokativnimi in nedostojnimi slikami ponovno dokazala, da se ne zaveda zvezdniške odgovornosti in vpliva, ki ga ima na svoje oboževalce, ki so predvsem otroci. In prav njim odreka pravico do rojstva!?

Na svojem Instagram profilu je namreč objavila svoje napol gole in žaljive fotografije, s katerimi pljuva po zagovornikih življenja nerojenih otrok in po vseh starših, ki so v lastni nepremišljenosti ob podobnih zgledih končali nerojeno življenje, sedaj pa morajo do konca življenja nositi grozljive posledice takšne odločitve. Žalostno je, da v 21. stoletju, ko je medicinska znanost tako napredovala, neka pevka še vedno zagovarja zlagane mite o tem, da je njeno telo in njena odločitev, kaj bo počela z njim, “uravnavanje rojstev” in “skrb za zdravje žensk”.

Ob izdaji novega albuma je na primer delila kondome. Glasbenica in igralka Miley Cyrus je nedavno izdala nov album z naslovom She Is Coming (Ona prihaja), album pa je umazala z nepričakovanim dodatkom: kondomi. Zapakirani v črno, z napisom v beli barvi ‘Ona prihaja-1-833-Ona-je-MC‘. Starostne omejitve za nakup albuma ni bilo, kar pomeni, da ga bodo kupovali tudi otroci, kar je za znano pevko, ob vsem drugem sramotnem početju, grd moralni zdrs.

 

Franci Donko

 • Celcar Mojca

  Ogabno.

 • ZatonMesecnikov

  Levičarstvo je mladostna distrofija. In nič drugega. Ko mlad človek dozori, začne delati, levičarstvo izpuhti.

  zato ideje levičarstva ne smejo postati ideje neke zrele družbe.

 • abc

  Ma daj Donko, ubogi si s svojimi članki. Punca je čisto ok, lepa, pametna, dobra pevka in zelo uspešna, za razliko od tebe.
  https://www.youtube.com/watch?v=O8pcXoC90TY

 • šmentanamuha

  Madonna št. 2, ena bolj usekana kot druga.

 • freedomfighter

  Odreka pravico do zivljenja svojim se nerojenim obozevalcem…vsak pevec ima veliko se nerojenih obozevalcev ne glede na to a so njihovi obozevalci stari ali mladi ker he vsak enkrat dojencek…drugace pa tako amerika je svobodna drzava in zvezdnica lahko promovira karkoli hoce

 • šmentanamuha

  Satanistična dekla, tale Miley Cyrus.

  • Zgornji

   Amennn !!!

 • Van Der Waals

  LEVIČARJI ŠE NAPREJ IZVEN SODNO POBIJAJO LJUDI! NIČ NOVEGA!

 • Waltter

  Vsako sranje cisto vsak pograbi da se deli na leve ali desne na za ali proti. Nekako je to sedaj postalo problematika stevilka 1, res je da gre za svinjarijo tako z ene kakor druge strani pa vendar se vsiljuje ljudem volja vsakogar ki ima 5 min casa. Ce ni gonja proti Trumpu pol nastopi nekaj drugega tako da se lahko lepo zamegli realno dogajanje, lepo nam filajo drzavo z tujerodnimi ki se mnozijo kakor jim je volja. Medtem ko bi tu nekaj prepovedovali ne razmisljajo pa da bi odprli kaksno delovno mesto vec pa ne tiste socialne da ljudje zivotarijo. Ko se dvignejo minimalne place tako vdarijo po vsakem ces to bo podjetja pripeljalo v stecaje? Pa kaj ste blesavi al kaj? Ce ze je vec kot 5 min casa potem bi ustanavljali demografski sklad in pa neke osebne racune upokojencev. Zavedajte se da ste naredili sistem pokojnin solidaren in razmisljajte o tem da ga ohranite – ze tako ste z zujfom zjebali upokojence ki so bili zaposleni v podjetjih ki niso imela sedeza v sloveniji?
  Ne eni strani se zemlja polni z ljudmi na drugi strani pa se polni z upokojenci. Da boste vsevprek zagovarjali neke prepovedi se vedno ne pomeni to da si boste ustvarjali delovno silo, kajti za druga se vam tako ali tako ne gre, ce bi se vam slo bi nekaj naredili za to da bi se ljudje odlocali prostovoljno. Ne dali pa bi jim moznost da ce z dvema placama ne more prezivet se lahko se dodatno zaposli.
  Razumem pomen tega clanka da je zverinsko odvzeti zivljenje, ampak ne vem za kaj bi bil jaz poklican za to da bi se o tem odlocal. Ne vem ce se zenska za to odloci je verjetno njena volja prepoved verjetno ne bo preprecila tega? Ali pac? Bi mogoce radi ustvarjali socialno sibke samohranilke ali druzine da bi jih laze kontrolirali?
  Ce bi blo kaj tega novinarja v hlacah bi razkril dejansko kaj se skriva v ozadnju demografskega sklada, ne bluzit o tem da je to premozenje ki so ga ti ljudje ustvarili.

 • Armagedon

  No ja, kondome se da precej ceneje kupit v vsaki trgovini, glasbo pa zastonj po želji poslušat na YouTubu.

  Ampak če je to ves njen greh, potem škoda besed. Poloviti nekaj dednega materiala v kondom pač ni taka strašna stvar, ker duša pač še ni utelešena. Če Franci ne loči med tem in abortusom, potem razumem, čemu se vsi levuharji na veliko norčujejo iz njega.

  Kaj bo pa potem, če bo “napredni” Vatikanski Frančišek po maši začel talat olagume?

  • Jernej Arko

   Po večini amerike se v šolah uči samo abstinenco, ostale kontracepcije se ne omenja zato majo take probleme s splavi. Drgč pa papeža praš kaj si misli o kondomih.

 • Zgornji

  Uboga Pokvarjenka …