fbpx

Igralka perverznemu producentu poslala paket z živalskim organom: “Naslednjič bo v škatli nekaj tvojega”

Pokojna igralka Carrie Fisher je bila znana po tem, da se je postavila za druge (foto: epa).

Spolno nadlegovanje je resen problem v filmski industriji, kar dokazuje tako trenutno najbolj aktualen primer Harveya Weinsteina, kot tudi drugi. Zdaj je na dan prišlo prav posebno dejanje nekoč priljubljene, zdaj že pokojne igralke Carrie Fisher, ki se je odločila, da bo s perverznim producentom obračunala na nekoliko drugačen način.

Igralka Carrie Fisher tudi leto dni po smrti še vedno dokazuje, kakšna super ženska je bila. Prijateljica pokojne igralke Heather Ross je javnosti razkrila zgodbo iz leta 1999, ko se je sama srečala s spolnim nadlegovanjem v filmski industriji.

Poudarila je sicer, da ni šlo za Harveya Weinsteina, pač pa nekoga drugega, z oskarjem nagrajenega hollywoodskega producenta, ki si je preveč dovolil. Rossova je pripovedovala, da je producent po njo prišel z avtomobilom, saj naj bi se dobila, da se pogovorita o njeni v vlogi v enem izmed njegovih projektov. Ko sta se peljala, pa je perverznež ustavil avtomobil, se nagnil proti njej in preden se je dobro zavedla, se je že povzpel nanjo.

Harvey Weinstein se je znašel v središču seksualnega škandala. (Foto: epa)

Škatlo z grozljivo vsebino predala osebno
O dogodku je Rossova povedala svoji prijateljici Fisherjevi, ki je bila takoj jasna, kaj si misli o takšnem nesprejemljivem obnašanju. Odločila se je, da producentu, ki je nadlegoval njeno prijateljico, osebno dostavi prav poseben paket, v katerem je bil kravji jezik. Zraven je dodala še sporočilo, v katerem je zapisala: “Če se še kdaj dotakneš moje prijateljice Heather ali katere koli druge ženske, bo v naslednji pošiljki nekaj tvojega, ampak v veliko manjši škatli.”

Rossova ob tem pojasni, da je njena prijateljica, ki jo zelo pogreša, pač bila takšna. “Postavila se je za ljudi,” je še o Hollywoodskem škandalu povedala zvezdnica.

B. O.