fbpx

Italijanka igralka Asia Argento umaknjena iz šova X Factor, ker je zlorabila 17-letnika in mu mastno plačala za molk

Asia Argento. Foto: epa

Šov X Factor Italy bo očitno potekal brez italijanske igralke Asie Argento, saj so jo umaknili iz šova, potem ko je prišlo v javnost, da je zlorabila 17-letnega dečka. “Moja travma se je zopet pojavila, ko se je ona v medijih pojavila kot žrtev,” pravi zlorabljeni Bennet, ki danes šteje 22 let.

Medtem ko producenti šova še niso dali uradne izjave, kakšna je usoda Asie Argento, pa je vir blizu X Factor Italy potrdil, da je Argentova odstranjena iz projekta. Za to pa si je kriva kar sama, saj je 42-letnico igralec Jimmy Bennett obtožil, da ga je posilila v hotelski sobi v Kaliforniji, za piko na i pa je bil takrat – posilstvo naj bi se zgodilo leta 2013 – še mladoleten! Le malo pred tem naj bi praznoval 17. rojstni dan. Da to, kar je Asia Argento storila, nikakor ni bilo prav, je kmalu spoznala tudi sama in Bennettu za molk plačala 380 tisoč dolarjev.

Naravnost dvolično je, da je Asia Argento ena prvih zvezdnic, ki je obtožila producenta Harveyja Weinsteina, da je ta nad njo izvajal spolno nasilje, a tudi sama nima čiste preteklosti. Njena obtožba Weinsteina, da naj bi jo posilil, je bila za njeno kariero tako rekoč prelomna, saj jo je takrat gibanje #MeToo močno porinilo v ospredje kot eno najglasnejših pripadnic skupine, sedaj pa se je izkazalo, da je sama zlorabila 17-letnega dečka in mu nato še plačala, da o tem ne spregovori. “Moja travma se je zopet pojavila, ko se je ona v medijih pojavila kot žrtev,” je izjavil zlorabljeni fant.

Jimmy Bennett (Foto: epa)

Na trditve New York Timesa, ki je prvi razkril zgodbo o zlorabi 17-letnika, se je nemudoma odzvala Argentova, ki trdi, da je vse zapisano laž, tako kot je za zvezdnice značilno, pa je tudi ona “globoko prizadeta in šokirana”. Medtem pa ni zanikala zneska, ki mu ga je dala – a ta menda ni bil plačilo za molk, ampak finančna pomoč mlademu igralcu, ki naj bi se znašel v finančni stiski, piše Breitbart. No, očitno pa s svojim govoričenjem ni prepričala producentov šova X Factor Italy, ki so ji mirno pokazali vrata …

M. S.