fbpx

Kanyeju Westu v Plečnikovi hiši podarjeni dve knjigi!

Kanye West (Foto: Facebook)

Ameriškemu glasbeniku in modnemu oblikovalcu Kanyeju Westu sta bili v Plečnikovi hiši podarjeni dve knjigi. Zvezdnik, ki je znan po podpori ameriškega predsednika Donalda Trumpa, se je o darilu že pohvalil prek družbenega omrežja Twitter!

“Veseli smo, da ste odkrili našega velikega arhitekta Jožeta Plečnika. Za vas smo pripravili paket z novima knjigama o Plečnikovih osupljivih delih – Eternal Architect avtorja Noaha Charneyja in Plečnik’s Architecture in Ljubljana avtorja Andreja Hrauskyja. Priložili smo še darilni bon za obisk edinstvene Plečnikove hiše v Ljubljani za vas in vašo družino,” so zapisali po poročanju STA.

O darilu, ki je odlična promocija Slovenije, se je West pohvalil tudi prek Twitterja!
O prejetih darilih se je zvezdnik Kanye West, mož svetovno znane Kim Kardashian, pohvalil tudi prek družbenega omrežja Twitter, kjer je bila njegova objava deležna številnih komentarjev sledilcev in oboževalcev. Svoj komentar je pod tvitom objavila tudi slovenska spletna stran za potovanja in turizem, Feel Slovenia, ki je zapisala: “Če bi radi izvedeli več o največjem slovenskem arhitektu, ste vabljeni, da raziščete njegovo zapuščino v Sloveniji.”

J. Ž.