fbpx

Zvezdnik serije Igra prestolov Kit Harington moral na zdravljenje zaradi stresa in alkohola

Zvezdnik Igre prestolov Kit Harington. (Foto: epa)

Kit Harington, zvezda Igre prestolov se je umaknil v luksuzno zdravilišče v Connecticutu, kjer se bo zdravil zaradi stresa in alkohola pred finalnim snemanjem Igre prestolov. Igralec je pred mesecem dni prišel na luksuzno zdraviliško posest Privé-Swiss  v Connecticutu. Harington v Igri prestolov kot Jon Snow nastopa že osem let. Pred mesecem dni se je prijavil na zdravljenje zaradi stresa, izčrpanosti in alkohola. Haringtonov tiskovni predstavnik je za DailyMail potrdil, da gre za umik, med katerim bo igralec delal na nekaterih “osebnih vprašanjih”, poroča mailOnline.

Osebje zdravilišča, ki stane več kot 120 tisoč dolarjev na mesec, se trudi svoje stranke naučiti, kako se spopasti s stresom in negativnimi čustvi.

“Kit se je odločil, da bo izkoristil ta premor v svojem urniku kot priložnost, da nekaj časa preživi v zdravilišču, kjer bo delal na nekaterih osebnih vprašanjih,” je dejal njegov predstavnik za stike z javnostmi.
Zasebna klinika za duševno zdravje, odprta leta 2008, ponuja specializirane programe za PTSP, bipolarno motnjo, depresijo, anksioznost, izgorelost in odvisnosti od drog. Njihov “Neodvisni intenzivni program” vključuje teden bivanja v Water’s Edge Resortu – osupljivem letovišču v Westbrooku, Connecticut, ki vključuje hotel s petimi zvezdicami, savno, prestižnimi restavracijami. Tedenski program zdravilišča vključuje 60-minutne seje kognitivno-vedenjske terapije, umetnostno terapijo, masaže, jogo, meditacijo in čas s kliničnim psihologom. Vir, blizu igralcu je potrdil, da je Harington na zdravljenju “predvsem zaradi stresa in izčrpanosti ter tudi alkohola“. Haringtonu je dovoljeno priti in oditi iz varovanega ozemlja zdravilišča.
Novice o prijavi na rehabilitacijo prihajajo leto dni po tem, ko je bil igralec zaloten pijan v nekem baru v New Yorku, od koder so ga morali odvleči.
M.V.