Zvezdnik serije Igra prestolov Kit Harington moral na zdravljenje zaradi stresa in alkohola

Zvezdnik Igre prestolov Kit Harington. (Foto: epa)

Kit Harington, zvezda Igre prestolov se je umaknil v luksuzno zdravilišče v Connecticutu, kjer se bo zdravil zaradi stresa in alkohola pred finalnim snemanjem Igre prestolov. Igralec je pred mesecem dni prišel na luksuzno zdraviliško posest Privé-Swiss  v Connecticutu. Harington v Igri prestolov kot Jon Snow nastopa že osem let. Pred mesecem dni se je prijavil na zdravljenje zaradi stresa, izčrpanosti in alkohola. Haringtonov tiskovni predstavnik je za DailyMail potrdil, da gre za umik, med katerim bo igralec delal na nekaterih “osebnih vprašanjih”, poroča mailOnline.

Osebje zdravilišča, ki stane več kot 120 tisoč dolarjev na mesec, se trudi svoje stranke naučiti, kako se spopasti s stresom in negativnimi čustvi.

“Kit se je odločil, da bo izkoristil ta premor v svojem urniku kot priložnost, da nekaj časa preživi v zdravilišču, kjer bo delal na nekaterih osebnih vprašanjih,” je dejal njegov predstavnik za stike z javnostmi.
Zasebna klinika za duševno zdravje, odprta leta 2008, ponuja specializirane programe za PTSP, bipolarno motnjo, depresijo, anksioznost, izgorelost in odvisnosti od drog. Njihov “Neodvisni intenzivni program” vključuje teden bivanja v Water’s Edge Resortu – osupljivem letovišču v Westbrooku, Connecticut, ki vključuje hotel s petimi zvezdicami, savno, prestižnimi restavracijami. Tedenski program zdravilišča vključuje 60-minutne seje kognitivno-vedenjske terapije, umetnostno terapijo, masaže, jogo, meditacijo in čas s kliničnim psihologom. Vir, blizu igralcu je potrdil, da je Harington na zdravljenju “predvsem zaradi stresa in izčrpanosti ter tudi alkohola“. Haringtonu je dovoljeno priti in oditi iz varovanega ozemlja zdravilišča.
Novice o prijavi na rehabilitacijo prihajajo leto dni po tem, ko je bil igralec zaloten pijan v nekem baru v New Yorku, od koder so ga morali odvleči.
M.V.
 • šmentanamuha

  Vse dobro, John Snow. Ni se končalo tako, kot sem pričakovala, čeprav se mi je zdelo, da bo ubil zmajčico, ampak potem se je vrnil na začetek in odšel nekam z divjaki … mogoče za naslednjo epizodo.

  • freedomfighter

   Jon snow je v seriji zakljucil tam kjer je prav…vsaj po mojem mnenju saj se je dalec najbolje razumel in pocutil med svobodnimi ljudmi za zidom

   • šmentanamuha

    Ja, je bilo nekaj simbolike v tem. Tudi za Cerci in Lanisterja sem predvidela takšen konec, ker se mi je zdel logičen. Bolj ali manj se je zgodilo po mojih pričakovanjih.

    • freedomfighter

     Ja tudi jaz sem pricakoval podoben razplet edino za kralja nisem bil preprican kdo bo…moja najvecja kritika za 8 sezono je da so vse pre vec skrajsali…dogodke iz te sezone bi lahko razvlekli na 3 sezone pa nebi bilo nic pre vec…ampak to je pac industrija ne morejo dvajset let zivljenj posvetiti eni seriji

     • Nšo-či

      :) pozna se manjko knjige.

     • freedomfighter

      Ja to se zgodi ce prej koncas televizijsko serijo ki je posneta po knjigi kot knjigo samo

   • Nšo-či

    Tudi sama bi bila razočarana, če bi izbral moč-

    • freedomfighter

     Ja ampak pri jonu mene to sploh ni skrbelo…moram reci da je meni za razliko od vecine gledalcev got jon eden najbolj nezanimivih likov ker je najbrz edini ki je le “dober”…ce pogledas celih 8 sezon ugotovis da v tem casu vsi naredijo kaj “slabega” edino jon je kot pravljicni junak…ampak je pa res da en tak lik tudi pase v zgodbo

     • Nšo-či

      Sama sem prebrala večino knjig in se veselim nove- Mogoče mi je bila zato najzanimevjša usoda Brana. Sem pa ženska. In Sneg je bil na TV s svojimi nežnimi sanjavimi očmi in likom bojevnika tko moški, da je bil paša za oči in dušo :).

 • pajot

  Alkohol je hudič. Treba ga je uničevat na vsakem koraku. In to tudi počnem.

  • freedomfighter

   Pohvalno…ampak v sloveniji je alkoholizem kulturni problem in potrebno je pjudem spremeniti mentaliteto drugace lahko unicujes kolikor hoces pa se ne bo nikoli zmanjsala stopna alkoholizma

 • Nšo-či

  Neverjetne oči.