fbpx

[Video] Ko športnik prekrši vse standarde: Svetovni boksarski šampion na posnetku ujet ob ponujanju droge v zameno za spolni odnos

Billy Saunders (Foto: Twitter)

Britanska policija je pričela s preiskavo proti nekdanjemu svetovnemu boksarskemu šampionu Billyju Joeju Saundersu, potem ko je bil ujet na videoposnetku, kako iz svojega 280 tisoč evrov vrednega rolls roycea odvisnici ponuja prepovedano drogo crack v vrednosti 170 evrov v zameno za seks.

V javnost je prišel videoposnetek, ki nazorno prikazuje, kako svetovni boksarski šampion, 33-letni Billy Joe Saunders skozi okno svojega rolss roycea naključni mimoidoči odvisnici od drog ponuja drogo crack, če bi bila pripravljena zadovoljiti njegovega prijatelja, ki je v tem času sedel v avtu skupaj z njim.

Ko sta jo s prijateljem pričela prepričevati, naj ju ne izda policiji, je nasproti začel prihajati še en mimoidoči, o katerem sta Saunders in njegov prijatelj odvisnico prepričala, da je pedofil. Nato sta ji ponudila, da prejme omenjeno drogo takoj, če ga udari, kar se je tudi zgodilo. Ko je odvisnica ugotovila, da moški, ki ga je napadla, v resnici ni pedofil, je hitela z opravičevanjem, Saunders pa se je s prijateljem smejoč se odpeljal dalje, še prikazuje videoposnetek.

Policija sprožila preiskavo, javnost ogorčena
DailyMail še poroča, da je policija v Nottinghamshiru zaradi ponujanja drog, nasilja in potencialnega spolnega odnosa v javnosti proti Saundersu nemudoma sprožila preiskavo, pojasnili pa so še, da identiteta ženske do sedaj še ni znana. Generalni sekretar britanske boksarske zveze Robert Smith je glede dogodka povedal, da so pogledali posnetek in da je Saundersovo dejanje po njihovem mnenju nagnusno, ni pa želel špekulirati o tem, kakšnih sankcij bo zaradi dejanja Saunders deležen. Na spletu sicer dežujejo številni komentarji, v katerih se Saundersovi oboževalci zgražajo nad njegovim početjem, med drugim je eden izmed spletnih komentatorjev zapisal sledeče: “Billy Joe Saunders je eden najboljših boksarjev na planetu, vendar je vse pokvaril z neumnim obnašanjem. To je absolutno nagnusno!

Ni prvič, da Saunders polni naslovnice zaradi neprimernega obnašanja
Saunders pa je pozornost medijev in javnosti zaradi neprimernega obnašanja vzbujal že v preteklosti. Med drugim so ga nagnali iz gostilne, ker je svojega nasprotnika, boksarskega šampiona Deontaya Wilderja obmetaval s piščancem, javno pa je tudi osramotil trgovko oziroma trgovca nevtralnega spola.

J. Ž.