fbpx

Manekenko pretepli na plaži v Turčiji – objavila je fotodokaze, pa so jo obtožili, da laže!?

Vir: instagram

Čudovita ukrajinska manekenka in model je bila napadena, ko se je s svojim fantom in prijatelji zabavala na plaži, ki je del luksuznega letovišča in kamor hodijo le bogati gostje. Varnostniki pa trdijo, da je niso pretepli oni, temveč njen fant in da so bili oni tisti, ki so posredovali v prepiru in ju ločili.

Ukrajinska manekenka Daria Kyryliuk je pred nekaj dnevi objavila fotografijo na Instagramu, na kateri je jasno razvidno, da je bila pretepena – po njenih besedah kar s strani varnostnikov. Na fotografiji je objokana, z okrvavljenim obrazom pa je šokirala številne sledilce, piše Večernji.

Daria še pred napadom v Turčiji. Foto: instagram

Lepotica je trdila, da je poškodbe utrpela, ko se je zabavala s svojim fantom in prijatelji na plaži, ki je del luksuznega letovišča, v katerega zahajajo le bogataši. “Nočem molčati, rada bi povedala, kaj se je zgodilo z mano, mojemu fantu in naši družbi. Na plaži Momo so nas napadli varnostniki. Štiri punce, vključno z mano, smo dobile udarce v obraz, fantje v skupini pa so huje poškodovani. Vse podrobnosti smo povedali policiji.” Medtem ko so številni sočustvovali z njo in ji pisali besede podpore, pa so nekateri podvomili v resničnost njene zgodbe, saj je plaža znana kot varen kraj bogatih in slavnih, kjer se takšne stvari ne dogajajo.

Laganja so jo obtožili tudi Turki, na kar pa se je Daria odzvala tako, da se je svojemu fantu javno zahvalila za podporo. “Hvala, da mi vedno, ne glede na vse, stojiš ob strani, za tvojo neskončno podporo in zaščito.”

Varnostniki nasprotno trdijo, da je niso napadli, temveč da sta se stepla s fantom in da je on kriv za njene rane, varnostniki pa so bili tisti, ki so ju ločili.

Vsekakor je čudno, da je kot epilog te zgodbe objavila na Instagramu turško zastavo, poleg pa zapis, da se zahvaljuje turškemu ministru za turizem in vladnemu govorcu. “Želim, da veste, da je dopust v Turčiji zelo prijetna izkušnja in vse vabim na počitnice brez nadlegovanja v Turčijo.”

View this post on Instagram

Cesme momobeach'te yasadigimiz uzucu olaydan oturu üzüntümü ve acımı paylasan cok sevgili Türk vatandaslarına, beni destekleyen herkese cok tesekkur ederim, her zaman büyük bir keyifle vakit gecirdigim Türkiyede yasadigim bu olayın takipcisi olan Türk hükümetine turizm bakanı sayın @mehmetersoytr , hukumet sozcusu @omerr.celik beyfendilere konu üzerindeki hassasiyetlerinden oturu ayrıca tesekkür ederim ve biliyorum ki bu olay Türkiyedeki adil adalet sistemi icerisinde hızla cozulecek sorumlular gerekli cezayı alacaktır, bilinmesini isterim ki Türkiyede tatil yapmak cok keyifli herkesi Türkiyede özgürce tatil yapmaya cagırıyorum. Because of the unfortunate events that took place in Cesme Momo Beach, I want to thank all dear Turkish citizens for sharing my pain, thank you to everyone who supported me, it is always a great pleasure when spending time in Turkey. A special thank you to the Turkish government tourism minister Mr. @mehmetersoytr government spokesman @omerr.celik for their sensitivity on the subject. I also know that with the true justice of the Turkish system, this will swiftly be resolved and those who are responsible will be punished immediately. I want you to know that going for holiday in Turkey is a very pleasant experience and I invite everyone to have a hassle free holiday in here in Turkey.

A post shared by Daria Kyryliuk (@dariakyryliuk) on

Barbara Majdič