fbpx

Melania in Donald Trump ljubita svojo državo ZDA

Foto: epa

Na odru republikanske nacionalne konvencije v Clevlandu je ob zvokih glasbe “We are the champions” Donald Trump z nekaj besedam naznanil svojo soprogo. Melania Trump je govor sklenila s tradicionalnim pozivom bogu, naj blagoslovi Ameriko ter opevala vrline Donalda Trumpa.

Melania, ki je s svojim sedaj že znamenitim naglasom zagotovila, da Donald ljubi svojo državo tako kot ona. Zaveda se moževe ljubezni do države, saj sta skupaj že 18 let. S tem pa ni mislila na rojstno Slovenijo, ki jo je sicer omenila in opisala kot čudovito majhno, nekoč komunistično držav, temveč na Združene Države Amerike. Navedla je datum pridobitve ameriškega državljanstva in dejala, da je bil to zanjo največji privilegij na svetu.

Trump je ganjen
“Zelo sem ponosna na vašo izbiro mojega moža za predsednika. Zagotavljam vam, da je zelo ganjen. Z njim sem 18 let in odkar sva skupaj se zavedam njegove ljubezni do države,” je zagotovila Trumpova, ki je opisala svojo “čudovito” družino in starše, ki so jo naučili morale in vrednot, kar prenaša na sina Barrona.

Dejala je še, da bo kot prva dama Združenih držav Amerike ta privilegij uporabila za pomoč otrok, saj si vsak otrok zasluži varnost, tolažbo ter najboljšo možno izobrazbo. Konvencijo ter Ameriko je večinoma prepričevala s tem, da ima Donald rad Ameriko in da se bo zanjo ter za vsakega posameznika v Ameriki boril ne glede na raso ali etnični izvor. Njegov nastop v času izbire strankarskega kandidata naj bi dokazal, da je prijazen, pošten in ljubeč, zvest družini, prijateljem in državi.

Foto: epa

Foto: epa

Donald poljubil ženo
Nato je zazvenela glasba skupine Queens in Donald je prišel na oder, da objame ženo, pri čimer sta si dala nekaj poljubčkov. Njun objem je bil prisrčen in daleč od tistega, ki ga je leta 2000 uprizoril Al Gore, ko je dal minuto dolg poljub ženi, zaradi česar se iz njega še danes norčujejo. Trumpu se po poroki s tremi lepoticami ni treba dokazovati na tem področju.

Nekdanji župan New Yorka Rudy Giuliani hvalil Donalda Trumpa
Zatrdil je, da je zaslužen za ureditev razmer v New Yorku in ostro napadel medije in Clintonovo, da tako grdo napadajo Trumpa, ki je dober človek, dober oče, dober dedek, ki je vedno pomagal policistom. Ostro je napadel Baracka Obamo, ker je preveč politično korekten, da bi islamskim teroristom rekel islamski teroristi. Največja groza pa je, da Obama Iranu daje denar za napade na ZDA, Clintonova pa želi v državo pripeljati islamske teroriste, skrite med sirskimi begunci.

Se je pa na govor morebitne nove prve dame na družbenem omrežju Twitter odzvala zdajšnja, s pozivom, naj ji Melania vrne njen govor. Republikanska nacionalna konvencija v Clevlandu je danes zagotovo glavna tema pogovorov, saj je primerjav njunih govorov res pokazala podobnosti.

https://twitter.com/yahboiselfie/status/755317411235106816

B.P., I.K., STA