fbpx

Novinarka razkrila, kakšna je Melania v zasebnem življenju

Foto: epa

Prva dama ZDA Slovenka Melania Trump je neprestano pod drobnogledom medijev, ki analizirajo vsak njen gib in vsako njeno modno izbiro. Tokrat jo je novinarka CNN Kate Bennett predstavila v nekoliko drugačni luči. “Z njo je lahko stopiti v stik, najsrečnejša pa je, ko je obkrožena z otroki,” je med drugim zapisala novinarka.

Melania na prvi pogled deluje zaprto, vsekakor bolj kot njena predhodnica Michelle Obama, a novinarka, ki poroča iz Bele hiše, razkriva, da je Melania v resnici povsem drugačna od podobe, ki jo ima javnost o njej.

Primerjava z Michelle Obama
Precej je tiha in ne kaže čustev v javnosti, zato mnogi mislijo, da se tako pač vede kot prva dama in da je takšna tudi zasebno,” je dejala novinarka. Melanio že od začetka Trumpovega mandata primerjajo z njeno predhodnico, ki je imela povsem drugačen pristop. Bila je zelo odprta in v javnosti vedno nasmejana. A novinarka pravi, da je po tem, ko se je z Melanio pogovarjala, ugotovila, da se prejšnja in zdajšnja prva dama niti ne razlikujeta tako zelo. Tudi Melania namreč zelo resno jemlje svojo vlogo prve dame.

Foto: epa

Posveča se materinstvu
Z njo je zelo preprosto stopiti v stik. Najsrečnejša je, ko je obkrožena z otroki. To sem opazila, ko smo letos spomladi potovali v Evropo. Posveča se materinstvu, njena največja skrb pa je njen sin Barron. Resnično se trudi, da bi bila dobra mama, in to ji je najbolj pomembno,” je prepričana Bennettova.

B. O.