fbpx

Poleg 3 milijonov evrov Monika od Zmaga zahteva tudi 35 kosov orožja!

Zmago Jelinčič (Foto: STA)

Po poročanju portala Žurnal24 ločitvena vojna med Zmagom Jelinčičem in Moniko Zupanc dobiva nove in vse bolj bizarne razsežnosti.

Po besedah Jelinčičevega odvetnika Petra Fašuna se namreč sodna vojna zakoncev Jelinčič šele začenja, čeprav Monika in Zmago po dveh obravnavah že čakata na prvo odločitev sodnice Jadranke Juhant, ki bo po pošti sporočila, ali mora Monika poslancu vrniti darilo velike vrednosti, poročanje Žurnal24 navaja Demokracija.

Zmago od Monike zahteva vračilo 600 tisoč evrov
Zmago Plemeniti je namreč Moniko tožil za vračilo dobrih 600 tisoč evrov, ki ji jih je leta 2011 podaril za nakup parcele na Primorskem, leta 2014 pa sta za ta znesek podpisala darilno pogodbo. Monika je na obravnavah sicer trdila, da denar nikoli ni bil mišljen kot darilo in da je šlo za skupno premoženje, Zmago pa trdi, da je ta denar njegovo osebno premoženje. A Monika tudi trdi, da je darilno pogodbo podpisala le zato, ker se je soproga bala vsakič, ko je rekla ne.

Foto: Slovenske novice

Zmago meni, da je 99 odstotkov premoženja njegovega
Ker sta oba zakonca dan pred petkovo obravnavo vložila tudi tožbo za delitev premoženja, v kateri Jelinčič trdi, da je 99 odstotkov premoženja na Primorskem njegovih, je sodnica opozorila na protislovje, češ da osebno premoženje ne mora biti skupno, niti v enem odstotku, Zmago pa ji je na to odgovoril, da bo ženi odstopil en odstotek, ker je dobrosrčen.

Foto: STA

Monika zahteva tudi 35 kosov orožja
Monika od nekdanjega moža zahteva več kot 3 milijone evrov, vendar pa je Jelinčičev odvetnik sporočil, da nekdanja žena zahteva tudi 35 kosov orožja. “Ni konec, zdaj je šele začetek,” je dejal po poročanju Žurnala24.

Rok Krajnc