Razkrita temna skrivnost princa Charlesa – zato bo ostal brez prestola

Ljubimka princa Charlesa naj bi zanosila še v času njegovega zakona z Diano (foto: epa).

Neverjeten škandal je dodobra pretresel kraljevo družino, kraljica Elizabeta pa je besna kot ris. Zadnje razkritje je še eden izmed razlogov, zakaj princ Charles najverjetneje res nikoli ne bo zasedel prestola.

Nedavno je medije že obšla novica, da bo tako dolgo pričakovani prestol Charlesu spolzel iz rok. Kraljica Elizabeta je namreč po poročanju britanskih medijev sklenila, da bosta Kate in princ William na najboljši način osvežila ugled kraljeve družine in jo približala mladim.

Drugi razlog, zaradi katerega naj bi Charles ostal brez titule, pa je ta, da ima še enega otroka. Po pisanju britanskih medijev naj bi šlo za 34-letnega Jasona Jenkinsa. Njegova mama Janet je bila poročnica v kanadski mornarici in je zanosila v času, ko je bil Charles še poročen s princeso Diano. Jason naj bi bil visok, temnolas in naj bi bil neverjetno podoben Charlesu.

Ljubimka celih 16 let
Jasonova mama je sicer za ameriški časopis Globe razkrila, da je bila Charlesova ljubimka celih 16 let, vendar se je njun odnos osredotočal zgolj na seks. “Ko sva se zagledala, je obleka praktično sama od sebe padla z naju in nisva niti razmišljala o zaščiti,” je pojasnila Janet. Ali je Jason res prinčev sin sicer ni želela potrditi. Vse, kar je dejala, je to, da to ni nikogaršnja stvar.

Charles in Camilla (foto: epa)

Camilla tako očitno ni bila edina, ki je kazila zakon med Diano in Charlesom.

B. O.