fbpx

RTV-jevec Seku Conde, ki je v preteklosti odkrito govoril o svoji biseksualnosti, z ženo pričakuje otroka!

Foto: facebook

Nekdanji TV-voditelj Seku Conde je v teh dneh poskrbel za nemalo začudenja, ko je razkril, da z ženo Marušo pričakujeta otroka. Conde je namreč v preteklosti odkrito spregovoril o svojem biseksualnem življenjskem slogu, Slovenci pa se spomnimo tudi njegovih grdih žalitev!

Spletni portal Žurnal24 poroča, da nekdanji TV-voditelj Seku M. Conde pričakuje otroka s svojo ženo Marušo, in sicer že od julija. Conde se je sicer umaknil iz vodenja TV-oddaj in zdaj dela kot novinar, v prostem času pa še kot gledališki pisec. Conde, ki je v preteklosti sprejel mesto voditelja Parade ponosa, je pred leti glede biseksualnosti povedal, da so biseksualci deležni dvojnega nesprejemanja, in sicer s strani gejev in heteroseksulacev, ter dodal, da sam uživa na “vmesni strani”. “Sam se včasih šalim, da imam ta mesec moški ali ženski mesec,” je pojasnil. Ali je takšen slog življenja opustil ali pa njegova žena to odobrava, ni znano!

Slovencem se je vtisnil v spomin po grdih žaljivkah!
Naravnost neverjetno predrznost pa si je uslužbenec RTV Slovenija Conde nekoč privoščil, ko je Slovence užalil s stavkom: “Slovenci so ene take zaplankane živali.” Slovenci, ki smo njegovemu očetu, gvinejskemu migrantu, dali dom, smo zanj “zaplankane živali”, poleg tega pa je Conde tudi v direktnem sorodu z muslimanskim gvinejskim predsednikom Alpha Condéjem! Toda zakaj se kljub dobremu položaju svoje družine v izvorni Gvineji ne preseli tja, če ga Slovenci tako motimo? Ker Conde kot biseksualec tam ne bi mogel izvajati spolnih aktivnosti z istospolnimi partnerji. To, da je biseksualec, je namreč celo sam priznal, a kot tak bi gotovo povzročil ogromno sramoto svoji muslimanski družini v Gvineji!

Foto: STA

In kakšna kazen bi ga doletela? Gvinejski kazenski zakonik pravi: “Kakršnokoli nedostojno dejanje ali dejanje, ki ni v skladu z naravo, ki se stori z osebo istega spola, bo kaznovano z zaporno kaznijo od šestih mesecev do treh let in z denarno kaznijo med 100.000 in 1.000.000 gvinejskih frankov (9,7 evra do 97 evrov). Če je bilo dejanje storjeno z mladoletnikom, mlajšim od 21 let, naj se izreče najvišja kazen. Če je bilo dejanje storjeno ali načrtovano z nasiljem ali poskusom nasilja, naj se povzročitelj kaznuje s kaznijo od pet do deset let zapora.”

J. Ž.