Slavni Ricky Martin obtožen zlorabe nečaka. Bo zaradi incesta moral v zapor?

Ricky Martin obtožen incesta s strani njegovega nečaka Dennisa Yadiel Sanchez (foto: družbena omrežja)

Pop ikoni Rickyju Martinu grozi do 50 let zapora, če se izkaže, da je izjava njegovega 21-letnega nečaka, ki ga je obtožil incesta, resnična.

50-letni pevec je bil v začetku tega meseca deležen prepovedi približevanja zaradi incidenta v družini v Portoriku, vendar je bila identiteta žrtve do zdaj skrita. Martinov brat Eric Martin je domnevno žrtev identificiral kot pevčevega nečaka Dennisa Yadiela Sancheza, je v soboto poročala španska tiskovna hiša Marca.

21-letni Sanchez je sin Martinove polsestre, ki je svojega strica Rickyja Martina obtožil “fizičnih in psihičnih napadov” med njunim sedemmesečnim razmerjem, ki se je končalo pred približno dvema mesecema. Martinov pravni predstavnik je obtožbe o zlorabah označil za “popolnoma lažne in izmišljene”, zadeva pa se bo nadaljevala na sodišču v Portoriku 21. julija. Sanchez naj bi proti Martinu vložil tudi prepoved približevanjana skladno s portoriškim zakonom o nasilju v družini, saj naj bi se bal za svojo varnost, po sklicevanju tujih medijev pa naj bi bila Martin in njegov nečak v razmerju kar sedem mesecev, pred dvema mesecema pa naj bi se končalo.

Njegov nečak naj bi imel duševne motnje
Medtem je pevčev brat Eric za medije povedal, da ima njegov nečak duševne težave in da je prepričan, da njegove trditve ne držijo. Zadeva je izredno resna, saj portoriška zakonodaja jemlje obtožbe o incestu zelo resno in če bi bila domnevna romanca med Martinom in njegovim nečakom potrjena, grozi pevcu do 50 let zapora.

Ricky Martin (Foto: družbena omrežja)

Odredba o zaščiti, ki je bila izdana proti meni, temelji na povsem lažnih obtožbah, zato se bom v sodnem postopku odzval z dejstvi in ​​dostojanstvom, ki me označujejo,” je 3. julija na Twitterju zapisal Martin, ki se je vsem zahvalil za podporo in izraze solidarnosti.