Svetovna javnost se sprašuje: Ima Melania dvojnico v Beli hiši?

Foto: epa

Na nekaterih fotografijah Melania Trump s sončnimi očali ni videti tako kot po navadi. Mnogi zato verjamejo, da ima prva dama ZDA v Beli hiši dvojnico in se ta namesto nje pogosto pojavlja v javnosti.

Dokaz, da ima Melania dvojnico, naj bi bile nekatere fotografije, na katerih ima prva dama (ali njena dvojnica) sončna očala. Sumljiv naj bi bil predvsem dogodek, ko je  bila Melania skupaj s soprogom Donaldom Trumpom na dvorišču Bele hiše, ko je ta imel govor o orkanu, ki je prizadel Portoriko, in o jedrskem dogovoru z Iranom. Melania naj bi takrat ves čas samo mirno stala ob njem, obraz pa si je zakrila s sončnimi očali.

Takoj so se oglasili tviteraši in začeli s teorijo o tem, da to zagotovo ni bila Melania, temveč njena dvojnica, ki jo najamejo takrat, ko se mora pojaviti v javnosti s soprogom. Sama naj tega ne bi želela, piše Večernji list.

B. O.

 • Olga

  Mogoče ga imata pa Kučan in Janković tudi?

  • Steiermark

   Za njiju dva bi pa človek pomislil, da imata veliko “klonov” oz. “dvojnikov”, kot so jih imeli vsi “veliki zločinski diktatorji”, od titeka dalje…..

 • Ali Amerikanci res nimajo nobenih problemov, da si izmišljajo takšne neumnosti ?

  • Olga

   To si izmišljajo levičarji s Sorosom, ki so si v Ameriki napolnili žepe z milijardami in zdaj kupujejo leve fašiste in ISLAMISTE, da bi zrušili Trumpa, ki je napoti njihovim zločinskim globalističnim težnjam! Vse za oblast! Za njih cilj opravičuje sredstva!

  • Rožle

   Imajo zgleda ogromno časa ….

 • KAPIBARA

  Pa kaj pol, če jo ima ??
  Vsi pomembneži ,v zgodovini sveta, so imeli dvojnike..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!