fbpx

[Video] Gola in nažgana! Tako je na Instagramu pozornost vzbudila hči znanega igralskega para!

Maya Thurman-Hawke (Foto: Facebook)

Mlada igralka Maya Thurman Hawke je na družbenem omrežju Instagram vzbudila veliko pozornosti z videoposnetkom, v katerem se pojavi gola in opita, vse skupaj pa je bilo namenjeno promociji njenega novega filma Mainstream. Igralka je sicer zaslovela s svojo vlogo v seriji Stranger Things, pred tem pa se je preizkusila tudi v modnih in glasbenih vodah.

Maya Thurman Hawke, 21-letna hči igralcev Ume Thurman in Ethana Hawka je na družbenem omrežju Instagram objavila že številne videoposnetke, tokrat pa je šokirala z objavo videoposnetka, na katerem je popolnoma opijanjena, prav tako pa njeno goloto prekriva le ogrinjalo. Kot navaja Večernji, je to storila z namenom promocije svojega filma Mainstream. Kot vse kaže, je bil namen dosežen, saj se o njej zdaj veliko govori.

V videoposnetku se mlada Maya pohvali, da je “malo” pijana
V videoposnetku med drugim mlada Maya pove: “Dobrodošli v življenju filmske zvezde! Če ste se kadarkoli vprašali, kako je biti znan, samo poglejte. Vse je zelo glamurozno, vsi bi vas radi položili v posteljo in vas ljubili. Ljudje vam dajo številne brezplačne stvari: oblačila, hrano, alkohol. Nikoli nič ne plačam. In ja, ‘malo’ sem pijana!”

Thurmanova nastopa tudi v priljubljeni Netflixovi seriji Stranger Things
Igralko smo letos lahko spremljali v dveh vlogah, ki sta ji prinesli slavo. Med drugim se je pojavila v Netflixovi seriji Stranger Things, ki je podrla rekorde gledanosti na tej platformi. Prav njena starša ji pri karieri predstavljata veliko podporo pri njeni igralski karieri, pred tem pa se je preizkusila že v modnih in glasbenih vodah: “Želim sodelovati v projektih, ki se izvajajo z razlogom in na katerih ljudje delajo s strastjo, saj je to edini način, da se naredi nekaj dobrega.”

Rok Krajnc