fbpx

[Video] Tako se je Naomi Campbell na letalo vkrcala v polni hazmat obleki

Foto: Instagram

Britanski supermodel Naomi Campbell izbruh novega koronavirusa jemlje skrajno resno, na letališču v Los Angelesu se je na svoj let vkrcala kar v polni hazmat obleki. Fotografije dogajanja je delila na družbenih omrežjih, posebno sporočilo pa je namenila tudi Italiji.

Britanski supermodel Naomi Campbell izbruh novega koronavirusa jemlje skrajno resno. V torek je bila na letališču v Los Angelesu opažena v polni hazmat obleki, da bi se zaščitila pred virusom, vse skupaj pa je delila na družbenem omrežju, kjer je zapisala: “Varnost prva, naslednja raven.”

Ob tem je obljubila tudi objavo videposnetka na Youtubu.

 

View this post on Instagram

 

Safety First NEXT LEVEL. Thank you @lindaevangelista Full video coming on my YouTube soon…

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Campbellova je pripravila tudi sporočilo za Italijo
Campbellova se je ob tem poklonila tudi Italiji, ki je med najbolj prizadetimi ob pandemiji: “Moja draga Italija, v kateri sem preživela tri leta svojega življenja. S tabo sem.”

Campbellova je znana po skrbi za higieno
Po poročanju Breitbart je 49-letna Campbellova že sicer znana po svoji skrbi za čistočo in strahom pred okužbami. Lansko leto je na primer delila videoposnetek, v katerem je oboževalcem priporočila, naj se na letalih izogibajo dotikanja česarkoli v največji možni meri.

Rok Krajnc