[Video] Tako se je Naomi Campbell na letalo vkrcala v polni hazmat obleki

Foto: Instagram

Britanski supermodel Naomi Campbell izbruh novega koronavirusa jemlje skrajno resno, na letališču v Los Angelesu se je na svoj let vkrcala kar v polni hazmat obleki. Fotografije dogajanja je delila na družbenih omrežjih, posebno sporočilo pa je namenila tudi Italiji.

Britanski supermodel Naomi Campbell izbruh novega koronavirusa jemlje skrajno resno. V torek je bila na letališču v Los Angelesu opažena v polni hazmat obleki, da bi se zaščitila pred virusom, vse skupaj pa je delila na družbenem omrežju, kjer je zapisala: “Varnost prva, naslednja raven.”

Ob tem je obljubila tudi objavo videposnetka na Youtubu.

 

View this post on Instagram

 

Safety First NEXT LEVEL. Thank you @lindaevangelista Full video coming on my YouTube soon…

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Campbellova je pripravila tudi sporočilo za Italijo
Campbellova se je ob tem poklonila tudi Italiji, ki je med najbolj prizadetimi ob pandemiji: “Moja draga Italija, v kateri sem preživela tri leta svojega življenja. S tabo sem.”

Campbellova je znana po skrbi za higieno
Po poročanju Breitbart je 49-letna Campbellova že sicer znana po svoji skrbi za čistočo in strahom pred okužbami. Lansko leto je na primer delila videoposnetek, v katerem je oboževalcem priporočila, naj se na letalih izogibajo dotikanja česarkoli v največji možni meri.

Rok Krajnc

 • Unikatna

  Trump prekinil letalske povezave med ZDA in EU!
  Prepoved torej velja v celoti samo za Evropejce in druge, ki potujejo v ZDA iz schengenskega območja, ne pa za Američane in tujce s stalnim s stalnim prebivališčem v ZDA, ožje družinske člane ameriških državljanov ter druge posameznike, ki so posebej navedeni v posebni izjavi.

  Prepoved potovanja velja za evropske države iz schengenskega območja: Avstrijo, Belgijo, Češko, Dansko, Estonijo, Finsko, Francijo, Grčijo, Islandijo, Italijo, Latvijo, Liechtenstein, Litvo, Luksemburg, Madžarsko, Malto, Nemčijo, Nizozemsko, Norveško, Poljsko, Portugalsko, Slovaško, Slovenijo, Španijo, Švedsko in Švico.

  Ne velja torej za Hrvaško, Bolgarijo in Romunijo, ki niso članice schengenskega območja.

 • RATATA

  Europske države je treba spametovat z ukrepi, da bodo odprtih rok sprejele 159 milionov predvidenih za naselitev.

 • Anton

  Vidite možgansko pohabljenost t.i. slavnih? Pozira v skafandru!

 • Olga101

  Je ona tudi navijala za nezakonite migracije? Zakaj se tako boji zase? Naj sprejme nekaj otrok brez spremstva iz Grčije, pa ne bo imela časa za egoizem in ekscentriko!

 • Kluki

  Največ bi naredila,če sploh ne bi potovala.