fbpx

Wayne Rooney se je tokrat zapletel s svetlolaso natakarico, preti mu še en spor z ženo!

Vicki Rosiek (Foto: Twitter)

Nekdanji kapetan angleške nogometne reprezentance se je po desetih urah popivanja s prijatelji zapletel s svetlolaso natakarico, s katero je odšel v drug lokal, kjer sta se zadržala še nekaj ur. Po vsej verjetnosti mu preti še en spor z ženo Coleen!

33-letni nekdanji kapetan angleške nogometne reprezentance Wayne Rooney si po vsej verjetnosti lahko obeta nov spor s svojo ženo Coleen Rooney. S soigralci DC United je namreč prejšnji konec tedna več ur popival v enem izmed lokalov v kraju Clearwater Beach na Floridi, po čemer se je pričel pogovarjati z natakarico Vicki Rosiek. Z 32-letno natakarico sta se nato sama odpeljala v drug lokal, kjer sta skupaj še nekaj ur popivala, Rooney naj bi odšel ob 2:30 zjutraj, privlačna svetlolaska pa do tretje ure zjutraj, poroča Daily Mail. Istega večera je bil opažen še pred lokalom zloglasne verige Hooters, ko je z bankomata dvigoval gotovino.

Wayne Rooney (Foto: Facebook)

To je le zadnji v vrsti pijanskih incidentov znanega nogometaša
Vprašanje je, kako bo zadnjega izmed incidentov prenesla njegova žena, le tedne prej je bil na washingtonskem letališču pridržan zaradi alkoholiziranosti. Nogometaš, ki je med drugim kot napadalec igral tudi za Manchester United in Everton se je poleg tega že leta 2017 znašel pred sodiščem zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

J. Ž.