fbpx

13-letno deklico s spolnimi opazkami nadlegovali trije moški, eden jo je prijel tudi za stegno

Foto: Twitter

Britanska policija je objavila posnetke nadzorne kamere s tremi moškimi, ki jih želi policija  zaslišati v zvezi s spolnim napadom na 13-letno deklico na vlaku v Lincolnshiru.

Deklica je bila napadena 13. decembra lani na vlaku na poti iz Granthama do Peterborougha. Britanska prometna policija je razkrila, da so trije moški ob 16.10 dekletu izrekli neprimerne spolne opazke.

Deklici preprečili, da bi se umaknila v drug vagon
Eden izmed moških je deklico zasul s spolnimi žaljivkami, ko pa je ta pokazala na svoj šolski jopič, se je dotaknil njenega stegna. Ko se je skušala umakniti na varno, so ji moški preprečili, da bi se umaknila v drugi vagon. Britanski Lincolnshirelive poroča, da so žrtev in domnevni storilci izstopili na isti železniški postaji Peterborough Station.

Kriminalistka Wendy Freeman je povedala, da je bila deklica po dogodku zelo prestrašena in jo javno pohvalila, ker je dogodek prijavila policiji. “Pod nobenih pogojem ne bomo tolerirali, da bi se kdo zaradi nekoga počutil tako in dodala, da poziva vse, ki bi imeli o incidentu kakršne koli informacije, da le-te posredujejo.”

N. Ž.