Ali za požarom, v katerem je umrlo 1.700 pujskov, stojijo muslimanski migranti?!

Koga motijo pujski? (foto: Scott Bauder / Wikipedia)

Na zahodu Nemčije je požar zajel veliko prašičjo farmo, pri tem pa je poginilo okoli 1.700 živali, je sporočila policija dežele Severno Porenje – Vestfalija. S požarom se je borilo več kot sto gasilcev, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Zakaj je zagorelo na farmi v manjšem mestu Mettigen, še ni znano. Je pa že jasno, da je nastala precejšnja gmotna škoda, ki se bo merila v milijonih evrov, še navaja dpa.

Agencije sicer ne poročajo o tem, kaj je vzrok požara oziroma ali je bil požar podtaknjen. Če je bil res podtaknjen, ni mogoče izključiti tudi diverzije s strani muslimanskih migrantov, ki jih je v Nemčiji ogromno, saj je Nemčija med ciljnimi državami na vrhu prioritetne lestvice. Ne gre pa pozabiti, da je svinjsko meso za muslimane “nečisto”.

 • Van Der Waals

  TE MUSLIMANI SO NEČIST!!! DEPORACIJA ČRNUHOV IN MUSLIMANOV!!

 • Olga2345

  Tistega, ki je podtaknil požar, privezati h koritu, pa naj je skupaj s prašiči!

  • Steiermark

   ne mu še za žret dat, z njim je potrebno ravnati, kot je on ravnal z ničkaj nevarnimi pujski……

 • Domus Lubus

  Večino požarov v Evropi podtaknejo muslimanski migrantje. Preostanek pa črnci. Dokler se ta golazen ni priklatila na našo celino, požarov sploh nismo poznali.

  Pozdravljam Demokracijo, da razkriva svari o katerih levičarski mediji ne smejo in tudi nočejo pisati.
  Ubogi pujski.

 • samsara

  Tudi prašičji virus, ki se je začel pojavljati po Evropi (zaenkrat v gozdovih, po katerih pa vemo da zadnje čase gomazijo nepovabljeni kriminalci, ki se pretežno izrekajo za muslimane) in nedavno tudi pri nas na primorskem, bi utegnil biti sad ‘plemenitenje in bogatitve’ Evrope, kot ga znajo in izvajajo le muslimani.

 • Steiermark

  Bo potrebno vprašati Srbe, kako in kaj so počeli z muslimani v Bosni, v njihovem divjanju po deželi……

 • Staybell geenius

  In če za tem NE stojijo migranti, lahko od OrbaNove24 nemudoma pričakujemo popravek in opravičilo kajne? Saj so vendarle “prvi v službi resnice”, vsaj tako pravijo sami sebi.

  • lokec

   Kdo se bo tebi oprivičeval ti si nepomemben, ker si neki militanten mirovnik. Pa zgini na Delo ali Mladino. Mi demokrati tam ne smetimo.

   • Staybell geenius

    hahahahahahaha ja vohl, komandant !!
    :D:D

 • Gr Enze

  MUSLITI SO NEČISTI NE PA PRAŠIČI , KI SO DOKAZANO ENA NAJBOLJ ČISTIH DOMAČIH ŽIVALI !
  KDOR JE PODTAKNIL POŽAR NI ČLOVEK IN NAJ GA KAR VRŽEJO V OGENJ !

 • cosmosjasnovidec

  Na take farme naseliti kamelotrajbarske muslimanske prašiče jih zapreti ter sežgati.
  Kakšen Nemec bi moral odpreti firmo za ustanavljanje takih farm za kurjenje muslimanske prašičje golazni pa bi imel dobiček problem je le čistilna naprava za dim,ker se od te muslimanske golazni že sedaj širi neznosen smrad.
  Sem bil v Ljubljani in je na vse strani smrdelo po musličih kot,da bi Ljubljana bila polna crknjenih podgan.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • Tone

  Za enkrat ni dokazov, da bi novinarjem na Demokraciji in Novi atrofirali možgani, vendar tega ne moremo izključiti.

 • Tone

  Muslimani ne sovražijo prašičev, samo koljejo in jejo jih ne. Tako kot mi ne psov.
  Si lahko predstavljate, da bi Evropejec, ki ne je psov, v Koreji pobil več kot tisoč psov?

 • xtc

  Če so krivci res ti,kot se omenja namakanje le teh v svinjski topli masti ni nepravična kazen pred obsodbo za terorizem.

 • Waltter

  Skoraj zagotovo nimajo pri tem ozr. vsaj pri tem migranti nicesar zraven, v nemciji je to ze postala neka tradicija da jim v zelo kratkem casovnem obdobju pogorijo svinjske stale. Predvsem sem zasledil pred camom en strokovni clanek na temo ko je zgorelo okoli 8000 prasicev, kjer se neki dr. ki dela na veterinarski fakulteti v ravevensburgu sprasije kaj za hudica dela zvezna vlada da ne kontrolira teh prasicerjecev, ki imajo stale prenatrpane z zivalmi, v zelo slabih pogojih in pa stale so dokaj neociscene in predvsem polne metana. Elektroinstalavcije in vsa oprema pa je ponavadi dotrajana in ko pride do pozara enostavno zagori skoraj do eksplozije zaradi metana in uboge zivali dejansko nimajo sans da bi prezivele, sistemov za gasenje pa sploh v stalah nimajo. Se gre pa se za eno stvar, vsem ki jim je zgorelo so veselo zavarovani in to za velike vsote, ki so ponavadi visje kakor da bi opravljali dejavnost.
  Sicer pa je verjetno tudi malo potrebno okoliske prebivalce malo pretipat, sicer to znajo nemci zelo zelo dobro in hitro urediti das jim eno pivo pa sibice pa je problem tu..
  Ne izkljucujem moznosti da so to naredili podivjani A. otroci ampak skoraj ne verjamem.

 • Leša

  Ne, krivi so tisti, zaradi katerih te farme groze sploh obstajajo. In to ziher niso migranti, pač pa mi.

  • sanguis sacrum

   saj sem poizkusil živet samo s solato in zeljem…ampak dolgoročno ne gre…tudi pimpek ni funkcioniral najbolj prav..tako da…mal pršuta pa kakšen zrezek včasih paše..

  • šmentanamuha

   Aja, halal klanje je pa humano, si hotela povedati.
   Čemu služi takšno sprevrženo zagovarjanje muslimanskih klavcev, ki se že od malega naučijo, kako človeku ali živali odrezati glavo. Uporabljaj še malo možgane, če ti še niso zakrneli. Muslimani so farmo zažgali iz verskega sovraštva in pri tem povzročili hude muke živalim, ki so umirale v ognju. To sovražno dejanje so storili na ozemlju države, ki jih je humanitarno sprejela in jim nudi več, kot je smiselno. In ti ti to zagovarjaš. To je znak pomanjkanja pameti.
   Prav je, da se zmanjšuje poraba mesa in se zmanjšuje zakol, vendar bo to dolg in počasen proces in s tako držo nič kaj ne pripomoreš k temu.

   • Tone

    Mušica, ali si že kontaktirala Interpol in jim povedala kdo je zažgal farmo in zakaj. Butasti Nemci še sedaj ne vedo, kako je do tega prišlo.

    • šmentanamuha

     Vedeo, vedo, brez skrbi. Sicer sum o namernem požigu ne bi prišel v javnost. Samo da niso povedali naravnost, ker se o muslimanskem kriminalu po direktivi EU ne sme eksplicitno zapisati, da so ga povzročili muslimani ali migranti iz tretjega sveta. Samo za domače se takoj zapiše ime, priimek, starost, družinska razmerja in podobno in še poudarijo, da je beli domačin. Tak je to, bizgec.

     • Tone

      Uuuuuuuu! Tudi to veš, da oni vedo! Pa tudi direktivo si videla, ki je še nihče drug ni videl. Pa tudi policija ti takoj izda vse podatke o storilcih, če so le dovolj beli, nam ostalim pa sami inicialke in najbolj splošne podatke. Reveži novinarji se morajo truditi, da zvedo kaj več, če le ne gre za že znane kriminalce. Morda bodo v bodoče stopili kar do tebe, zdaj ko vemo, da tebe policija detajlno obvešča. Tak je to, mušica podrepna.

     • šmentanamuha

      Glede načina novinarskega pisanja je bil objavljen celoten dokument, ki smo ga lahko prebrali tudi v naših medijih. Si pač neinformiran domišljavec. Na “izobraževanju” so bili tudi nekateri slovenski novinarji iz nacionalke.

     • Tone

      Kaj me briga, kaj pišejo nacistični mediji. Direktive EU so objavljene na njenih internetnih straneh in straneh posameznih držav. Katera direktiva in kje?

 • Georg

  Sigurno so muslimani saj so vpleteni v prakticno vse teroristicne akcije.
  To je se ena njihova brezsrcna in divjaska t.i. halil akcija.

  • Tone

   “Teroristična akcija v svinjaku” bi bil krasen naslov tega članka.

 • šmentanamuha

  To je “zahvala” za dobrodošlico domačinov, ki so jih pričakali z odprtimi rokami. Narod bo moral soditi Merkulji slej ali prej. In zdaj so začeli levičarski novinarji in politiki masirati nas (poslušala Cerarja pred kratkim), kako so strahovi pred muslimanskimi migranti namišljeni in neupravičeni in podobna jajca. Cerar si je očitno dal popraviti dioptrijo z laserjem, tako da bi bil brez očal videti bolj prepričljivo.

  Pujsi sami seme gotovo niso zažgali.

  • Tone

   “Pujsi sami seme gotovo niso zažgali.”
   Morda pa so bili vegani, ki so proti zrezkom in klobasam in sovražijo mesožere.

   • šmentanamuha

    Zelo duhovito.

 • Staybell geenius

  Vemo, kam pridemo s pogojnimi domnevami, saj je to klasičen modus operandi desnice. “saj ne rečemo, da je res, le sprašujemo se”… dodati bi morali “tudi če se izkaže, da smo napačno ocenili, tega nikoli ne bomo več omenili”…

  Tebi res ni jasno, kako deluje propaganda, istočasno pa se imaš za tako vzvišeno pametnejšega…ojoj

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!