fbpx

Američani šokirani: Islamska organizacija sredi ZDA napovedala vladavino Alaha in konec prevlade belega človeka

Slika je simbolična (foto: epa).

Član ameriškega združenja islamistov ‘Narod islama’ je na dogodku jasno in glasno napovedal konec judovske prevlade v svetu ter izjavil, da je Alah največji izmed vseh bogov. 

“Rad bi opozoril današnje Jude na napačne predstave, da ste izbrani od Boga in da Izrael ter Palestina pripadata vam. Napovedal vam bom prihodnost. Mislite, da imate moč, da ustrahujete in vladate celemu svetu. Tukaj sem, da napovem vaš konec,”  je človek z imenom Farrakhan oznanil na shodu islamske skupnosti ‘Narod islama’ v ameriškem Detroitu.

Pridigar Farrakhan je poleg tega še dejal, da “Allahu akbar” ne pomeni “Bog je največji”, temveč, da je “Alah večji kot tvoj bog”.

Narod islama sicer pripada ortodoksni islamski struji, ki je nastrojena proti vsem belopoltim zahodnim ljudem, zelo sovražni pa so do Judov. Številni njeni člani so se v preteklosti že radikalizirali in postali džihadisti, poroča Jihad watch.

Napovedali vladavino Alaha
“Že 6 tisoč let ljudje na Zemlji trpijo zaradi zlih odločitev. Prelivanje krvi in vojna, sovraštvo in prepir sta tukaj samo zaradi belega človeka. Ta misli, da je boljši od vseh drugih prebivalcev sveta,” je dejal Farrakhan in napovedal konec te prevlade in začetek povsem nove vsakdanjosti, zaradi katere bodo vsa živa bitja živela v miru, svobodi in enakosti pod vladavino Alaha.

M. P.