Ameriška mornarica se je postavila po robu Rusiji v zahodnih in vzhodnih vodah, Pompeo in Stoltenberg gradita močno zavezništvo

Foto: epa

Ameriška mornarica je poslala eno od svojih bojnih ladij v bližino voda, ki so jabolko spora med Rusijo in Japonsko, od tam pa naj bi ta ista ladja odplula proti Črnemu morju. Ob tem nikakor ne gre spregledati zaostrene situacije in dejstva, da do tega premika ameriške mornarice prihaja prav v času, ko je Kremelj zasegel tri ukrajinske bojne ladje.

Ta teden je rusko ministrstvo za obrambo domnevno priznalo, da Rusija zadržuje bojne ladje na območju Črnega morja. Fox News, ki se je ob tem skliceval na satelitske slike, je nedavno poročal tudi o tem, da je ruska vojska na Krim namestila še dodaten protizračen sistem S-400. Kremelj ob tem trdi, da je lastnik celotne zalivske regije Peter Veliki, imenovan po prvem ruskem imperatorju.

V izjavi za CNN je Rachel McMarr, tiskovna predstavnica ameriške pacifiške flote, izjavila, da je ameriška bojna ladja McCampbel plula v bližini zaliva Petra Velikega, da bi ustavila pretirane pomorske zahteve iz Rusije. Ameriška bojna ladja je izvedla tisto, kar ameriška mornarica opisuje kot “operacija svobodne plovbe”, katere cilj je izzvati narode, ki zahtevajo suverenost nad vodami, ki so oddaljene več kot 12 navtičnih milj od svojih obal, in ki trdijo, da jim pripadajo po mednarodnem pravu. CNN je ob tem poudaril, da ZDA niso prepoznale trditev Rusije, da so vode Japonskega morja njihove, kot utemeljene. Poročali so: “Ameriška vojska je zahtevala, da ameriško obrambno ministrstvo uradno obvesti Turčijo o možnih načrtih, da njihova bojna ladja zapluje v Črno morje, kot odgovor na ruska dejanja proti Ukrajini v Kerčenski ožini, ki povezuje Črno morje in Azovsko morje.”

Ameriška mornarica vrhunsko usposobljena in v vsakem trenutku pripravljena odgovoriti tam, kamor jo pokličejo
Ameriška mornarica ni plula v bližini zaliva Petra Velikega, v bližini baze ruske pacifiške flote v Vladivostoku, “od leta 1987”. Ob tem pa ameriška mornarica zatrjuje: “Naša 6. flota je vedno pripravljena odgovoriti tam, kamor jo pokličejo.” Tiskovni predstavnik te flote Kyle Raines je razkril, da rutinsko izvajajo operacije za pospeševanje varnosti in stabilnosti na celotnem območju šeste ameriške flote, kar vključuje tudi mednarodne vode in celo zračni prostor Črnega morja. “Pridržujemo si pravico do svobodnega delovanja v skladu z mednarodnimi zakoni in normami,” je dejal.

Foto: epa

Ruski agresiji se bodo še naprej zoperstavljali
Odziv ameriške mornarice proti Rusiji se je sprožil ob povečani napetosti med Moskvo in Zahodom zaradi ruskih zasegov dveh manjših ukrajinskih vojaških ladij, vlačilca in posadke 25. novembra. Incident se je zgodil blizu Krima, nekdanjega ukrajinskega ozemlja ob Črnem morju, ki ga je leta 2014 zasedla Rusija, sledile so sankcije z Zahoda. Ukrajinska vojska je imela konec novembra pod vodstvom Nata topovske vaje v bližini Azovskega morja, ki meji na krimski polotok. V zvezi s tem se je oglasil ameriški državni sekretar Mike Pompeo, ki je govoril na konferenci zveze Nato v Bruslju v torek, tam pa je dejal, da bo zavezništvo “skupno razvilo niz odgovorov, ki Rusom dokazujejo, da je takšno vedenje nesprejemljivo”. Na istem dogodku pa je generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg izjavil, da je ameriška zveza, ki je še okrepila svojo prisotnost na območju Črnega morja, odziv na to, kar je opisal kot “ruske agresivne akcije”. Zato bodo še naprej vztrajali pri svoji prisotnosti v regiji, piše Breitbart.

J. G.

 • Franc Šink

  Naj se Rusi in Japonci sami pobijejo med seboj. Kaj to briga Amerikance ?

  • xtc

   Jih bodo pravoslavni pos** zopet fasali kot pri Cušimi pa bo mir.

 • Djuro Sumar

  Američane bo treba res enkrat končno poslati domov, saj se vtikajo tudi tam, kjer jih nič ne briga.

  • xtc

   Ni blema,bodo sami šli,ko bo konc s Putiko.

   • Djuro Sumar

    Hahaha, ti pa si za vice. Katero vojno pa so ZDA zmagale po 2. svetovni vojni? Nobeno. V 2. svetovni vojni pa bi Hitler zmagal, če nebi bilo Rusov. Hitlerju tudi to ni pomagalo, da so se mu pridružili naši vrli domobranci.

    • xtc

     A si ti prbit al kej?
     Tko zabitga idiota kot si ti pa še ne,če ZDA in VB nebi dobavljale opreme in tehnike Stalinu,bi vaši Rusi danes kampirali na Kamčatki v Japonskih lagrih in to za ceno ogromnih izgub Royal Navy in USA Army

     • abc

      Ti opranoglavček, da ti omenim samo bitko za Stalingrad, kjer so Rusi dobesedno povozili Nemce s svojimi tanki t – 34, niso imeli Angleških ali Ameriških. Tank t – 34 je tudi bil veliko boljši od nemških ameriških ali angleških tankov. In tudi v zraku so Rusi imeli enega najboljših Bojnih avionov IL – 2 Sturmovik. Lahko bi ti še naštel več Ruskega orožja iz druge svetovne, ampak za opranoglavce škoda časa. Ker imate itak preveč megle u glavi.

     • xtc

      Samo tole bebček za enega uičenega Pantherja je bila statistika 30 T34 ,ki so se sdobesedno razleteli ob srečanju z njim-torej sp** bebček

     • abc

      To si bral verjetno v knjigah, ki so jih pisali Hitlerjevi kolaboranti ( domobranci, belčki itd ), kateri so želeli in si še želijo potvoriti zgodovinska dejstva. Malo si preberi verodostojne podatke, opranoglavček.

     • abc

      Najprej preveri karakteristike , moč, kaliber, hitrost, težo , okretnost in debelino oklepa obeh tankov, preden pišeš oslarije.

     • Djuro Sumar

      Še enkrat si dokazal da si navaden luzer.

    • tarantela

     He-he, dober si!!!

 • abc
  • xtc

   Poglej raje stanje v ruski vojski in vzdrževanost vsega tam-zadnji incident z Kuznjezevom,ki je kripl pove vse.

 • Hribouc

  Ni problema.
  Naša pomogska flota je v stalni bojni pgipgavljenosti.
  Ankagan je v popravilu, gumasti patruljni čoln pa na krpanju…
  Tgiglav še čaka na rezervne dihtuge za zamenjavo, glavo enega od motorjev pa še oblajo na institutu
  za zvite motorne glave v Tomosu Koper, v naši jedrni tovarni za pomorsko motoroznanstvo, kot pomožni enoti piranskega pomorskega muzeja.
  Vse skupaj bo pospešil Kogl Egjavec, borbeni minister za vojaške zadeve in bo mornarici dodelil enega od dotrajani helikopterjev A 214 tako, da mu bodo dodali napihljive plovce za plavanje po morski gladini, poganjal pa ga bo glavni gotog(rotor) tako, da ga bodo dali malo napostrani.Taisti helikoptreg pa se bo po potrebi spgemenil v manjšo podmornico za polaganje min in eksplozivnih naprav tako, da mu pgepgosto izpustimo zgak iz napihnjenih plovcev in helikopteg gre hitgo pod vodo – s tem pgihganimo veliko denarja.

  Tako, vojna se lahko začne, naša mognagica je pgiplavljena, smgt fašizmu, svoboda čižmu !

  • Gr Enze

   POZABIL SI TERENSKA VOZILA ALPINA 45

 • xtc

  Putin se napihuje,ker ve da je na tankem ledu, vsak normalen zelo dobro ve ,da Rusija niti pod razno ne zmore 4 ih front ali celo petih,saj je njena tehnika precej zastarela in katastrofalno slabo vzdrževane od tankov,ladij,podmornic raket itd skratka polom.
  No toliko opevani S400 se ni posebno izkazal v Siriji,saj so ZDA in Judje razbili vse tisto kar so imelii namen navkjub prisotnosti S400.
  Skratka era Putina se bliža koncu očitno ima preden konča njegova glava na kremeljskem zidu spraviti Rusijo v vojno na vsaj petih frontah od Ukrajine,Kitajske,Japonske upornih muslimanov in do upornih republik ,ki hočejo proč.

  • Gregor

   Ne podcenjuj ruskega patriotizma

   • xtc

    Več psov zajčja smrt-poučen rek.

  • Djuro Sumar

   Bemtiš, ti pa si strokovnjak za vse, tudi za rusko oborožitev. Malo se pozanimaj, pa boš videl, da ZDA zastajajo za Rusijo in Kitajsko.

   • xtc

    Kaj ti trobentajo ZDA generali za javnost ni nujno ,da je res,gre le za več denarja.
    Sicer pa ,če pogledaš samo Auroro-ki uradno sploh ne obstaja pojavlja pa se povsod od Irske,Bagdada,Britanije,Nemčije zadeva naj bi bila nadomestilo za SR 71 a so baje njene zmogljivosti fascinantne kot tudi motorji,ki delujejo pulzno zadeva naj bi zmogla krepko čez mach 8 uradno ne obstaja v resnici pa je zmožna nositi jedrsko orožje.
    Če slučajno misliš da je YF 22 Raptor najmodernejše letalo USAF si v hudi zmoti,letalo je v javnosti zato,ker je že “zastarelo” kaj skrivajo Boeng,Nortroph Grumman in ostali je izven tvoje predstave ampak je že operativno zunaj javnosti.
    Plovilo ,ki ti ga je kazala Nasa kot nek pomanjšan Shutlle je le megla za javnost
    S 400 je proti Aurori neuporaben,gre pa za hi-tech robotiziran ubijalski stroj,tisto kar so videli nad Irsko,ko se je svetilo in izginilo kot blisk naj bi bila ravno Aurora in njene verzije,ki uradno ne obstajajo.
    In še nekaj bedak,če US Army še nima nekega soper orožja ne pomeni ,da ga nima že na zalogi ameriška orožarska industrija.

 • Felikss_AH

  “Stoltenberg”… glih ta pravega se omenja… Aroganten naduti Rdeč Socialistični pizdek ki je Multikulturiziral svojo Norveško… in na nesrečo ga takrat ni pospravil Breivik-ov kombi.

  Sicer je pa takole pisanje dokaj nenavadno za portal ki bi kao naj bil Desni. Namreč kompletna Zahodna Desnica vidi v Putinu zaveznika… preverite številne forume in resne Desne novinarje in analitike… Celo Trump je ne enkrat pokazal simpatije za Putina… a je vedno moral zategniti ročno ker Ameriška, predvsem pa Washingtonska DemoSracija znori da se vse kadi… bolj kot ob takratnih New York-ških dvojčkih ki so se auto-sesedali v piroklastičnem oblaku

  Tudi tale je močna – “Ameriška mornarica se je postavila po robu Rusiji” – kot da je Ruska mornarica napadla ZDA. Če bi legendarni Vojno-Politički Analitičar in novinar Lazanski tole bral bi verjetno crknil od smeha. Čeprav je Ameriška mornarica močnejša od vseh svetovnih mornaric skupaj, se vseeno ne bodo spuščali v odprt spopad z Rusijo o katerem sanjajo nekateri DemoSratski manijakalni idioti… pa tudi kakšno Socialistično govedo tu v EU.

  Če bi se v Ameriški vojski v kup spravili tisti ki še kaj dajo na lastno dostojanstvo in se raje postavili po robu Kosher Nostri & Co iz Ameriškega “Deep State”… bi se vsa sranja na tem svetu nehala v nekaj minutah.

  • xtc

   Ko imaš za zaveznike pravoslavce-muslimanskih sovražnikov ne rabiš.
   Sicer pa tvoji Rusi so od39 napreje dobro pokazali kaj so drhal ,če še ne kaj hujšega.

   • tipično katolibansko, pripravljeni so se spečati z najbolj degeneriranim islamom, samo da so proti kristjanom, ki niso iste veje

    • xtc

     Levaki nastavite r**** vsakemu samo ,da ni pripadnik zahodne civilizacije,retardiranci se pač parite oz. poizkušate parit z sebi enakimi.

  • Lewgd
   • Felikss_AH

    Ja že videl… oddaje od Lazanskega so prava poslastica

  • samsara

   Se v celoti strinjam in sem jim tudi sam že pred kratkim napisal, da so nekakšni patetični papagaji dominantnih medijev.
   Servirajo enostranske, tendenciozne, protiruske komentarje, ki so me asociirali na vojno hujskaštvo in sem jim to tudi napisal.
   Tudi to, da naj v bodoče pišejo objektivno, osvetlijo obe strani ali pa naj raje ne pišejo na to temo.

   • Felikss_AH

    Mislim da je Nova zelo pisana druščina, brez pravega vodstva, kjer je poleg odličnih kolumnistov in nekaj dobrih posameznikov tudi nekaj brezveznjakovičev ki jih nihče ne nadzira… in prav ti se grejo “novinarstva”

    • samsara

     Upam, da bo konstruktivna kritika obrodila sadove. Zato je vredno in potrebno pisati o tem.

 • Vera

  Ajde pa da pridejo da jim Rusi naredijo šale in kape. Putin ti si vsaj dec ne pa napihnjenec Bump.

 • Olga2345

  Bravo Američani!

 • lili pili

  Na zadnjih vajah se jim je na norveskem ena ladija sama potopila brez rusov…

  • Zaletela se je in konec, nekaj takega..

   • lili pili

    Ja in potopila ob obali mornarji pa so junasko spizdili

    • xtc

     Dragi tepček,ladja ni imela vlklopljenega lokatorja-za vojne ladje je to nekako pravilo,prišlo je do trka z tankerjem,je pa res ,da je morak biti kapetan fregate hudo nepreviden-no gre za Norvežane ne ZDA.

     • Ronin

      Aja v vojni bo tudi imela vklopljen lokator? V tem primeru je še hitreje ne bo na površini.

     • xtc

      Norvežan je bil pač malomaren in zgodilo se je kar se je.

  • ZatonMesecnikov

   Ti boš vedel liliću, če je ruska vojna mornarica že dobila kakšno pomorsko bitko v zgodovini njenega obstoja?

   • lili pili

    Ti si jo dobil ko si se kopal v lavorju hoooo

    • ZatonMesecnikov

     Bolje noge u lavoru Piliću, nego u srpskome moru….

     Ako ga uopšte ima..

     • lili pili

      Vse je relativno in nic ni vecno, ne drzave, ne meje….. samo zadnj7h 2000 let poglej…

     • ZatonMesecnikov

      Z Albansko ekspanzijo proti severu, je to res, kar praviš….

     • lili pili

      Te so se posebej nevarni, so muslimani in se nikoli ne vzivijo v drugo skupnost….

 • lili pili

  Te velike ladje so idealna tarca za hipersonicne rakete s katerimi razpolgajo rusi, trenutno ameri nimaj o za to prave obrambe..

  • ZatonMesecnikov

   Hebaju Srbi i Rusi Amere….

   • lili pili

    Pa se kitajci jim pomagajooo

    • ZatonMesecnikov

     Ko s med seboj skregajo, (Rusi in Kitajci), jih pa Amerikanci rešujejo. (planirani atomski napadi na Peking 1969)…

     • lili pili

      Rusi to lahko danes naredijo in to na bilo katero drzavo…

     • ZatonMesecnikov

      Ja, zagotovo. Če ne bi bilo Amerikancev.

     • lili pili

      Sami jajebali pa bi vsi tudi rusi, amerika ne more nic, ce bi lahko, bi rusijo ze zdavnaj razdelila na posamezne republike…

     • ZatonMesecnikov

      Ko so leta 1970 Sovjeti hoteli dati kitajcem lekcijo iz obnašanja, pa atomizirati peking, je Nixon priletel v Peking in razglasil, da je jedrski napad na kitajsko tudi napad na ZDA.

     • lili pili

      Tega nisem vedel, kje pa si to prebralll..

     • ZatonMesecnikov

      Nekaj dokumentarcev je bilo na to temo. Ter Nixonov nenadni obisk v pekingu. ter spopadi na rekar Amur med kitajci in sovjeti.

      https://www.scmp.com/article/714064/nixon-intervention-saved-china-soviet-nuclear-attack

     • lili pili

      Zanimiv clanek, so ga pa amerikanci dolgorocno usrali, ce bi rusi res to naredili, bi bili danes kitajci zavezniki americanov, tako pa jih bodo cez 30 ali 40 let totalno prehiteli in razbili..

  • xtc

   Ja smo videli ruske “super” rakete padejo dol kot kamen po parih kilometrih letenja.
   Sicer pa tepček neumni letalonosilko je precej težje potopiti kot tvoj kratek um misli,kajti letalonosilka ni samo letalonosilka,pač ka skupina,ki je v vojnem stanju precej velika in oborožena z orožjem ,ki ga še ti sanjaš ne.
   Eno takih je Northrop Gruman, hipersonični brezpilotni lovec,ki uradno ne obstaja so se pa pojavile prve slike,ko ga tovorijo po cesti ponoči na letalonosilko.

 • Kot da bi Kitajci in Rusi poslali svoje ladje pred ameriško obalo.
  heh, in potem so Rusi ti ki provocirajo in so nevarni in sploh grožnja.
  Sure.

 • Ferdo

  Uuuuuu res so junaki pluli so 400km od Ruske obale. Rusi so skoraj crknili od smeha ko so videli da si ne upajo bližje.

  • ZatonMesecnikov

   ferdić, mislilm, da Ruska vojna mornarice še ni dobila ene same samcate pomorske bitke v zgodovini? Drži?

   • Miha

    A niso ravno dva tedna nazaj premagali in zaplenili tri ukrajinske vojaške ladje. In to brez lastnih žrtev. Bravo Rusi.

    • ZatonMesecnikov

     Taktika da se zabiješ v nasprotnnikovo ladjo, pri resnih vojnih mornaricah ne bi uspela….

     gre za grško taktiko proti Perzijcem iz bitke pri Salamini….

     • Josip Broz Tito(УДБА)

      Ti si res star, kot Napoleon. :)

      PS: Tvoju čerku još uvijek nabijan na svoj…… Znaš šta, zete. :)

     • ZatonMesecnikov

      “PS: Tvoju čerku još uvijek nabijan na svoj…… Znaš šta, zete. :)#

      nije mi spomenula, da ju jebe Ćapka…. čerka čistačice Bosiljke in JNA starješine.

   • Ronin

    Ni potrebe po pomorskih bitkah to je zastarelo, zdaj vse uredi Kindzal

 • xtc

  Za Putina bi bilo enostavneje,če bi nehal trmoglaviti in se skušal pogoditi z Ukrajinci,njegovo trmoglavljenje ne samo seseda rusko ekonomijo,guverner banke mu nori ,ampak zmanjkuje denarja za vzdrževanje arzenala,ki se stara in kolapsira,česar dokaz je z vodo zalit Kuznjetzev ,ki je neuporaben in potopljeni dok PD 50 za popravilo obojega ni denarja.
  Še slabše je stanje na jedrskih podmornicah,ki so prave A bombe zaradi slabega vzdrževanja ,malomarnosti itd ,da o drugem ne govorimo.
  Putin je zaradi političnega preživetja pripravljen tvegati vojno,ki je ne more dobiti saj zaveznikov nima sovražnikov pa kup
  Realno ,če izbruhne vojnav v Ukrajini,se Putin načeloma lahko raztegne do Poljske tam pa nastopi težava z oskrbo in zelo verjetno udarcem Jponcev in Kitajcev v Sibirijo,ki je ne more obraniti,če k temu dodamu uporne muslimane in republike ki hočejo iz njegovega “raja” dobimo situacijo,ki je ne zmore obvladati za povrhu pa še ima pešajoče gospodarstvo in hiter upad prebivalstva zaradi pijače in drog.
  Seveda pa pogoditev pomeni njegov zato,zato bo kot večina ruskih komunistov vztrajal dotle,dokler ga ne bodo pospravili lastni.

  • Ronin

   Ti pa rez ziviz najmanj 20 let nazaj s tvojimi neutemeljeni argumenti

   • xtc

    Dobrodošel v realnosti-a si še kar v SZ in SFRJ?

    • Goran Hvala

     ce je kdo v sz in sfrj si to prav ti in tebi podobni. . stalno neke oravljice stare 40let…pol so pa drugi v preteklosti… pa ste res tolk nezadovoljni janseviki z svojim neaposobnim zivljenjem al kaj da mislite da vsi pocnemo iato kot vi in sanjamo isto kot vi…:-)..za nasmejat cloveka ste dobri za kaj resnega pa vidis. sej vas se lasten narod noce na polozaju voditelja. ..

   • Lewgd

    Tale tepček xtc sicer ni vreden nobene pozornosti, prej pomilovanja. Bolj zaskrbljujoče je da so mu drugi, za katere kaže da niso prou tepčki, dodelili toliko plusov na njegove neumnosti

    • xtc

     A bej žno bejž oboževalci SZ in SFRJ,ki ju ni verč pa?
     Heh,bebčki v obupu.

 • Slovenc

  Razpihovanje judoameronacisticne drzave.

 • xtc

  Kako uspešni so Rusi pove nekaj-najnovejša Putikina limuzina je 9=% ov nerta iz zahoda,Trumpova 100% iz ZDA.

 • abc

  Ukrajinci ne odnehajo. Takole še naprej provocirajo Rusijo. Ko jih bodo pa zoped dobili po prstih, bo pa Porošenko ponovno jokal. se ve, da se pa počutijo močni, ker njihovo nečedno raboto podpirajo ZDA.
  https://vesti-online.com/Vesti/Svet/720226/Incident-s-horom-Aleksandrov-u-Poljskoj-VIDEO

 • BorisDe

  Vsak pri zdravem umu bi uvidel resnico in kaj pomeni ko “Evropejci iz kontinenta Amerika” širijo svojo demokracijo z osiromašenim uranom ter zelo preciznimi raketami tipa “collateral damage” povsod naokoli, kako npr. naorožujejo isisovce in z svojo propagandno mašino džihijev imenovano “white helmets” trenutno svetu želijo pokazati in dokazati kako so “Assad in Rusi” bad guys, medtem pa so “Evropejci iz kontinenta Amerika” kao “good guys” in veselo pobijajo naokoli ter naorožujejo najbolj šeriatsko pedofil-verujoče smrdišče imenovano Savdska Arabija ter skupaj s svojimi Židi želijo prevlado nad nafto/gasom v tej regiji. Skupaj z hillary-dem femi-lgbt-transpolnimi gnidami ter sorošem tiščijo džihije k nam. Porošenkovi ukro-fašisti pa veselo pobijajo lasten narod in postavljajo še večjo mafijo na oblast, katero podpiramo prav mi = Evropejci iz dveh kontinentov. Ali pri vsem tem “Evropejcem iz kontinenta Amerika” skupaj z njihovimi imported Afričani črnuhi ter Meksikanci lahko rečemo, da so “good guys”? Te t.i. Rambo “good guys” so namreč delali genocid nad avtohtonimi AMERIČANI = INDIJANCI in sedaj še vedno delajo genocid nad ostalimi po svetu češ da oni rešujejo “svet” in da so vsi ostali hudobni. Realnost je pač takšna, da se poščijem in poserjem na zunanjo politiko retardirane ZDA in njihove Nikki Haley UN-“Binomo island” idiotskega poznavanja geografije in razmer in zato upam, da jim dolar propade čimprej. Ravno danes sem gledal novice drugod in se zahvaljujem Iranu in Indiji, ker so se združili v tem da končno odhebejo ta satanistični dolar enkrat za vselej. ZDA in njihova politika se je večkrat združila z džihadisti-muslimani-albanci in mudžahidi in vsem kar je “nenormalno”, vse za denar. Naslov kot je tukaj na Nova24, ki povzdiguje te narcisoidne-smrdljive retardirane dolar-business-oriented corrupted-war industry driven gnide, mi dvigne pritisk. Zame osebno je zunanja politika ZDA na ravni mafije iz divjega zahoda in kdo ima večji vpliv. Stopnja koruptivnosti ZDA v politiki je hujša kot pa v Braziliji pri razpečevalcih drog. Če ste si ogledali film “Idiocracy”, mislim da ZDA drvijo tja s svetlobno hitrostjo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!