Ameriške oblasti sprožile postopek proti paru, ki se je predajal spolnosti na letalu

Foto: epa

Dva potnika letalske družbe Delta Airlines se soočata s kazenskimi obtožbami, ker so ju ujeli med oralnim seksom na letalu, ki je letelo iz Los Angelesa v Detroit.

Oseminštiridesetletna ženska je domnevno zadovoljevala 28-letnega moškega, ki ga je tistega dne spoznala, poroča Daily Mail. Incident trenutno preiskuje FBI, saj sodi ta zločin v pristojnost zveznega sodstva.

Po poročanju letalske policije je bila ženska namenjena v Nashville, moški pa v Miami. Povezoval pa ju je let do Detroita. Delta Airlines dogodka ne želi komentirati, prav tako nočejo izdati, ali je par bil pod vplivom alkohola.

Fox News poroča, da ima FBI zoper par pravico vložiti tožbo in ju obtožiti za prekršek ali celo zločin. Potniki so zaradi dogodka bili zadržani na letališču. Eden izmed njih je izjavil: ”Dejanje je neprimerno za javni prostor. Prisotni so bili otroci, družine in starejši ljudje. Te stvari je treba spoštovati.”

N. Š.

 • Ana Job

  In take oslarije je treba dajat v novice??? Je pomanjkanje drugih novic ali kaj? Na hitro se mislila, da so teroristi zavzeli letalo. Brez veze.

 • tarantela

  A to je demokracija? Čisto zatiranje osebne iniciative!

  • xtc

   A tebi vzamejo protezo ven preden se lotiš takega posla?

 • Donald J. Trump

  Nova člana “mile high club”, dobrodošla. Naslednjič pojdita na wc.

 • KAPIBARA

  Upam da ima baba družino, z otroci – šele to bo štala, stara koka cuza mladi “kljun “