Ameriški veteran povedal resnico: “Islam je zlobna ideologija, ki bo uničila vse, ki se ji ne bodo podredili!”

Foto: Twitter

Vedno več Američanov se odloča, da bodo svoje občutke o trenutni situaciji v ZDA izrazili na Facebooku ali Twitterju. Ni jih več strah liberalnih zombijev, ki vsakega, ki se ne strinja z njimi, takoj ožigosajo za rasista, fašista, ksenofoba, homofoba in podobno. Ameriški veteran se je odločil, da bo liberalnim protestnikom poslal sporočilo.

“Ljudje, naloga naše vlade je, da nas zaščiti pred tujimi in domačimi sovražniki. Spopadamo se z ideologijo, ne z raso, ampak ideologijo, ki želi podjarmiti našo državo in uvesti šeriatsko pravo. Na svetu je 1.7 milijarde ljudi, ki sledijo tej ideologiji. Polovica teh želi šeriatsko pravo. Nimamo časa gledati v zrak in tvegati. Tisti, ki ne želite tvegati, ker se bojite, da vas bodo ožigosali za rasista in ksenofoba, ste sebični posamezniki.”

Varnost lastnih državljanov postavljate na zadnje mesto!

“Varnost ameriških državljanov želite postaviti na zadnje mesto. Varnost, udobje in občutke nedržavljanov, ki vas želijo zavojevati, pa postavljate na prvo mesto. Tako zmešani ste. Sedite v svojih slonokoščenih stolpih, ker niste nikoli videli pekla. Ste bili v vojni, tako kot jaz? Niste. Mi in moji soborci vemo, kako je videti vojna. Vsak vojak ve, kaj je vojna. Nisem tu, da diskutiram, ali so vojne pravične ali ne. Mi nismo imeli nadzora nad tem.”

“Ne bom pa sedel tukaj in opravičeval neumne logike, da moramo zato, ker se je nekaj zgodilo,  sedaj dovoliti nekaj drugega. Dvojno zlo ne napravi dobrega. Naša vlada je tu zato, da na prvo mesto postavi svoje državljane, Ameriko. Ne pa islama, migrantov in zagotovo ne teroristov. Zdi pa se mi, da vas je veliko, ki si želite, da se to zgodi, samo zato, da vas ne bo kdo ožigosal.”

https://twitter.com/OnlineMagazin/status/825649460961222656

“Zaradi takega razmišljanja sem zelo živčen in ogorčen. Na vas ne gledam prav nič drugače kot na Islamsko državo. Ker pomagate, da ta kuga pride v našo državo. Pomagate teroristom. Vseskozi kričite ‘niso vsi isti’. Če vam dam skledo kosmičev, od katerih je 25 odstotkov strupenih, bi jih pojedli? Najbrž ne, zahtevate pa od vseh ostalih, da jih pojedo. Vse za zadovoljitev vaše ideologije in ‘visokih’ moralnih predpostavk multikulturalizma.”

“Raje bi žrtvovali lastne sodržavljane na oltarju raznolikosti in multikulturalizma, kot pa rešili njihova življenja pred ideologijo, ki želi popolno prevlado in bo uničila vsakega, ki se ji ne podredi.”

Če gornji link ne deluje, si lahko posnetek ogledate na tej povezavi.

Aleksander Rant