Angela Merkel še vedno brani svoje katastrofalno vabilo migrantom v 2015!

Plakati "Begunci dobrodošli" so ob začetku migrantskega vala pogosto spremljali prihod migrantov v Nemčiji (vir: twitter)

Štiri leta potem, ko je s svojim vabilom migrantom v Evropo nemška kanclerka Merklova povzročila migrantsko krizo, ki traja še danes, je ta pred svojimi podporniki v Brandenburgu branila odločitev, ki je ogrozila tako varnost Nemčije kot celotne Evrope.

Nemška kanclerka Angela Merkel je vzela v bran svojo migrantsko politiko in povedala, da je bil odziv Nemčije odziv na “izjemno situacijo, ki je nastala z državljansko vojno v Siriji in terorjem ISIS na Bližnjem vzhodu”, so zapisali pri Voice of Europe.

Merklova je vztrajala, da sprejetje ilegalnih migrantov ni bila napaka, temveč da so bile napake storjene pred tem, ko evropske države niso uspele rešiti “begunske krize” v državah, kot sta Libanon in Jordanija.

Merklovi se njeno vztrajanje pri katastrofalni migracijski politiki ni obrestovalo
Številni v Nemčiji so sprva podpirali kanclerko v njenem pozivu migrantom, a ko so ti migranti prišli v stotisočih, začeli posiljevati, ropati in moriti, se je odnos do migrantov spremenil, Merklova pa je še naprej vztrajala pri svojem, zaradi česar je leta 2018 doživela tudi več protestov po nemških mestih, ki so nasprotovali njeni migrantski politiki, zaradi katere se je povečalo število nasilnih dejanj, vključno s skupinskimi posilstvi, umori in terorističnimi dejanji, ki so jih zagrešili migranti.

Zaradi tega je morala odstopiti od vodenja lastne stranke, po lanskih parlamentarnih volitvah je Merklova imela celo težave pri sestavljanju koalicije. Namreč, ni želela desne konservativne koalicije, v kateri bi bili sestrski CDU in bavarska CDU skupaj z AfD. Namesto tega je raje sklenila koalicijo z nemškimi socialdemokrati. Vsekakor pa kaže, da se bo stanje moči v Evropskem parlamentu s prihajajočimi volitvami dodobra spremenilo.

Ivan Šokić

 • stajerc5

  Sedaj pa, ali se je merklci zmesalo ali je pa Sokic nekaj zmesal! Kaj ima Jordanija z begunci!??? Ce bi napisal Irak, Iran, Afganistan ali pa Siptarijo, OK, ampak Jordanija jih je sama vzela par milijonov na svojo grbo, ne pa da Jordanci bezijo.

 • ZatonMesecnikov

  #temveč da so bile napake storjene pred tem, ko evropske države niso uspele rešiti
  v državah, kot sta Libanon in Jordanija.#

  Bluzi. Migrantske krize so vedno bile, zaradi demografskih viškov teh držav in posledično nestabilnosti, in vojn. Če pa javno objaviš, da si dobrodošel v zahodni europi, pa da boš imel socialno, pa bivališče in prehrano, ter prosto gibanje in odpreš vrata europe, se bo pa vsulo iz vseh koncev sveta.

  https://www.cartoonmovement.com/depot/cartoons/2015/09/16/merkel_migrants__marian_kamensky.jpeg

 • xtc

  Merckelca je Stasi-komunističen podtaknjenec,ki uničuje CDU in CSU in EPP v bistvu je nekaj takega kot Zagožen v SLS in Ljuta Milka v NSi.
  Tudi vse norosti,ki se slišijo iz zdajšnje koalicije Nemce vse bolj mečejo v zrak in popularnost CDU in CSU ter SPD spreminjajo v prah.

 • Janez Novak

  Počasi postaja jasno, zakaj je globalistkka Merklova povabila migrante v Evropo. Tedaj je Asad v Siriji s pomočjo Rusije izvedel preboj v vojni z Islamsko državo, ki je bila dete Obame in Clintonove. Vojake poražene IS je bilo treba rešiti pred maščevanjem Asada. In globalisti so jih deportirali v Evropo.

 • macon

  Žensko bi morali Nemci dati pred sodišče, ker je kršila zakone svoje države.

 • sodnikisozločinci

  Kdor kupuje nemško robo je narodni izdajalec in sodelavec okupatorja.

 • Valter BraniSlav

  Sokicu, Josip Broz je bil za SLO mnogo bolj pozitiven kot teta Geli!!!

  • Olga101

   Hitler=Tito!

   • Valter BraniSlav

    Tito = Orban = Trump = Salvini

 • cosmosjasnovidec

  Tale švabska prasica je edino kar je pripomogla k masovnim umorom,posilstvi itd. ter k temu,da EU razpada in bo tudi razpadla.
  Hvala bogu,če bo čimprej saj odkar obstaja je po vsej Europi povzročena siromašna kriza razen seveda v Nemčiji ne.
  EU je seveda namenjena interesom Nemčije zato guli vse države v njej bedaki pa tega ne sprevidijo razen Angležev kateri so se pravilno odločili za brexit saj niso bedaki,da bi jih nekdo še naprej izsiljeval za sprejemanje kamelotrajbarske muslimanske golazni ter jih še dodatno gulil za denar katerega si lastijo Nemčija,Francija ter Belgija.
  EU je z nastankom od prvega dne poraz in polom.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • garfi

  ko Banda zamenja dovolj volivcev jih ni možno spraviti z oblasti

 • Olga101

  Če želimo varnost, vsi na volitve za evropski parlament in naženimo levičarje, z Ljudmilo murglsko vred!

 • Sonce

  To vabilo desne Merklove je bila neumnost.

 • Van Der Waals

  MERKELCA GLUPA!!! VABI MUSLIMANE DA JO OBREŽEJO!!!

 • Marija

  Bo odgovarjala za vse žrtve v Evropi.Samo vprašam za vse mrtve?