fbpx

Ateistični MMA borec provociral muslimanskega taksista, končal v luži krvi, ko ga je taksist pretepel s pajserjem

Euan Fraser (vir: twitter)

Nekdanji MMA borec je utrpel hude poškodbe glave, potem ko je svojega taksista provociral z vero. Muslimanskemu taksistu je bilo dovolj, tako da je ateističnega borca MMA pretepel s pajsarjem. 

30-letni Euan Fraser iz Škotske je končal v mlaki krvi, potem ko se je s svojim taksistom sporekel glede religije. Ateističnemu opijanjenemu nekdanjemu borcu v kletki se je po pisanju Daily Maila zdelo pametno provocirati muslimanskega taksista glede njegove religije.

Fraser se je s taksistom v Melbournu zapletel v prepir o religiji, potem ko je izvedel, da je taksist musliman. Svojemu šoferju je poskušal dokazati, kako so religije povzročile številne smrti in vojne po svetu. Voznika taksija je tako pljuvanje po njegovih verskih prepričanjih vznevoljilo. Fraser pa ni prenehal. “Trdil sem, da je znanost odgovorna za evolucijo, in ne religija, kar mu ravno tako ni bilo všeč.”

Ko religija miru udari nazaj
Šele potem, ko je videl, kako vznejevoljen je postal taksist, je poskušal spremeniti temo pogovora. Ko je izstopil iz taksija, je mislil, da bo taksist odpeljal, a je ta stopil iz avta in ga s pajserjem pretepel in pustil ležati v mlaki krvi. Policija nasilnega taksista še ni našla. Fraser je potreboval 12 šivov, poleg tega pa naj bi trpel za PTSD-jem. Nekaj časa po dogodku naj bi se boril tudi s samomorilskimi mislimi.

Ivan Šokić